Ortak Alım Ceviz Prewash [Ana Konu] Detail Forum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
7,878
Beğeniler
20,308
Yaş
44
İl
antalya
#1
Arkadaşlar herkesin merakla beklediği Ceviz isimli Pre Wash ürün için talepleri bu konudan alacağız.
Ürün Sadece DetailForum üyelerine özeldir.


Ürün Bilgisi;

  • Ceviz ürünümüz soft olarak adlandırılan, korumalara zarar vermeyen, krom aksamlarda leke yapmayan, plastık kısımları soldurmayan bir tür ön yıkama ürünüdür.
  • Bu ürün sizlerle buluşmadan önce ciddi gerçek kullanıcı testlerine tabi tutuldu. Boyalı-boyasız, metal üstü krom kaplama-plastik üzeri krom kaplama, vernikli-verniksiz, korumalı-korumasız gibi son kullanıcının sonuçlarını görmek isteyeceği yüzeylerde denendi.
  • Hiç birinde "acaba?" sorusunu akla getirecek bir sorun ile karşılaşılmadı.
  • Gelelim ürünün sulandırılmasına ve kullanılmasına...
  • Bizler sulandırma oranını saf olarak ve 1:5 sulandırma oranı arasında belirledik.
  • Aracınız temiz ancak üzerinde toz tabakası var veya üzerinde çok az yağmur izi olmalı. Yani ıslak asfaltta yol yapmamış olması gerekiyor. Bu şartlarda 1:5 olarak kullanılabilir. Yani 200 ML ürün 800 ML su gibi..
  • Aracınız ıslak asfaltta yol yapmış ve trafik filmi mevcut. 1:2 sulandırma oranı ile yüzeyi ciddi temizleyebileceksiniz. Bu sulandırma oranı ile davlumbaz temizliği de çok keyifli olacaktır. Ceviz, kapı içleri ve menteşelerin bulunduğu bölümlerde ise çok etkili bir temizlik oranı sunuyor bu hali ile.
  • Aracınızın plakası zor okunur durumda, çamur var yüzeyde, kar vs. ne kadar zor hava şartı varsa ise hepsine maruz kaldınız. Hatta yüzeyde ziftler mevcut. 1:1 sulandırma veya saf şekilde uygulama şekli tam size göre. Bu sulandırma oranı veya saf halde kullanım, davlumbaz, çamurluk içleri ve alt kısımlarda çok etkili temizlik yapacaktır. Aracınızın üzerindeki tüm kir tabakasını indirecek ve aracınızın narin boyasını çift kova ile yıkmaya uygun hale getirecektir. Hatta bazı durumlarda zift lekelerini bile yüzeyden aldığını gözlemledik.

Korkmayın... Her ne sulandırma oranı ile kullanırsanız kullanın, bugüne kadar kullandığınız tüm prewash tarzı ürünlerden hem daha etkili temizlik yapacak hem de yüzeydeki korumanıza zarar vermeyecektir.






Kullanıcı Yorumları:
onur2015' Alıntı:
Bugun hafif kirli araçta(1 gün yağmur yağdı, çok fazla toz çamur vs yoktu.) 0.5lt ceviz+1,5lt su şeklinde püskürtme şişesiyle(secho fx2) uyguladım. Ürün ortalama 3-4 dk araç üzerinde kaldı, başınçlı su ile durulandı. Sonucu oldukça olumlu buldum; nerdeyse çift kovaya gerek kalmadı diyebilirim. VP citrus ile karşılaştırdığımda daha iyi gibi geldi. Ancak kesin yorum için, biraz daha kirli bir araçta test etmemde fayda var. Bir de şu demir tozu temizleyici işine el atsanız :)
muratyz' Alıntı:
Evet bugün benim de uzun zamandır merak ettiğim ceviz yağlarım kazasız belasız elime ulaştı,hatta sağolsun Onur hocam yanlışlıkla yarım lt fazla kaptırmış,kendisi beni forumda haftanın şanslısı seçti :) Araç cok kirli olmasada merakımdan hemen denedim.
Ürünün ilk ambalajını acarken burnuma hafif bi kimyasal kokusu geldi,eyvah yoksa kostikmi derken güzel limonata kıvamındaki fresh kokusuyla beni şaşırttı.Uygularken ortam limonatacı gibi kokuyor gayet güzel :)
Epoca köpük yapan pompaya 1/5 ilk kullanım icin denemelik koydum,200 ml ceviz 8oo ml su.Jantlara davlumbazlara ve aracın bel altı kısmına bi tur döndüm.Tavsiyem epoca tarzı basınclı pompalar biraz hızlı atım yaptıgından biraz fazla sarfiyat oldu 1lt ürün karışımı gitti,düzgün bi fısfıs pompayla daha bereketli kullanılabilir.3-4 dakika sora bahce hortumu basıncı ile duruladım.
Benim gözlemledigim ürün waxı kesinlikle ellemiyor,gıdıklamıyor bile hatta.Öyleki ph nötr olarak kullandıgım şampuanım bile daha cok yiyor waxtan.2 günlük yapışmış tozu aldı,dalgınlıktan beyaz mendil testini unutmuşum bidahakine mutlaka denicem inşaallah.Jantlarda bugüne kadar hep billbery kullanmışımdır,hic bukadar temizledigini görmedim.Cevizi hicbşy olmasa jant temizleyici olarak bile kullanabilirsiniz.Dikkatimi ceken bi husus tampon kaput camurluk kapı birleşimlerindeki cizgilerin icini tertemiz yapmış,hep zorlanırdım oraları temizlemekte fırça vs. ile.Davlumbazlarda gayet temiz görünüyordu.Bi önceki yıkamada davlumbazlara 3d hd trim restorer protectant uygulamıştım,onu bile ellememiş sular boncuk boncuk duruyordu.
Sonrasında aracı cift kova gtecniq gwash ile cift kova yıkadım.Yıkarken dikkatimi ceken husus ceviz uyguladıgım kısımlar sanki yıkama eldivenine yağ sürmüşüm gibi kaydı gitti boya üzerinde,daha önce hic yaşamadıgım bi tecrübe buda.
İlk izlenimlerim ve notlarım bunlar.Daha kirli bi durumda daha koyu bi sulandırma oranıyla tekrar denicem ama ürün bana ilk kullanım ve 1/5 seyreltmeye göre gayet güzel geldi.Ürüne emeği geçen arkadaşların emeğine sağlık gerçekten.
Yangsagan' Alıntı:
Dün gelen cevizi 1/5 sulandırma ile 1lt lik af citrus şişesine doldurup, en son anlaştığım yıkamacının yolunu tuttum. Ama adam bugün erken kapatıcam falan diyip beni başından savdı.
Bende benzinliğe gittim. Ama çok müsait olmadığı için yıkama yapmaktan vazgeçtim. Zaten bugün hanım arabayı sürtmüş biraz canım sıkkındı. Yine de cvz i denmek için 1lt cvz yi jant davlumbaz dahil her yere sıktım. Sprey şişesi ile 1lt yi bitirmek uzun sürüyor gerçekten.
Beklemeye gerel kalmadı. Zaten su olmuş 3.tl. bastım suyu. Alttaki bsd nin de etkisiyle kirler hiç kalmadı diyebilirim.
Korumaya zararı olacağını da düşünmüyorum. Çünkü bsd olduğu gibi duruyordu. Kova ile yıkamadan kurulama yapasım geldi.
Detaycılığımdan utandım yapamadım.

Ben çok anlamam ama af citrus tan çok daha başarılı geldi bana. Tabi araçta yoğun çamurda yoktu. Ayrıca af citrus un 1lt si dünya para olduğundan daha ekonomik kullanmak zorundaydım.

Ben ürünü başarılı buldum. Yeni parti çıksın yine alırım. Stoklayalım.
ccibb' Alıntı:
Daha önce yıkamacı köpüğü hariç ön yıkama ürünü kullanmamış biri olarak yorumlarım birşey ifade eder mi bilemem ama ben bayıldım.
Davlumbazlarla hiç uğraşmadım.
Çift kovada eldivenim hiç kirlenmedi.
Neredeyse çift kova yapmasam olurmuş.
Son dönemlerimin en kısa süreli yıkaması oldu.
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Yalnız öyle ağzımıza bir parmak bal çalmakla olmaz.
2,5 lt bende bir dahaki ay yok olacak.
Ne zaman yeni sipariş verebiliyorsak ben 5 lt yi şimdiden yazdırayım.
bugün cevizi denemek için kobay olarak seçtiğim taşıt eşimin bisikleti oldu. 2 yıldır kullanılmayan, tekerlerinde hava kalmamış, üzeri toz toprak kaplamış bisiklette nasıl çalışacak diye denemek için 200ml ceviz 600ml su olacak şekilde muratplastik şişeye koyup indim evin önüne.
kısacası ben çok memnun kaldım bu temizlikten. araba üzerinde de kirleri yumuşatıp akıtmakta çok başarılı olacağını düşünüyorum.
200/600 yaz tozu kiri bulunan bir araç için biraz derişik olabilir belki. arabada kullanırken biraz daha seyreltip ürün sarfiyatını azaltabilirim. araba üzerinde denedikten sonra da burada sonuçları paylaşmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim, anlattığınızdan fazlası varmış eksiği yokmuş abi :)

Denemeyen arkadaşlar bu ürünü denesinler kesinlikle. Çok memnun kalırsınız. Fiyat da çok iyi. Bu rakamlara pre wash ürünü alamazsınız
Benzinlikte, self servis makinalarda araç yıkayan arkadaşlar için en pratik çözüm prewash gibi duruyor. Prewash olarak; Cevizi, VP citrus ile karşılaştırdığımda, Ceviz Wax'a zarar vermiyor, daha iyi kir söküyor, daha ucuz. Şu ana kadar en fazla kullandığım detay ürünü diyebilirim. Çoğu zaman çift kovaya bile gerek duymuyorum. Eğer prewash sıvısı düşünüyorsanız, köpükle vs uğraşacak ekipmanınız yoksa en mantıklı çözüm ceviz gibi duruyor.
Ben daha önceki partide almıştım,bacanagim Kars da görev yapıyor oraya gidip geldim (Kocaeli den)yaklaşık 3 bin km yaptım. Araba da bolca sinek,toz kir ne ararsan vardı ?Sechoyla ?500ml ceviz geri kalanına su doldurdum K2 ile duruladim Maşallah ne var ne yok söktü attı. Yapandan getirenden,bize ulaştıran dan Allah razı olsun.

Fatih Şahin
Bugün v2 yi foam lance ile denedim . İlk denemede 200 ml v2 / 800 ml sıcak su kullandım. Bu denemede kirlere etki etsede köpük zayıf kaldı.
İkindi denemede 250 ml v2/750 ml sıcak su yaptım. Yine tam köpük partisi tadında olmadı ama 3-5 dakika kadar süzülmeye devam etti. İkinci denemede aracın durumu şöyleydi. Araç en son 15 gün önce sadece çift kova ile yıkanmıştı. Bolca yol toz toprak var üzerinde.
Ürün aracın üzerindeki camlardaki toz toprak ve artık boyanın parçası olmamış kirleri çıkardı.
Buda çekebildiğim kadarıyla 2. denemenin videosu.
cevız cıft kova yıkamyı bence cok rahatlatıyo hatta teke dusuruyo cevıze alısınca normal yıkama cevızsız yapınca cevızın kıymetını analdım hatta plakaya on tampona yapısan bocek sınek vs hepsını ovalamadan almasıda guzl
FL i olmayan ve secho ile ön yıkama işini görmeye çalışan biri olarak pre wash ürünü olması en sevdiğim özelliği :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
Katılım
7 Kas 2017
Mesajlar
337
Beğeniler
319
Yaş
38
İl
İstanbul
#2
RE: Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

onurçiko' Alıntı:
Arkadaşlar herkesin merakla beklediği Ceviz isimli Pre Wash ürün için talepleri bu konudan alacağız.Fakat elimizde limitli olarak bulunan ürün için bazı kriterlerimiz var ki daha fazla üyemiz bu üründen faydalansın;
*Kişi başı en fazla alım 2,5 lt ile sınırlı,
*Toplamda 50 lt Ceviz vereceğiz,
*Lt fiyatı 13 tld*ir.
Ürün kullanım şekli ise;
*Araç kirlilik durumuna göre 1/1 den 1/5-6 ya kadar rahatlıkla sulandırabilirsiniz.
Talepleri toplayıp, gönderim yapılacaktır.Kargo anlaşmamız yok sadece kargo biraz fazla çıkabilir yada bu konuda görüşlere açığız.
Sonunda geldi. Ben 2.5 lt alabilirim o zaman.
Teşekkürler.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
Katılım
3 Kas 2017
Mesajlar
243
Beğeniler
184
İl
İstanbul
#3
Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

Bende alayım 2,5 lt


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
20 Kas 2017
Mesajlar
253
Beğeniler
85
İl
Marmaris
#5
Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

Ben alayım 2.5 kt


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

omers25

Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
6 Kas 2017
Mesajlar
45
Beğeniler
56
İl
istanbul
#7
Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

2 litre istiyorum


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
Katılım
1 Kas 2017
Mesajlar
308
Beğeniler
27
İl
uşak
#8
Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

Günaydın herkese Cevizi bir de biz deneyelim bakalım, ben de 2.5 lt rica edeceğim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
Katılım
21 Oca 2018
Mesajlar
331
Beğeniler
578
Yaş
40
İl
Dardanel
#11
Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

onurçiko' Alıntı:
Arkadaşlar herkesin merakla beklediği Ceviz isimli Pre Wash ürün için talepleri bu konudan alacağız.Fakat elimizde limitli olarak bulunan ürün için bazı kriterlerimiz var ki daha fazla üyemiz bu üründen faydalansın;
*Kişi başı en fazla alım 2,5 lt ile sınırlı,
*Toplamda 50 lt Ceviz vereceğiz,
*Lt fiyatı 13 tld*ir.
Ürün kullanım şekli ise;
*Araç kirlilik durumuna göre 1/1 den 1/5-6 ya kadar rahatlıkla sulandırabilirsiniz.
Talepleri toplayıp, gönderim yapılacaktır.Kargo anlaşmamız yok sadece kargo biraz fazla çıkabilir yada bu konuda görüşlere açığız.

Bende 2lt alabilirmiyim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

bsurel

Acemi Detaycı
Üye
Katılım
1 Kas 2017
Mesajlar
75
Beğeniler
138
İl
Ankara
#13
Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

2,5 litre de ben alırım

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
Katılım
14 Ara 2017
Mesajlar
115
Beğeniler
121
İl
Sakarya
#16
Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

2lt ben alabilirim teşekkürler


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Giallorosso

Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
3 Kas 2017
Mesajlar
54
Beğeniler
76
İl
istanbul
#17
Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

2lt de ben alabilirim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

serden

Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
13 Şub 2018
Mesajlar
53
Beğeniler
13
Yaş
54
İl
eskişehir
#18
RE: Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep listesi.

Antalya elden teslim varsa 2 litre alırım.teşekkürler
 

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
Katılım
26 Eki 2017
Mesajlar
2,826
Beğeniler
9,017
İl
Türkiye
#20
RE: Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep Listesi

Talep listesi ilk mesaja eklenmiştir. Hadi hayırlı olsun.. Sınırlı sayıda kaldı benden demesi.. :cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...