Karşılaştırma Cg Wheel Cleaner vs Vp Bilberry

Siz hangi jant temizleyiciyi tercih edersiniz ?

• Chemical guys wheel cleaner

• Valet pro bilberry

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bu aralar forumu sadece Tapatalkdan takip ediyorum Konuyu daha yeni gördüm ellerine sağlık Bu güzel İnceleme için teşekkürler

DENİZLİ

Burak-Akın

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elimdeki jant temizleyici ürün bitmeye yakın konu benim için de güzel oldu. En fazla 1 kullanım kadar kaldı neredeyse, teşekkürler

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Berkay cığım izninle karşılaştırma konuna ürünlerle ilgili kendi karşılaştırmamıda eklemek istiyorum. Bugün @Muratcan in arabasında ürünlerin karşılaştırmasını bende yapmak istedim. Aslında sonucu senin yaptığın testle sabitlenmişti ama desteklemek istedim.
Yorumlarıma gelirsek bana göre bilberry wax sökmek dışında hiç bir işe yaramayan bir ürün. Beş para etmez bu yaptığı işle, biraz ağır oldu ama ne yapayım.
Karşılaştırmada görüldüğü üzere cg korumaya zarar vermezken bilberry tarafında hiçbir koruma kalmıyor, peçete testinin de bize verdiği sonuç net.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Berkay cığım izninle karşılaştırma konuna ürünlerle ilgili kendi karşılaştırmamıda eklemek istiyorum. Bugün @Muratcan in arabasında ürünlerin karşılaştırmasını bende yapmak istedim. Aslında sonucu senin yaptığın testle sabitlenmişti ama desteklemek istedim.
Yorumlarıma gelirsek bana göre bilberry wax sökmek dışında hiç bir işe yaramayan bir ürün. Beş para etmez bu yaptığı işle, biraz ağır oldu ama ne yapayım.
Karşılaştırmada görüldüğü üzere cg korumaya zarar vermezken bilberry tarafında hiçbir koruma kalmıyor, peçete testinin de bize verdiği sonuç net.
Emeğine sağlık Onur abi, son nokta koyuldu diye düşünüyorum. Sanırsam kalemini kırdık, tabi kullanmak isteyen hala kullanabilir tercih meselesi.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Emeğine sağlık Onur abi, son nokta koyuldu diye düşünüyorum. Sanırsam kalemini kırdık, tabi kullanmak isteyen hala kullanabilir tercih meselesi.
Aynen, zevkler ve renkler tartışılmaz, ben beğeniyorum kardeşim, bence güzel ürün diyene birşey diyemeyiz. Tamamen tercihe kalmış.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Tabi ki, benim testte video yoktu, iyi oldu bu teşekkür ederim. İki testte de sonuç aynı olduğuna göre bilberry için net olarak sınıfta kaldı diyebiliriz :)