Yaklaşık iki aydan sonra nihayet temizliğe fırsat bulabildik. Tam da ceviz v2 üzerine geldi çok amatörce tesk yapayım dedim.
Sol tarafa Valet Pro ANSF 100 ml ürün 400 ml su foam lance ile
Kirli hali ;
Yıkama sonrası
Ceviz V2 yi 150 ml ürün 350 ml su toplam 500 ml foam lance ile sağ tarafa uyguladım.
Kirli hali ;
Köpük performansı
Fotoğrafta traş köpüğü gibi görünüyor ama hemen akıp gidiyor. Bu fotoğrafı köpüğü attıktan hemen sonra çektim.
Köpük olarak ayarı en sona getirmeme ve oranla daha fazla ürün koymama rağmen ANSF gibi köpük yapmadı.
Yıkama sonrası ;
Neticeye gelirsek köpük performansı olarak daha fazla ürün konulmasına ve ANSF ye göre ayarı daha fazla açmama rağmen dilediğim gibi köpük aldım sayılmaz . Bu ayar da ANSF ile yapsam bildiğiniz traş köpüğü gibi kalın köpük yapabiliyorum. Ama fazla önemsemiyorum bu durumu. Temizlik durumuna gelirsek Ceviz V2 biraz daha iyi temizlik yapmış gibi geldi.
Fiyat performans olarak değerlendirirsem
ANSF 100 ml 4 TL
Ceviz V2 150 ml 2.25 TL (Tabi tam köpük alamadım 200 ml yaparsam belki alabilirim 3 tl)
Temizlik olarak bu oran benim için yeterli geldi , eğer aynı köpüğü yakalamaya çalışırsam ANSF maliyetine yaklaşırım. Tercih olarak ilerleyen zamanlarda ki fiyatlar etkili olacaktır
Temizlik olarak bayağı başarılı geldi emeği geçen herkese teşekkürler. Daha iyisini geliştirme dileğiyle...