Ortak Alım Ceviz Prewash - 2. Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
tfr için Onur hocam içinde justin var. wax ı söler atar demişti. sizin izleniminiz be oldu ? wax ile arası nasıl auto glym tfr nin :)
bir de tfr yi tek mi kullanıyorsunuz yoksa cevizle birlikte mi ?
Otomatik klavye ne yapmış mesajı öyle ?:D

Tfr 1:20 pek zarar vermeden temizledi S100 ü. Tek başına kullanıyorum. Aynı zamanda Koch Chemie Greenstar 1:10 da deniyorum. Tatilden dönünce güncelleme yaparım.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Otomatik klavye ne yapmış mesajı öyle ?:D

Tfr 1:20 pek zarar vermeden temizledi S100 ü. Tek başına kullanıyorum. Aynı zamanda Koch Chemie Greenstar 1:10 da deniyorum. Tatilden dönünce güncelleme yaparım.
Hocam sorma ya. kostik yazdım justin çıkmış :D wax a zarar vermiyorsa tercih edilir. tfr yi sprey şişe ile mi yoksa FL ile mi uyguluyorsunuz bu arada :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hocam sorma ya. kostik yazdım justin çıkmış :D wax a zarar vermiyorsa tercih edilir. tfr yi sprey şişe ile mi yoksa FL ile mi uyguluyorsunuz bu arada :)
1:20 basınçlı pompayla kullandım. TFR'nin içinde ne var bilmiyorum. Tatildeyken araştırmadım açıkcası. Bu arada kostik ölümcül bir malzeme değildir. Misal banyo sabunlarında da kostik olur genelde. Neyse TFR pek fazla dürtmedi waxı. Ancak KC Greenstar dürtüyor gibi ama tam karar veremedim. Şampuandan mı yoksa prewash aşamasından mı olduğuna eve dönünce karar vericem.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1:20 basınçlı pompayla kullandım. TFR'nin içinde ne var bilmiyorum. Tatildeyken araştırmadım açıkcası. Bu arada kostik ölümcül bir malzeme değildir. Misal banyo sabunlarında da kostik olur genelde. Neyse TFR pek fazla dürtmedi waxı. Ancak KC Greenstar dürtüyor gibi ama tam karar veremedim. Şampuandan mı yoksa prewash aşamasından mı olduğuna eve dönünce karar vericem.
inceleme sonuçlarınızı bekliyoruz :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Son stoklar için konu güncel.

Metinn87

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa/Salihli
Kc green star cok memnun kaldığım ürün 1/5 1/10 gibi kullanıyorum tabi bende seramik olduğu için zarar göremedim

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar, listede ismi yazan tüm forumdaşlarımız geri dönüş yapmadığı için kargoları çıkartamıyorum.

Sizlerden gelen taleplere göre sipariş oluşturuldu ve üretim yapıldı. Bu nedenle hem bizim hem de sizin için avantajlı bir fiyat politikası oluşturulabilmesi amacıyla tüm kargoları tek seferde çıkarmayı planlıyorum.

Listede ismi olmadığı halde almak isteyen olursa buradan veya özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirler.

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar, listede ismi yazan tüm forumdaşlarımız geri dönüş yapmadığı için kargoları çıkartamıyorum.

Sizlerden gelen taleplere göre sipariş oluşturuldu ve üretim yapıldı. Bu nedenle hem bizim hem de sizin için avantajlı bir fiyat politikası oluşturulabilmesi amacıyla tüm kargoları tek seferde çıkarmayı planlıyorum.

Listede ismi olmadığı halde almak isteyen olursa buradan veya özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirler.
Kaç kişi eksik kaldı tam olarak

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
son durum nedir bu haftada gelmeyecekse başka ürün siparişi vereceğim

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...