Ortak Alım Ceviz Prewash Güncel Talep Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Bir önceki alımda talep listesine yazmıştım ancak alamadım. Eğer tekrar üretim olursa 10 litre de ben alırım.

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
herkez buraya talep miktarını yazmış ama ortada alım yok bişey yok alım varsa alırız bizde

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
5 litre ben de alabilirim eğer yeniden satışa sunulacak ise.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Konuya ilgilenen arkadaşlarımız ceviz için tekrardan böyle bir alım imkanı var mı/yok mu bilgilendirebilir ise iyi olurdu.., talep var, almak isteyen pek çok kişi var., umarım olumlu bir sonuç çıkar..

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Böyle bir alım olursa bende 5 lt alabilirim. İlgilenen arkadaş görmüyor olabilir mi yazılanları. Ulaşabilecek birileri varsa bir el atsa insanlık namına çok güzel olur üstadlar :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Konuya ilgilenen arkadaşlarımız ceviz için tekrardan böyle bir alım imkanı var mı/yok mu bilgilendirebilir ise iyi olurdu.., talep var, almak isteyen pek çok kişi var., umarım olumlu bir sonuç çıkar..
Tekrar ürettirmek için uğraşacağız ama daha tam kesin bir durum yok. Eğer üretim olursa kış girmeden talep toplayabiliriz.

DENİZLİ

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar maalesef tekrar üretim istedik Kendi şuan seri üretimleri sert ürünü tercih etmemiz istendi Ceviz özelliklerini taşımayacağı için üretimden vaz geçtik. Üzülerek söylüyorum Cevizi olayı bitmiştir.

DENİZLİ

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar maalesef tekrar üretim istedik Kendi şuan seri üretimleri sert ürünü tercih etmemiz istendi Ceviz özelliklerini taşımayacağı için üretimden vaz geçtik. Üzülerek söylüyorum Cevizi olayı bitmiştir.

DENİZLİ
Efsane inşallah birgün geri döner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...