yenisini kargolamayın zarar etmenizi istemem sonuçta kar gütmeden paylaşım amaçlı bir durum söz konusu bidonda kalan kısımı kullanacağım bir sonraki üretimde tekrar alırım
yenisini kargolamayın zarar etmenizi istemem sonuçta kar gütmeden paylaşım amaçlı bir durum söz konusu bidonda kalan kısımı kullanacağım bir sonraki üretimde tekrar alırım
Diğer kargo şirketleri sıvı ürünleri almıyor yada problem çıkarabiliyor. Sürat kargoyu genelde bu nedenle tercih edebiliyoruz. Ayrıca diğer firmalar anlaşma yapmak daha zor .
Benim üründe geldi emeği geçen arkadaşların emeğine sağlık ürün sağlam geldi akmamış kapağın dişlerine teflon bantla bantlayıp kargolansa daha sağlıklı olmazmı acaba
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde kargom geldi hatta 2 gün oluyor. Yorumları görünce yazayım dedim. Herhangi bir sıkıntı yok streç bile ıslanmamış teşekkür ederim. Sanırım bayiden bayiye hizmet değişiyor
Aslında kapakları teker teker açık streç film sarmıştım akmaması için. Ancak dediğim gibi kargoda üzerine ağır yükler biniyorsa ondan dolayı kapaktan kaçırıyor olabilir. Bundan sonra kapaktan sızmalar için başka yöntemler deneriz.
Aslında kapakları teker teker açık streç film sarmıştım akmaması için. Ancak dediğim gibi kargoda üzerine ağır yükler biniyorsa ondan dolayı kapaktan kaçırıyor olabilir. Bundan sonra kapaktan sızmalar için başka yöntemler deneriz.