Chemical Guys 50/50 Pure Concours Paste Wax Limited Edition

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğine sağlık Sefa Detailforuma ve sana yakışan çok güzel bir uygulama olmuş. Bu waxın parlaklığını çok beğeniyorum senin gibi usta ellerde yüzey mükemmel bir parlaklığa ulaşmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi Tesekkur ederim iyi dileklerin icin Elimizden geldigince bol gorselli foruma özel sunum hazirliyoruz.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yansımalar cok güzel elinize sağlık.

böylr uygulamaların en mersk ettiğim kısımlarından biri ise ömrü diyebilirim. Tabii bu herkesin iklimine, kapalı mekanına yöre değişir ama zaman geçtikçe kendi durumunuza güncel verebilirseniz güzel olur :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
ben konuyu yeni görüyorum komutanım,emeğine sağlık kesene bereket yaz aylarında alternatif olabilecek ürünlerden :) sende beğenmişsin ürünü zaten ışıltısı güzel görünüyor buradanda

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sefa46, bey ellerinize saglık. çok güzel inceleme olmuş . parlaklık klasik carnauba. dayanımı az olacaktır ama ıslak görüntüye deger. tam yazlık bir ürün.

iyi detaylar.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
ben konuyu yeni görüyorum komutanım,emeğine sağlık kesene bereket yaz aylarında alternatif olabilecek ürünlerden :) sende beğenmişsin ürünü zaten ışıltısı güzel görünüyor buradanda
Kardesim Tesekkur ederim.Parlaklik tam bizlik :)

@Sefa46, bey ellerinize saglık. çok güzel inceleme olmuş . parlaklık klasik carnauba. dayanımı az olacaktır ama ıslak görüntüye deger. tam yazlık bir ürün.

iyi detaylar.
Hocam Tesekkur ederim Ürün cok güzel yaz a Siyah Araclarimiz siraya girdi :)