Chemical Guys 50/50 Pure Concours Paste Wax Limited Edition

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
DetailForum Üyesi Arkadaslarim Merhaba Nasilsiniz ?

Haftanin ilk günunden yine güzel bir inceleme ile sizlerle Test Konugumuz Chemical Guys 50/50 Concours Wax Sinirli Miktarda üretilen ve kutu üzerinde İmzali bir Carnauba Wax.

Ürün İcerigi Bilgisi

Metal Kutulu 236 Ml dir.
Kokusu Fena degil.
Kutu İceriginden 2 Adet Ped Cikiyor.
Fiyat 54 Sterlin

Uygulama Aşamasi

Motor Kaputu ve Sag-Sol Ön Çamurluklar icin uygulama ya basliyoruz.Kaput ve Camurlularda hafif cizik ve hologram mevcut Aracimiz yikandi,kurulandi ve Polisaj islemi icin hazir hale getirildi.

Polisaj icin Meguiars Ultimate Compound ile Rotary Meg Soff Buff Sari Ped le basliyoruz.

Pasta Silme Bezi Olarak Meguiars Supreme Shine nin Siyah Bezlerini kullaniyorum.

Polisan isleminin hemen ardindan M205 le Finali Yapiyorum.3D Orbital ve Meg Finish Disc ile devam ediyoruz.Finish Disc Gercekten cok basarili calismasi kolay dolmuyor.

Cila Silme Bezi olarak Divortex in Premium Soft Bezi ni tercih ettim.Fiyat olarak fena degil silmesi kolay iz vs. Birakmiyor ben begendim.

Wax Uygulama Asamasindan hemen öncesinden M700 le Paneller temizlendi Hazir Hale getirildi.

Ürünü kendi icerisinden cikan ped le uyguladim Ped gercekten cok iyi yani Meg-3D-Cinli Pedler den vs cok cok iyi Wax in uygulamasida bir o kadar guzel yagli bir ürün cabuk kuruyor.

Wax Silme İslemi Tamamlandi.Silmesi cok rahat iz kalmiyor gelelim Dis Mekan Parlaklik ve Su Testlerimize

Final

Su Boncuklanmasi ve Su Toplari

Basincli Su ve Normal Su Testi Videosu

Evet Arkadaslar Bir Testimizin daha sonuna geldik Ben ürünü kullanim rahatligindan dolayi sevdim Piyasada Seramik Wax adina satilan bir cok üründen daha su iticilik ve boncuklanma oldugunu farkettim Ürünün tek sikintisi hemen tedarik olarak bulanamayisi olabilir.:utan:Parlaklik olarak cok begendim resimlerde anlasiliyor zaten Sohbet tadindaki İncelememizin sonuna geldik.:)

Mutlu ve Huzurlu Günler Dilerim.:)<3

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık çok güzel bir test olmuş :) Parlaklık baya iyi gözüküyor.
Kardesim katiliyorum sana :)

Fiyatı dışında her şey mükemmel gözüküyor, elinize sağlık, siyah araba sevmeyen birisi olarak benim bile çok hoşuma gitti
Carnauba özlü wax lar genelde Parlakligiyla öne cikiyor hocam :)

@Sefa46 Eline, emeğine, paylaşımına sağlık :) Kesene bereket :) Ben ürünün boncuklanmasına ve verdiği parlaklığa bayıldım. Ama uzun ömürlü olacağını sanmıyorum :(
Hakan Hocam Ürün güzel beklentiyi karsiliyor dayanim olarak 5/6 yikama gider diye dusunuyorum dayanim testine devamm :)

Elinize sağlık:) Parlaklığını beğendim. Seramik wax konusunda size katılıyorum şimdi bir de graphene modası çıktı:sırıtan1: waxın içine atıp duruyorlar ama ömrü nedense 3 ayı geçmiyor:komik:
Hocam 3 ay dayansa yine iyi malesef gununuz sartlarinda 5 yikamada hepside ucup gidiyor ben Seramik Wax yerine Carnauba wax i tercih ederim Parlaklik konusunda basarili bence :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Tertibim, can kardeşim ellerine emeğine sağlık.
Senin testlerini okuduğum zaman @onurçiko abinin testlerden fark göremiyorum. Objektif olduğun için, yeni arkadaşları da teşvik edici olduğun için teşekkür ederim. Yeni arkadaşlar senin testlerinden yola çıkarak test konusunda tecrübe edineceğinden eminim. :alkıssx:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tertibim, can kardeşim ellerine emeğine sağlık.
Senin testlerini okuduğum zaman @onurçiko abinin testlerden fark göremiyorum. Objektif olduğun için, yeni arkadaşları da teşvik edici olduğun için teşekkür ederim. Yeni arkadaşlar senin testlerinden yola çıkarak test konusunda tecrübe edineceğinden eminim. :alkıssx:
Kardesim iyi dileklerin icin tesekkur ederim @onurçiko Forumun Detay Amiri :) Elimden geldigince tarafsiz,net ve sohbet tadinda ilerletiyorum ki okuyan gören sıkılmasin bu test ürünlerini foruma özel satin alip test ediyorum bu forum sayesinde Güzel insanlarla karsilastim ve hala da karsilasmaktayim tekrardan guzel dusuncen icin tesekkur ederim.<3:)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık abi, güzel bir inceleme olmuş yine. Carnauba olması sebebiyle parlaklık şahane duruyor. Bunun yanında su itiş ve boncuklanma anlamında da gayet iyi iş çıkarmış. Tahminim 2 yıkamaya kadar su itiş ve boncuklanma performansı doğal olarak yarı yarıya zayıflayacaktır diye düşünüyorum ve senden konunun devamını rica ediyorum :)
Bu arada talismanlara hep kıyak geçiyorsun, dikkatimden kaçmıyor :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık abi, güzel bir inceleme olmuş yine. Carnauba olması sebebiyle parlaklık şahane duruyor. Bunun yanında su itiş ve boncuklanma anlamında da gayet iyi iş çıkarmış. Tahminim 2 yıkamaya kadar su itiş ve boncuklanma performansı doğal olarak yarı yarıya zayıflayacaktır diye düşünüyorum ve senden konunun devamını rica ediyorum :)
Bu arada talismanlara hep kıyak geçiyorsun, dikkatimden kaçmıyor :D
Kardesim Tesekkur ediyorum güzel yorumun icin aslinda Talisman larin Kaput genis ve buyuk oldugu icin tercih ediyorum :) Bu Sefer Dayanimini Takip edebilecegim bir talisman a yaptim haftalik güncellerim sonunu gorene kadar :terlisırıtan:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, estağfurullah, biz yaşlandık bayrak sizde:)
Benim sevdiğim sık sık da kullandığım bir wax. Carnauba olmasıyla hakkını veriyor. Dayanım ve Boncuklama konusunda eksikleri olsada parlaklığı hep tatmin etti beni. Ellerine sağlık yakmışsın vesselam.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık kardeşim, estağfurullah, biz yaşlandık bayrak sizde:)
Benim sevdiğim sık sık da kullandığım bir wax. Carnauba olmasıyla hakkını veriyor. Dayanım ve Boncuklama konusunda eksikleri olsada parlaklığı hep tatmin etti beni. Ellerine sağlık yakmışsın vesselam.
Tesekkur ederim abi eksik olma sagolasin:)

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Komsum Masallah in var Test muhtesem ya hic üsenmeyip bu sekilde konu dizilimin cok iyi bastan sona resimlere bakarak finale dogru geldigimde iste bu dur olay diyorum bir turlu kismet olmadiki su testleri senin yaninda canli olarak goreyim eline saglik :alkis:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Komsum Masallah in var Test muhtesem ya hic üsenmeyip bu sekilde konu dizilimin cok iyi bastan sona resimlere bakarak finale dogru geldigimde iste bu dur olay diyorum bir turlu kismet olmadiki su testleri senin yaninda canli olarak goreyim eline saglik :alkis:
Kardesim hergun gel beklerim birde sen bizi canli gör :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa Detailforuma ve sana yakışan çok güzel bir uygulama olmuş. Bu waxın parlaklığını çok beğeniyorum senin gibi usta ellerde yüzey mükemmel bir parlaklığa ulaşmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi