CarPro Spotless vs 3D Eraser

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese merhaba,

Kucuk bir karsilastirma konusu acmak istedim.

On camin silecek baglantisi kisimlarinda kirec izleri mevcuttu, bir kismini daha once temizlemistim. Tekrar olusmus ben de firsat bu firsat carproyu da denerim dedim.

Konu basligindan da belli olacagi uzere carpro spotless vs 3d eraser

Kirec lekesi

Uygulama yapacagim kismi bantla isaretledim. Amac maskeleme degil bolgeyi kameraya dogru gosterme.

Carpro sıktım bekledim bastirarak sildim

Degisen pek bir sey olmadi. Beze siktim bastirarak sildim.

En sonunda verdim kutsali. Bezelye tanesi kadar bezin ucuna sıktım eraserdan ve ovalayarak masajla yedirdim. Ardindan su ile duruladim.

Cincik gibi oldu :)

Kisacadi kimimiz korksak da eraser > spotless.

Evet bu da on izgara kromlarindaki videosu

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Teşekkür ederiz inceleme için, eraser çok korkulacak ürün değil talimatlara uyup ortam koşullarını sağladığımız sürece tabi plastik yüzeyde kullanılırsa test edilmeden kullanılmamalı :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık Ömer abi, son zamanlar da tartışılan bir konuydu test ettiğin için teşekkürler. :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Teşekkür ederiz ömer ağabey'im emeğine sağlık kesene bereket. Carpro ürunlerini bende çok merak ediyodum bir ürün için elenme sebebi oldu benim için

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Video ilk mesaja eklendi.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BSI

Usta Detaycı
Üye
Hocam elinize sağlık. İddalı bir eşleşme. :) Rakipler güçlü... Ancak benimde önceden kireç lekesi üstünde yaptığım bir denemede beyaz sirke çok başarılı olmuştu...

Olurda bir daha başka bir yerde deneme şansınız olursa beyaz sirkeyi de dener misiniz? Bu ürünlerin yanında performansını merak ediyorum. Sürpriz yapabilir...

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Test için teşekkürler Ömer abi. Spotless daha çok yıkama sonrası yeni oluşan lekeler için gibi geldi bana. Yıkama yaptığım alanın ufak kısmı güneş alıyor. Ben de denerim bir ara. Bakalım yeni oluşanlarda iş yapıyor mu.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık @omrslhmms

Tam da ihtiyacım olan dönemde senin bu uygulamanı görmek iyi oldu :) Kardeşimin Jetta da sunroof ve yan camlarda kireç/su lekeleri var. 3D eraser oldukça fazla miktarda fakat carpro da düşük miktarda :) Her ikisini de aynı kullanıyoruz sanırım. 3D alıp bir miktarını başka kaba alarak mı kullansam? Önerin ne olur?

Birde temiz araçta sadece camlarda kullanacağım. iş bitiminde durulamak şart mı? Atıyorum AF Finale gibi bir qd ile silmek de yeterli olabilir mi?

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eline sağlık @omrslhmms

Tam da ihtiyacım olan dönemde senin bu uygulamanı görmek iyi oldu :) Kardeşimin Jetta da sunroof ve yan camlarda kireç/su lekeleri var. 3D eraser oldukça fazla miktarda fakat carpro da düşük miktarda :) Her ikisini de aynı kullanıyoruz sanırım. 3D alıp bir miktarını başka kaba alarak mı kullansam? Önerin ne olur?

Birde temiz araçta sadece camlarda kullanacağım. iş bitiminde durulamak şart mı? Atıyorum AF Finale gibi bir qd ile silmek de yeterli olabilir mi?
Tesekkur ederim. Soruyu tam anlayamamis olabilirim :) spotless daha cok yikama sonrasi olusan kirac lekelerine aninda mudehale etmelik gibi geldi bana. Ya da yanlis bir yontemle kullandim. Bakmak lazim dogrusuna.

Eraseri ben boldum bir kismi evde duruyor ev işlerinde kullaniyoruz. Af finale silme zorlugu yaratabilir kanimca. Ama bir cam temizleyici ile kullandim onda da sorun yasamadim. Yine de emin konusmayayim durulamak en garantisi.

Hocam elinize sağlık. İddalı bir eşleşme. :) Rakipler güçlü... Ancak benimde önceden kireç lekesi üstünde yaptığım bir denemede beyaz sirke çok başarılı olmuştu...

Olurda bir daha başka bir yerde deneme şansınız olursa beyaz sirkeyi de dener misiniz? Bu ürünlerin yanında performansını merak ediyorum. Sürpriz yapabilir...
Bu camdaki lekeler daha once de olusmustu yine eraser ile ciakrtmistim. Oncesinde sirle de denemistim ama hic etkilenmemisti. Belki de daha sabirli olmak gerekliydi ama ise yaramamisti.

Tesekkurler.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Tesekkur ederim. Soruyu tam anlayamamis olabilirim :) spotless daha cok yikama sonrasi olusan kirac lekelerine aninda mudehale etmelik gibi geldi bana. Ya da yanlis bir yontemle kullandim. Bakmak lazim dogrusuna.

Tesekkurler.
Soruyu ben tam soramamış da olabilirim :)

Kastım şu idi, 3D eraser 500ml, carpro 50ml. Kullanırken beze nohut tanesi kadar surup uyguladığını söylemişsin. Şimdi sunroof ve camlar için 50ml yeter mi? Yoksa 500lük alıp bir kısmını Rize'ye götürüp kullanmak mı daha mantıklı. Gerçi 3D daha başarılı ise onu alıp bölmek daha iyi olacaktır. işlem sonrasında tekrar yıkayacağız.

Teşekkürler tekrardan.

BSI

Usta Detaycı
Üye

Eraseri ben boldum bir kismi evde duruyor ev işlerinde kullaniyoruz. Af finale silme zorlugu yaratabilir kanimca. Ama bir cam temizleyici ile kullandim onda da sorun yasamadim. Yine de emin konusmayayim durulamak en garantisi.

Bu camdaki lekeler daha once de olusmustu yine eraser ile ciakrtmistim. Oncesinde sirle de denemistim ama hic etkilenmemisti. Belki de daha sabirli olmak gerekliydi ama ise yaramamisti.

Tesekkurler.
O zaman bir eraser edinmenin zamanı gelmiş demektir. :)

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Soruyu ben tam soramamış da olabilirim :)

Kastım şu idi, 3D eraser 500ml, carpro 50ml. Kullanırken beze nohut tanesi kadar surup uyguladığını söylemişsin. Şimdi sunroof ve camlar için 50ml yeter mi? Yoksa 500lük alıp bir kısmını Rize'ye götürüp kullanmak mı daha mantıklı. Gerçi 3D daha başarılı ise onu alıp bölmek daha iyi olacaktır. işlem sonrasında tekrar yıkayacağız.

Teşekkürler tekrardan.
Arka cam alt serit ve on cam alt serit toplamda 3 nohut tanesi eraser gitti. 50 ml ne kadar yapar tam kestiremiyorum ama 5p ml eraser hayli hayli yeter. Carproyu fis fis oldugu icin bolgeye gore degisir gibime geliyor ama carpro eski kirlerde pek is gormedi zaten. Rica ederim pek anlatamadim :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Teşekkürler inceleme için. Spotless korumaya elleyen cinsten mi acaba?

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
3D eraser farkını ortaya koymuş. Uygulamadan sonra su ile durulanmaz ise ne olur ?
Yani bunu bilemiyorum tabi acikcasi aracin caminda boyle yapacak bir cesaretim.yok maalesef. Ancak evde dusakabin camini yaklasik 20 dk sonra duruladim herhangi olumsuz bir tablo yasamadim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler ömer.ürünler camda makina ile daha kısa sürede sonuca gider

DENİZLİ

Son düzenleme: