Chemical guys diablo gel wheel cleaner vs Chemical guys signature series wheel cleaner

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık abi, diablo'yu radara aldım :) Parlatanadamlar zamlamadan alsak mı netsek bilemedim :taraa:

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
İzlemesi çok keyifli idi ellerine sağlık hocam. Bende bi an diablo fiyatlarına bakmadım değil keşke izlememiş olaydım ☺️

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık abi , merak ettiğim bir karşılaştırmaydı. Diablo galip gelmiş ama zaten fırçasız temizlik yapmadığım için elim almaya gitmiyor fiyatından ötürü :D .
Teşekkür ederim kardeşim, tabi temaslı temizlikte diğeride gayet yeterli işini görüyor.
Diablo takibime girdi, teşekkürler. Yalnız lastikler Michelin primacy hp. 3 araçta denk geldi. Her biri ayrı ayrı çok kötüydü. Sıfır araçlarda sık kullanılıyor. Aman dikkat derim.
Teşekkür ederim, evet hatta Murat'a da söyledim, muhabbeti geçti. Murat bir daha ki sefere Michelin alacam dedi, bende sakın bu seriden alma çok kötü dedim. Sıfır aldığımda üstünde geldi, değiştirmek istedim hatta ama kısmet olmadı daha. Kesinlikle çok kötü lastik, hiç güven vermiyor.
İnceleme için teşekkürler abi. Merak ettiğim bir üründü benimde. :alkis:
Teşekkür ederim kardeşim, merakları dindirdiysek ne mutlu.
Ellerine sağlık master yine güzel bir test olmuş. Diablo nun ismi bile güzel yau :)
Teşekkür ederim, kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun :)
Eline sağlık abi, diablo'yu radara aldım :) Parlatanadamlar zamlamadan alsak mı netsek bilemedim :taraa:
Teşekkür ederim kardeşim. Kurlar ucuyor, fırsarçılar kullanıyor dikkat. Zamlanabilir.
Abi ellerinize sağlık @Muratcan :alkis: net bir şekilde diablo önde ama ben şunu galonla almadığıma hala pişmanım:rolleyes:
Teşekkür ederim kardeşim, en son diyabloyu 40 liraya almıştım, şimdi iki katından fazla para, uçmuş ama aldık yine işte, aynı pişmanlıkları yaşıyoruz. Eskiden çok almadığıma yandığım çok ürün var.
Abi emeğine sağlık,test için teşekkürler :)
Teşekkür ederim kardeşim
İzlemesi çok keyifli idi ellerine sağlık hocam. Bende bi an diablo fiyatlarına bakmadım değil keşke izlememiş olaydım ☺️
Teşekkür ederim, en iyi ürün fiyatı uyguna gelen üründür.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad @onurçiko, ellerine saglık çok güzel test olmuş . tam bir karşılaştırma örnegi .

iyi detaylar.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
@onurçiko eski sattığım focusta üstünde gelmişti. yoldan çıkardı beni, hatayı kendimde bulmuştum. sonra volvo da üstünde geldi. en ufak şehir içi dönüşlerde bile salıyordu, daha 1700 km de iken sattım, goodyear eagle f1 asy 3 aldım, tavsiye ederim. bunları da eskittim, bu hafta aynı serinin 5'ini takıyorum inşallah.