Ortak Alım Ceviz Prewash - 2. Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Özelden kargoların ne zaman çıkacağına dair bir çok soru gelmekte.

Bu durumun aydınlatılması gerektiğini düşündüm.

Bir mani çıkmadığı sürece ücretini gönderen tüm forumdaşlarımızın cevizleri önümüzdeki hafta ellerinde olacaktır.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Son stoklar beyler.. Bu alım sonrası Ceviz Prewashı yeterli talep gelene kadar bulamayabilirsiniz.

Almak isteyenler @_CaN_ ile iletişime geçip ödemeleri yapabilirler...

onur2015

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Benzinlikte, self servis makinalarda araç yıkayan arkadaşlar için en pratik çözüm prewash gibi duruyor. Prewash olarak; Cevizi, VP citrus ile karşılaştırdığımda, Ceviz Wax'a zarar vermiyor, daha iyi kir söküyor, daha ucuz. Şu ana kadar en fazla kullandığım detay ürünü diyebilirim. Çoğu zaman çift kovaya bile gerek duymuyorum. Eğer prewash sıvısı düşünüyorsanız, köpükle vs uğraşacak ekipmanınız yoksa en mantıklı çözüm ceviz gibi duruyor.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benzinlikte, self servis makinalarda araç yıkayan arkadaşlar için en pratik çözüm prewash gibi duruyor. Prewash olarak; Cevizi, VP citrus ile karşılaştırdığımda, Ceviz Wax'a zarar vermiyor, daha iyi kir söküyor, daha ucuz. Şu ana kadar en fazla kullandığım detay ürünü diyebilirim. Çoğu zaman çift kovaya bile gerek duymuyorum. Eğer prewash sıvısı düşünüyorsanız, köpükle vs uğraşacak ekipmanınız yoksa en mantıklı çözüm ceviz gibi duruyor.
hocam ceviz ve vp pre wash karışımında kullandığınız oran nedir :)

Adil_57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Arkadaşlar cevizi atmak için 2 lt pompa yeterli olurmu pompa kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1:5 vp pre wash in olabilir ancak sanki ceviz içim düşük. Ürün tanıtımında ki konuda arkadaşlar kirli hir araç için yanlış hatırlamıyorsam 1:2 demişti. ben birazda o yüzden başla ürünler aldım sonradan. siz memnun musunuz performansından 1:5 olunca?

onur2015

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
1:5 vp pre wash in olabilir ancak sanki ceviz içim düşük. Ürün tanıtımında ki konuda arkadaşlar kirli hir araç için yanlış hatırlamıyorsam 1:2 demişti. ben birazda o yüzden başla ürünler aldım sonradan. siz memnun musunuz performansından 1:5 olunca?
Aracımı haftada bir, en geç 10 günde 1 yıkıyorum. çok kirli olmuyor genelde. Genel olarak cevizin performasından memnunum ve 1/4 üzerinde kullanmadım.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Cevizi saf ve 1:5 arasında denedim 1:3 makul geldi bana. Ve fakat Autoglym Tfr deniyorum bu ara 1:15 de gayet makul gibi bakalım.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Cevizi saf ve 1:5 arasında denedim 1:3 makul geldi bana. Ve fakat Autoglym Tfr deniyorum bu ara 1:15 de gayet makul gibi bakalım.
tfr için Onur hocam içinde justin var. wax ı söler atar demişti. sizin izleniminiz be oldu ? wax ile arası nasıl auto glym tfr nin :)
bir de tfr yi tek mi kullanıyorsunuz yoksa cevizle birlikte mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...