Chemical Guys Yıkama Kovası

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar çinden aldığım grit guard ve kovanın, chemical guysın kovası ile arasında ne farkı var? 4 katı para vermeye gerek var mı?

Hocam bu şekilde kova dibinde sabit kalyor mu?

Köpürsün diye tazyikli su vurunca benimki takla atıp yukarı çıkıyor. Her seferinde su dolu kovaya kolu daldırıp düzeltmek zorunda kalıyorum

Emre44

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
hayırlı olsun ne kadara aldınız ? link atmaşansınız var mı?
Teşekkür ederim 350 TL gibi ücrete denk geldi vergiler dahil
153.88TRY 53% OFF|Anti Scratch plastik ekle yıkama kova otomobiller yüksek kaliteli kum izolasyon Grit filtre araba yıkama Guard Net temizleme aracı| | - AliExpress

Kova ve grit guard linki varsa alabilirmiyim hocam ? Türkiye’de bakıyorum ama aşırı saçma sapan paralar isteniyor niyeyse
Kovayı bulunduğum şehirden aldım en uygun kovayı plastikçi olur veya uygun eşya satan yerler olur oradan alabilirsiniz
153.88TRY 53% OFF|Anti Scratch plastik ekle yıkama kova otomobiller yüksek kaliteli kum izolasyon Grit filtre araba yıkama Guard Net temizleme aracı| | - AliExpress

Hocam bu şekilde kova dibinde sabit kalyor mu?

Köpürsün diye tazyikli su vurunca benimki takla atıp yukarı çıkıyor. Her seferinde su dolu kovaya kolu daldırıp düzeltmek zorunda kalıyorum
Valla daha makinede denemedim sadece kovaya koydum su doldurdum hiç bir şekilde kalkmadı tazyik vurunca hiç dönecek gibi durmuyor çünkü hafif ince bir plastik değil ağır yani su vurunca kalkacağını düşünmüyorum

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim 350 TL gibi ücrete denk geldi vergiler dahil

Kovayı bulunduğum şehirden aldım en uygun kovayı plastikçi olur veya uygun eşya satan yerler olur oradan alabilirsiniz

Valla daha makinede denemedim sadece kovaya koydum su doldurdum hiç bir şekilde kalkmadı tazyik vurunca hiç dönecek gibi durmuyor çünkü hafif ince bir plastik değil ağır yani su vurunca kalkacağını düşünmüyorum
Bendeki malzeme de sizdekiyle aynı, ağır yani. Normal su doldururken bi sıkıntı yok da kovaya tazyik girince takla atıyor resmen :) etrafına bir şey sarayım diyorum ama bu sefer de yıkama bitince çıkarması dert

Emre44

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
Bendeki malzeme de sizdekiyle aynı, ağır yani. Normal su doldururken bi sıkıntı yok da kovaya tazyik girince takla atıyor resmen :) etrafına bir şey sarayım diyorum ama bu sefer de yıkama bitince çıkarması dert
denemeden bir şey diyemeyeceğim Malatya da havalar düzelmedi ki şu malzemeleri bir deneyeyim sürekli yağış var denersem mutlaka yazarım :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
kova kaç litre tabanı kaç cm? grit guradın linki var mı
kova 15 litre tabanı 26.5 cm. linki bulabilirsem atarım. Zamanında ilk alışverişe özel indirimle kargo vergi dahil 90a almıştım
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 245,74TL 60% İndirim | 23.5*6CM yclone kir tuzak araba yıkama kum filtre izolasyon Net kova eklemek otomobil temizleme aksesuarları parçaları
245.75TRY 60% OFF|23.5*6CM yclone kir tuzak araba yıkama kum filtre izolasyon Net kova eklemek otomobil temizleme aksesuarları parçaları| | - AliExpress

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
denemeden bir şey diyemeyeceğim Malatya da havalar düzelmedi ki şu malzemeleri bir deneyeyim sürekli yağış var denersem mutlaka yazarım :)
Çok sevinirim hocam
Etrafına 3 5 tur teflon sarilirsa belki işe yarayabilir
Bir deneyeyim teflon bant sarmayı, teşekkür ediyorum .Şambriyel tarzı bişi sarayım diyordum da teflon sarması daha hızlı olur