Ortak Alım Ceviz Prewash [Ana Konu] Detail Forum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Megane4HB

Çaylak Detaycı
Üye
2.5 litre almak istiyorum. Nereden sipariş verebilirim. Sadece bu ürün için kayıt oldum.

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Valet pro Cirtus Pre Wash alacaktım çok yönlü olduğu için. Cevizi görünce öyle kaldı.

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Kış hemen hemen bittiği için citrus pre wash ı şimdilik askıya almanızı öneririm. Bende var. Pek bir işe yaradığını söyleyemem.
Valet pro apc’yi yada cirtus u alacağım bana nasıl desem iç plastik temizliğinde gidebilecek birşey lazım. Cirtus’un açıklaması her yerde kullanılabilir gibi yazılmış o yüzden akşımı çeliyor. Birde geçen sene 50 lira pahalıydı vp apc den. Apc şuanda cirtus tan 20 lira pahalı Ön yıkama olarak vp ansf kullanıyorum makinada. Ama güçlü değil trafik filminde geri kalıyor snow combo 2 de waxı çözüyor. Ben onun yerine apc yi alayım ceviz gelincede ceviz alayım diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Valet pro apc’yi yada cirtus u alacağım bana nasıl desem iç plastik temizliğinde gidebilecek birşey lazım. Cirtus’un açıklaması her yerde kullanılabilir gibi yazılmış o yüzden akşımı çeliyor. Birde geçen sene 50 lira pahalıydı vp apc den. Apc şuanda cirtus tan 20 lira pahalı Ön yıkama olarak vp ansf kullanıyorum makinada. Ama güçlü değil trafik filminde geri kalıyor snow combo 2 de waxı çözüyor. Ben onun yerine apc yi alayım ceviz gelincede ceviz alayım diyorum.

Ceviz gelince cevizi alın ama bence vp yerine kullanan arkadaşların memnun kaldıkları fiyatı da çok uygun olan Flowey b33 alabilirsiniz. Forumda kullanım yorumları var bakın ve acele etmeyin.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

APC ihtiyacınız varsa eğer Valet apc yi almanızı öneririm. Bir ürünler her işi yapmak, bir ürünler her işi yarım yapmak gibidir.

aaNeXDeTt

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadas 2,3 foruma giremedik cevizler litrelerce gitmis yaa‍♂️
Elinde fazla olan varsa biraz alabilirm gelene kadar idere ederim artik☹️

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
APC ihtiyacınız varsa eğer Valet apc yi almanızı öneririm. Bir ürünler her işi yapmak, bir ürünler her işi yarım yapmak gibidir.
İhtiyaç listem baya uzun aslında.
1) Hiç apc'm yok autoglym'in iç temizlik köpüğü ve daha sulu olan ürünü var iç mekan için onları kullanıyordum ikiside bitmeye yakın.
2) Motor temizleyici würth'un spreyi vardı oda bitmeye yakın.
3) Jant temizliği için plenty'nin ürünlerini kullanıyordum. Oda ucuz görünümlü pahalı. Chemical Guys'un Wheel Cleaner 4:1 konsantre olarak 15:12 litre yapıyor. 157 liraya 15.12 litrelik malzeme alınca. 1 litresi 10.35 tl ye geliyor. Plenty'nin ben tanesini 6.25'den liradan almıştım 400 ml'liği 1litresi 15.62 tl ye geliyor.
4) Lastik parlatacı olarak autokit'in lastik parlatıcısı var oda bitmek üzere
5) Trafik filmi yoğun şuanda normalde bu kadar bekletmezdim. Hem yağışlar fırsat vermedi hemde foam lance gelir diye beklettim ama gelmedi. Bana böyle durumlar için kuvvetli bir ön yıkama köpüğü lazım ama fazla miktarlarda lazım değil. Cevizi alacağım için.
Benim en az 1 aylık iç mekan jant ve motor temizliğini üstlenebilecek bir apc'ye acil ihtiyacım var. 1 ay idare edebilirse beni öbür ay jant chemical guys'un wheel cleanerın 3.78 litrelik olanını alacağım. Lastik temizleyici olarakta Megularis'in endurance tyre gel ve motor içinde valet pronun performansına bağlı olarak belki würth'ü alabilirim almayabilirimde.

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Cevizi daha çok 5. ihtiyacım için ve şehir dışı 3 seyahatim olacak araçla. O zaman çok fazla trafik filmi oluyor. Hemen müdahale edebilmek için bir kısmını araçta bulunduracağım. Bu yüzden alacağım. Valet pro Advantage Neutral Snow Foam, güzel köpüren ardında güzel bir parlaklık bırakan bir ön yıkama şampuanı tekrar alırım fakat gücü yetmiyor ağır trafik filmine. Onu tek başına zorlamak yerine ceviz desteklerse hem daha uzun süre gider hemde ben daha az uğraşmış olurum diye düşünüyorum.

Şuan Ceviz yokken elim sıkışmadan apc işini aradan çıkarmak istiyorum :)

VP Cirtus pre wash mı yoksa VP Apc mi ?

Hazar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Neymiş bu ceviz yav bur ara verdik herşey değişmiş. Fiyat nedir? Kim üretiyor? Ne zaman ve nereden gelecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...