Cila+hızlı cila tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
Selamın aleyküm abilerim.
Bir yıldır ekspertizde çalışmaktayım. Uzun zamandır gönderi atamadım yoğunluk sebebiyle. Güzel fotoğraflar birikti. Vectra üstünde birşeyler yaptık. Hepsini paylaşıcam.
Şimdi sizlere birşey danışmak istiyorum. Dükkanımızda iki araç var.
Sedefli beyaz Talisman
Metalik mavi Gtline Clio
Bu araçlara kullanmak için şampuan cila ve hızlı cila alıcam. Tavsiyeniz nedir?
Açıkçası ben menzerna powerlock alayım diyorum. Şampuan çok önemli değil bence kostikli olmadıktan sonra. Hızlı cila içinde ne alabiliriz onu düşünüyorum

Mete Aytun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
MALATYA
Selamın aleyküm abilerim.
Bir yıldır ekspertizde çalışmaktayım. Uzun zamandır gönderi atamadım yoğunluk sebebiyle. Güzel fotoğraflar birikti. Vectra üstünde birşeyler yaptık. Hepsini paylaşıcam.
Şimdi sizlere birşey danışmak istiyorum. Dükkanımızda iki araç var.
Sedefli beyaz Talisman
Metalik mavi Gtline Clio
Bu araçlara kullanmak için şampuan cila ve hızlı cila alıcam. Tavsiyeniz nedir?
Açıkçası ben menzerna powerlock alayım diyorum. Şampuan çok önemli değil bence kostikli olmadıktan sonra. Hızlı cila içinde ne alabiliriz onu düşünüyorum
Ben Autoglym Rapid Aqua Wax kullanıyorum toz tutması haricinde memnunum, yaklaşık olarak 3 yıkama gidiyor. Islak aracı kurularken her panele 2-3 fıs sıkıp kuluyorum uygulaması kolay çok kolay siliniyor, her türlü aracı kuralıdığımız için hem de wax atmış oluyorum.Su iticiliğini ve parlaklığını da beğeniyorum.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
Bizim için fiyat performans ürünü olması önemli abi ort kaç araba yapar bu malzeme acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...