Ortak Alım Ceviz Prewash - 2. Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
kargom geldi ve patlamış sürat kargodan uzak durmanızı tavsiye ederim kesinlikle ilgisiz bir firma

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Yenisini kargolayacağım.

Kusura bakmayın.
yenisini kargolamayın zarar etmenizi istemem sonuçta kar gütmeden paylaşım amaçlı bir durum söz konusu bidonda kalan kısımı kullanacağım bir sonraki üretimde tekrar alırım

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
yenisini kargolamayın zarar etmenizi istemem sonuçta kar gütmeden paylaşım amaçlı bir durum söz konusu bidonda kalan kısımı kullanacağım bir sonraki üretimde tekrar alırım
Tamam o zaman bir daha ki gönderimde size bedelsiz, kargo ücretsiz ceviz gönderelim.

gkhn.55

Çaylak Detaycı
Üye
Benimde kargom geldi emeği geçen herkese teşekkür ederim.Benimde akmış baya sürat kargo kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Diğer kargo şirketleri sıvı ürünleri almıyor yada problem çıkarabiliyor. Sürat kargoyu genelde bu nedenle tercih edebiliyoruz. Ayrıca diğer firmalar anlaşma yapmak daha zor .

Adil_57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Benim üründe geldi emeği geçen arkadaşların emeğine sağlık ürün sağlam geldi akmamış kapağın dişlerine teflon bantla bantlayıp kargolansa daha sağlıklı olmazmı acaba

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benimde kargom geldi hatta 2 gün oluyor. Yorumları görünce yazayım dedim. Herhangi bir sıkıntı yok streç bile ıslanmamış teşekkür ederim. Sanırım bayiden bayiye hizmet değişiyor

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aslında kapakları teker teker açık streç film sarmıştım akmaması için. Ancak dediğim gibi kargoda üzerine ağır yükler biniyorsa ondan dolayı kapaktan kaçırıyor olabilir. Bundan sonra kapaktan sızmalar için başka yöntemler deneriz.

Adil_57

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Aslında kapakları teker teker açık streç film sarmıştım akmaması için. Ancak dediğim gibi kargoda üzerine ağır yükler biniyorsa ondan dolayı kapaktan kaçırıyor olabilir. Bundan sonra kapaktan sızmalar için başka yöntemler deneriz.
Streç fazla bir işe yarayacağını pek düşünmüyorum isterseniz birde teflon bant deneyin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar yok mu kullanan. Yorumlarınızı alalım.

Memnun olduğunuz ya da olmadığınız yönler nelerdir bilelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...