Chemical Guys Wheel Cleaner

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkeze merhaba,

ilk kez deneyimlediğim bir ürün, ürün temaslı olarak güzel iş çıkarmakta, sık, bekle, durulada beklentinin altında. Fakat her yıkama öncesi kullanabilecek bir ürün olduğu görüşündeyim. Tabi ürünü daha önce deneyimlemiş ve devamlı kullananlar yorumlarını eksik etmez ise yararlı olur, sonuçta ben 1 kere deneyimledim henüz :)
4/1 oranında seyrelttim ürünü :) Ayrıca video esnasında elektrik kurumunun bakım gününe denk geldiğim için K2 olmadan test etmiş oldum bu seferlik :)
Ürün için @Master Detailing @Berkay'a teşekkür ederim :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Chemical guys ürünleri benim gözümde fiyatı abartılmış ürünler gibi duruyor. Deri temizleyici ve bakım kremi sen memnunuz 3 arkadaş test ettik fakat daha uyguna aynı işi yapan ürünler de mevcut

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline saglik hocam guzel ürün Chemical Guys güzel Bir Marka Her Markanin her ürün ü kisiye göre degisir kimisi begenir kimisi begenmez tamamen zevk meselesi :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık inceleme için. Tercih edilebilir bir ürün. Zaten jantlarda temassız temizlik imkanı sağlayan bir ürün varsa içeriğine şüphe ile bakmak gerekiyor.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Benim çok sevdiğim bir üründür temaslı temizlikte. Diablo kadar olmasada iş yapar.