Can yoldaşım Subaru Foresterım ile Ankaradan selamlar

Alpranax

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benim Tahminimce araç fiyatları çok fazla düşmeyecek fakat iyi pazarlık yaparsanız Özellikle bu dönemde uygun fiyata alabilirsiniz..

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Benim Tahminimce araç fiyatları çok fazla düşmeyecek fakat iyi pazarlık yaparsanız Özellikle bu dönemde uygun fiyata alabilirsiniz..
aynen öyle,ama daha bugun benzine biraz zam geldi. Oda ayrı bi durum. Fakat hala aramalarım yavaştan sürüyor , birde pandemiye bağlı tabi.Sürekli daha kötüye gittikçe benim gibi alacaklar da biraz ertelediler araç alma işini

Alpranax

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
aynen öyle,ama daha bugun benzine biraz zam geldi. Oda ayrı bi durum. Fakat hala aramalarım yavaştan sürüyor , birde pandemiye bağlı tabi.Sürekli daha kötüye gittikçe benim gibi alacaklar da biraz ertelediler araç alma işini
Lpg neden düşünmüyorsun. Ben 53 kuruş yakıyorum. Şehir içi.. şehir dışı 70 falan :)

paradigma

Acemi Detaycı
Üye
ooo bi subaru'cu daha gelmiş hoş gelmiş :)
sanırım 08/12 foresteriniz var hocam.
geçtiğimiz sene legacy imi almadan önce bayağı bir araştırdım sizin kasa forester,birkaç tanesine de tanıdık vasıtası ile baktırdım ama içime sinmedi
neyse belki leg.den sonra 08/12 model 2,5 turbo ile yola devam ederiz :)
hoş ve keyifli sohbetler dileğiyle..

paradigma

Acemi Detaycı
Üye
Merhabalar Hoş bulduk dostum.. 2500 motor olan modeller çok fena bir kez kullandım :) Subaru olsun da çamurdan olsun bence :)
kesinlikle katılıyorum.:cool:
bundan önceki aracım 3.0 outback idi.
yeni kasalara madden ulaşmak artık imkansız gibi.
bundan sonra olursa ya da 2,5 turbo forester yada eski gözağrısı 3,0 outback.
bakalım kısmet:gulumsemex: