Chemical Guys Black Frost

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Merhaba, bugün Chemical Guys Black Frost araç kokusunu test ediyoruz.

Ürün tanıtımı:

Halı ve döşemelerde leke bırakmaz.
Kötü kokuları ortadan kaldırır.
Geleneksel araba spreylerine göre 5 kat daha uzun ömürlü formüle sahiptir.

Uygulama şekli:

Sprey halinde.
Birinci uygulama 5 fıs şeklinde arka koltuk kısmına.
İkinci uygulama ise arka koltuklara ve bagaj bölgesine 5 er fıs şeklinde.

Sonuç:

Aracınızın eşya gözlerinden birine koyarım her gün bindiğimde de birkaç fıs sıkıp o şekilde kullanırım diyenler tercih edebilir.
Fiyatının biraz makul olmasını beklerdim, ancak kokusunun güzel olması sebebiyle alınabilir.

Ürünün kokusu: (9/10)

Üründe belirtilen Black Frost - Soğuk Siyah kokusu tam olarak nedir neye benzer bilmiyorum fakat ürünün kokusu erkek parfümlerine oldukça benziyor. Biraz da sport fresh diye tabir edilen kokulardan :) Ben beğendim.

Koku yoğunluğu: (7/10)

Yapılan uygulama sayısı arttırıldığında kokunun yoğunluğu artıyor, bu da sizi zaman zaman rahatsız edebilir.

Dayanıklılık: (2/10)

Ürünün dayanım süresi vaadedilen süreye hiç yaklaşamıyor bile. Tabi ki de buna hiç şaşırmadım :S
Bir saat önce uyguladığım üründen adeta eser yoktu, birine sorsam sen arabaya koku mu sıktın derdi kesinlikle.
İkinci uygulamada ise değişen pek birşey olmadı. Yaklaşık 2 saat civarında dayanıklılık gösterdi.

Fiyat: (5/10)

473 ml - 48.37 TL
118 ml - 19.95 TL
Fiyatları diğer test ettiğim araç kokularına göre oldukça fazla.
Denemek isterseniz 118 ml'lik olanı tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Okuduğunuz için teşekür ederim. Görüşmek üzere..

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
inceleme için teşekkürler...
bu tarz ürünleri kağıt kokulara sıkarak kullanmak daha mı uygun olur acaba? bende koltuklara sıkıyorum ancak 2-3 saat anca etkili :)
yok mu 1-2 gün giden koku?

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Ben teşekkür ederim :) Kağıt kokulara sıkabilirsiniz ancak kendi kağıt kokusu olması şartıyla. Sprey olup da şu ana kadar 1-2 gün giden koku bulamadım henüz, ama incelemelerim devam ediyor bakalım :D

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
serdar8424' Alıntı:
Ben teşekkür ederim :) Kağıt kokulara sıkabilirsiniz ancak kendi kağıt kokusu olması şartıyla. Sprey olup da şu ana kadar 1-2 gün giden koku bulamadım henüz, ama incelemelerim devam ediyor bakalım :D
her kokunun kağıdı yok işte... ben stripper scent kullanıyorum mesela.. boş kağıt gibi bir şey olsa keşke ona sıksak :D

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
bir de incelemelerde fiyatları yazmışsınız. nerden aldığınızı da yazarsanız güzel olur.

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
diesel32' Alıntı:
bir de incelemelerde fiyatları yazmışsınız. nerden aldığınızı da yazarsanız güzel olur.
Olabilir aslında da hem reklam olmasın diye hem de fiyatlar anlık değişir söylediğim fiyattan bulamazsınız diye yazmadım :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@serdar8424 Size Araç Kokuları Uzmanı diyelim mi artık, İncelemeleriniz süper , ellerinize sağlık..

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize, burnunuza sağlık :) . Siz inceleme yaptıkça arkasından ne gelecek diye düşünmüyor değilim ;)

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
serdar8424' Alıntı:
diesel32' Alıntı:
Olabilir aslında da hem reklam olmasın diye hem de fiyatlar anlık değişir söylediğim fiyattan bulamazsınız diye yazmadım :)
sadece ben alayım siz almayın :p 
şaka bir yana paylaşın reklam olacağını sanmam.. çoğu link paylaşılıyor burada zaten

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, çok merak ettiğim fakat ne benzediği hakkında bir fikrimin olmadığı bir kokuydu. Sayende  fikir sahibi olduk.
Benim  kokuları kulanım şeklim şu şekilde,
Klimayı açıyorum, iç sürkülasyon tuşuna basıyorum. Ön paspaslara doğru sıkıp klimanın kokuyu araç içinde homojen bir  şekilde dağıtmasını sağlıyorum. Bu şekilde kokunun daha uzun süre dayandığını düşünüyorum. Aynı zamanda klimayı her açtığınızda içeri biraz daha koku yayılıyor.

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Pro' Alıntı:
@serdar8424" Size "Araç Kokuları Uzmanı diyelim mi artık, İncelemeleriniz süper , ellerinize sağlık..
Hahaha :) Siz layık gördüyseniz olur tabi ki :)

_CaN_' Alıntı:
Ellerinize, burnunuza sağlık :) . Siz inceleme yaptıkça arkasından ne gelecek diye düşünmüyor değilim ;)
Teşekkür ederim ;) Merakla bekleyin daha çok koku var. Sıradaki koku şu ürün olacak;

onurçiko' Alıntı:
Eline sağlık, çok merak ettiğim fakat ne benzediği hakkında bir fikrimin olmadığı bir kokuydu. Sayende  fikir sahibi olduk.
Benim  kokuları kulanım şeklim şu şekilde,
Klimayı açıyorum, iç sürkülasyon tuşuna basıyorum. Ön paspaslara doğru sıkıp klimanın kokuyu araç içinde homojen bir  şekilde dağıtmasını sağlıyorum. Bu şekilde kokunun daha uzun süre dayandığını düşünüyorum. Aynı zamanda klimayı her açtığınızda içeri biraz daha koku yayılıyor.
Teşekkürler :) Aynen faydası oluyor ben de zaman zaman kullanıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi: