Bugüne kadar üretimi yapan arkadaş hatır sebebiyle bizi kırmıyor ve üretim yapıyordu. Fakat artık kredimizi tükettiğimizden, arkadaşın sektörü farklı olduğundan ve kendisini meşgul etmemek adına yeni parti ceviz gelmeyecek.
Bugüne kadar üretimi yapan arkadaş hatır sebebiyle bizi kırmıyor ve üretim yapıyordu. Fakat artık kredimizi tükettiğimizden, arkadaşın sektörü farklı olduğundan ve kendisini meşgul etmemek adına yeni parti ceviz gelmeyecek.
Firmayı tanımıyorum hangi sektörde faaliyet gösteriyor onu da bilmiyorum ancak müteaddid defalar konuşuldu ve sürekli perakende üretim düşünmediler. Bundan sonra da üretim yapmayacaklar anladığım kadarıyla. Formülün nasıl oluşturulduğunu da bilmiyorum ancak formülü almak mümkün mü? Yerli üreticiler arasında illaki üretecek birileri çıkar.
Sadece 50 ml kullandığım Ceviz’i uygulayacak ne makine ne de mekanım olmadığı için ihtiyacın olan ürünlerle isteyen olursa değiştirebilirim.
Koch chemie Motorplast gibi ürünler elinde fazla olanlarla değişebilirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece 50 ml kullandığım Ceviz’i uygulayacak ne makine ne de mekanım olmadığı için ihtiyacın olan ürünlerle isteyen olursa değiştirebilirim.
Koch chemie Motorplast gibi ürünler elinde fazla olanlarla değişebilirim.
Gerçekten firma ile konuşulsa da son vurgunu yapsak olmaz mı?
Yada seramikli araçlara secho fx 2litre pompa ile ön yıkama için ne önerirsiniz bunun yerine
Firma çok çok büyük ve buradan kazanacığı parayı önemsemiyor olabilir. Okadar büyük bir firma değilse zarara yada zahmete sokmayıda istemeyiz ama bir kazançta sağlıyorlardır hakları olarak. Sağlam bir parti çıkarma konusunda talepte bulunsak. En azından bir iletişim ve yok derlerse tercihleridir bşy diyemeyiz e ozaman formülü alsak gizli tutacakta değillerdir muhtemelen farklı bir yerde üretim için ön ayak olacak çok kişiyiz anladığım kadarıyla.
İki seçenekten birisi olağan tamam üretelim olsun adı yada biz uğraşmayız biizm için önemsiz alın formülü mevzu kapansın desinler. Hem üretmeyiz hem vermeyiz demezler heralde. İllaki ayrıntısı vardır küçümsenecek birşey değildir. Ama bulunduğum şehirde bu işlere atlıyacak bir çok küçük işletme bulabileceğimi tahöin ediyorum. Ve kapasitesinden dolayı ayda yılda bir değil seri üretime yakın sürüm çıkabilir.