Ortak Alım Ceviz Prewash - 2. Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2ceahmet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eraycan' Alıntı:
2ceahmet' Alıntı:
Merhabalar, öncelikle teşekkürler. Ankara'dan ürünü benim gibi denemek adına 2.5 litre almak isteyen olursa ortak alıp bölüşmek isterim.
Hocam 2.5 litrelik sise bulmak sorun olabilir bizim icin ama yinede ortak bulmazsaniz yardimci olalim

Haklısınız. Ben en iyisi 5 litre talep edeyim sizlerden. :) Teşekkür ederim.

2ceahmet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İdris' Alıntı:
2ceahmet' Alıntı:
Ben ortakcı olayım hocam bursa mkpasadyım

Haklısınız. Ben en iyisi 5 litre talep edeyim sizlerden. :) Teşekkür ederim.
Merhaba, Bursa'dan nasıl olur bilemem. Benim elimde 4 litreye yakın VP Citrus pre wash ürünü olduğu için fazlasını dolapta bekletmek istemiyorum açıkcası. Ceviz ürününüde denemek istiyorum.  Eğer çok yorucu olmaz ise 2.5 litre bölmek ve şişelenirse benim içinde olabilir. Bir kargoyu Bursa bir kargoyu Ankara yaparlar. Ayrı ayrı havale yaparız. Ekstradan yoracak bir durum olur ise 2 mizinde 5 litre alması mantıklı olacak gibi. Eğer Ankara olsa idi ben alırdım 2.5 litresini alıp 2.5 litresini taktim ederdim size. Bursa olunca bilemedim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
2ceahmet' Alıntı:
Merhaba, Bursa'dan nasıl olur bilemem. Benim elimde 4 litreye yakın VP Citrus pre wash ürünü olduğu için fazlasını dolapta bekletmek istemiyorum açıkcası. Ceviz ürününüde denemek istiyorum.  Eğer çok yorucu olmaz ise 2.5 litre bölmek ve şişelenirse benim içinde olabilir. Bir kargoyu Bursa bir kargoyu Ankara yaparlar. Ayrı ayrı havale yaparız. Ekstradan yoracak bir durum olur ise 2 mizinde 5 litre alması mantıklı olacak gibi. Eğer Ankara olsa idi ben alırdım 2.5 litresini alıp 2.5 litresini taktim ederdim size. Bursa olunca bilemedim :)
Bende bısey dıyemıyorum sımdı merak edıp deneme fıkrınedeyım ama nasıp ya sız alın ben beklemde kalayım nasıp ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

aks

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
2ceahmet' Alıntı:
Merhabalar, öncelikle teşekkürler. Ankara'dan ürünü benim gibi denemek adına 2.5 litre almak isteyen olursa ortak alıp bölüşmek isterim.
Teklif hala gecerliyse Ankara'dan 2.5 lt için ortak alım yapabiliriz.

aks

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Bu arada tecrübe edenlerden ürün hakkında bilgi alabilir miyiz

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
aks' Alıntı:
Bu arada tecrübe edenlerden ürün hakkında bilgi alabilir miyiz
Detaylı inceleme, kullanım bilgisine ve yorumlara buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.detailforum.com/showthread.php?tid=741&highlight=ceviz

2ceahmet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
aks' Alıntı:
2ceahmet' Alıntı:
Teklif hala gecerliyse Ankara'dan 2.5 lt için ortak alım yapabiliriz.
Tamamdir. Ben 5 litre olarak aliyorum. Urun geldigi vakit iletisime geceriz hocam

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İlk mesaj günceldir. İsimleri kırmızı yazılı arkadaşlar Eraycan ile iletişime geçebilirler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...