Muzocum paylaşım için teşekkürler. Bu yağ testini ceviz için de yapmanı isterim. Sonra yanlı test yapılmış gibi bir algı oluşmasın.
1.5 litre atık yağı ayırdım abi. Cevizle motor yağı testi de yaparım.
Yeni akıma ayak uydurarak yazıma başlamadan önce bundan sonra yoklama alarak başlayacağım
Çakma solcular burada mı? Tamaaaaaam. Çakma detaycılar burada mı? Tamaaaaaam. Namuslu detaycılar başımın üstünde
Bugün Cevizle arabayı yıkadım. Foam lanceye 200ml Ceviz geri kalanına su koyarak kullandım.
Arabanın genel durumu bu şekildeydi.
Yere akan kir ise bu şekilde oldu.
Benzer bir görüntü B33 de karşıma çıkmıştı.
Yalnız B33 ü ilk kullandıktan sonra Tac Systemin bir ürününü kullanmış, hava karardığından dolayı muhtelif yerlerinde ürünü silmeyi es geçmiş ve birkaç gün sonra silmediğimi fark etmiştim. Korumaya olan zararı görmek için de fırsat bu fırsat diyerek ellemedim. Ürün izi olduğunu göstermek için de yıkama sonrası üzerine bez sürdüm gördüğünüz gibi çizik falan değil, silinmemiş fazla ürün olduğu gibi duruyor.
Son olarak dün bakım yaparken yanlışlıkla döktüğüm motor yağını temizlemek için divortex kullanmıştım. Oralar kuruduktan sonra şampuanın temas ettiği yerlerde beyaz bir iz kaldı artık taşın rengini mi soldurdu ürün kuruduğu zaman kalıntı mı bırakıyor bilemeyeceğim o kadarını, yorum sizlerin. Ceviz kuruduktan sonra yerlerde herhangi bir iz kalmadığını da belirtmek isterim. Video çektim yükleyeceğim.