RE: Ceviz Halkla Buluşuyor.Talep Listesi
ccibb' Alıntı:
Evet arkadaşlar cevizin halka arzına sevindik
Hemen siparişleri de geçtik
Ama
Bu ceviz nedir
Apc mi yoksa şampuan mıdır?
Nasıl kullanılır
Nerede kullanırken ne kadar sulandırmalıyım
Mesela ben ceviz için bunu almayı düşünüyorum
https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/secho-fx-2-mekanik-ilaclama-el-pompasi-2-lt-333976877
Uygun mudur
Yoksa madifiyeli bir ilposan mı alayım
Yada foam yoksa hiç almayayım mı
Veya hiçbir şey almasam da spreyle uygulayabilir miyim
İşte böyle
Kafamda deli sorular
Ayrıntılı bilgi için ayrı başlık açılırsa daha makbul olur kanaatindeyim
İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler
Linkini attığınız ürünü şiddetle tavsiye ederim

Bende onla kullanıyorum.
Ceviz pre wash olarak çift kova öncesi kullanabileceğiniz bir ürün. Sprey pompayla spreyleyip kurutmadan basınçlı suyu vurabilirsiniz.
Diğer pre washlardan ayrılan en önemli özelliği işini gerçekten muazzam yapıyor oluşu. Iddia ediyorum daha önce böyle bir ürün kullanmadınız. Kısa zamanda ürün elinize ulaşır da kullanırsanız bana hak vereceğinize eminim.
Urun 1e1 ve 1e5 kadar sulandirilabilir. Eğer araç çok kirliyse 1e1 değilse 1e 3yada 1e5 şeklinde sulandirabilirsiniz. Maalesef çok aşırı sulandırmaya açık değil. Ancak kir durumuna göre doğru sulandırma yaparsanız kesinlikle yüzeyde birşey bırakmıyor hatta çok beklememiş trafik filmini bile sokuyor.
Ürünün wax a yada krom parçalara yani aracın herhangi bir yerine zarar vermediğini yönetim ekibi olarak yaptığımız onca testle gördük. Bu konuda sizlerinde kesinlikle test etmesini istiyoruz problem teşkil edecek bir durum olmadığını göreceksiniz buna eminiz.
Urun elimizde çok sinirli özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını merakla bekliyoruz.
Genelde böyle abartılı mesajları her yerde okuruz hatta bu durumdan çok mağdur olmuş bir kişi olarak begeneceginize eminim. Yorumları en kısa sürede bekliyoruz