Chemical Guys Wooly Mammoth Kullanıcı Yorumları

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Beyler koreli emmi gibi bez yok silverback getirmiş biriyim elimde en baba bezlerden var hala ama tek kelimeyle hiç biri koreli long pile gibi değil su emiciliği gerçekten iyi ve dayanım kesinlikle diğer bezlerden daha iyi 15 kez yıkadım şimdiye kadar hiç performans düşmedi hala dipdiri kenslikle tek tavsiyemdir.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
technologyst' Alıntı:
Beyler koreli emmi gibi bez yok silverback getirmiş biriyim elimde en baba bezlerden var hala ama tek kelimeyle hiç biri koreli long pile gibi değil su emiciliği gerçekten iyi ve dayanım kesinlikle diğer bezlerden daha iyi 15 kez yıkadım şimdiye kadar hiç performans düşmedi hala dipdiri kenslikle tek tavsiyemdir.

Türkiyeye Duble olanını gönderen bulsam hemen alacagım. Olmadı almanya veya usa adresini kullanacagız.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Dragstar' Alıntı:
technologyst' Alıntı:

Türkiyeye Duble olanını gönderen bulsam hemen alacagım. Olmadı almanya veya usa adresini kullanacagız.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
2 adet alıp diksek olmamı çift taraflı gibi :)

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İngiltereden tedarik ettirebiliriz ama toplu alım için konusmak lazım klin korea duo twisted için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
ultimasalida' Alıntı:
İngiltereden tedarik ettirebiliriz ama toplu alım için konusmak lazım klin korea duo twisted için

1 tane alırım ben :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
ultimasalida' Alıntı:

Konu ile ilgili girişimlerimiz oldu fakat sonuç alamadık heralde ama tekrar denemekte fayda var.

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
onurçiko' Alıntı:
ultimasalida' Alıntı:

Konu ile ilgili girişimlerimiz oldu fakat sonuç alamadık heralde ama tekrar denemekte fayda var.
Biz bir ara çok uğraştık almak için ama çok faiş fiyatlara çıktı. O yüzden vazgeçtik.
Artık Biri ingiltereye gider diye bekliyoruz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eraycan' Alıntı:
gecceanduana' Alıntı:
benim mahmut 3 senelik. ilk günkü gibi. daha önce miracle dryer vardı. bezlerin üstüne vp citrus pre wash döküldü yarım litre kadar. bütün bezleri attım makineye. o suyu öpen ama çekmeyen miracle bile ilk günkü performansına geldi. yazdan beri deterjanım citrus :)
Hocam şu formülü bize de ver :)
Dedim ya citrus pre wash işte  :) Dök bezlerin üstüne iyice çeksin bez. Sonra bas üstüne kaynar suyu, at makineye. Cillop 

Moderatör tarafında düzenlendi: