CilaKutusu & Detail Forum İndirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum üyeleri Foruma Özel Kampanyalar serisinde 49. kampanyamızı sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.:partix:

Detail Forum üyeleri e özel olarak https://cilakutusu.com/ sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde Detail Foruma ' özel hediye çeki ile %7 nakit ödeme ile toplamda %10'a varan indirimlerle ürünlere sahip olabilirsiniz.:gulumsemex:

Kampanya geçerlilik tarihleri : 22 Şubat - 22 Mart 2024
İndirim Kodu : Forum7
1250 Tl alışverişlerinizde kargo ücretsiz ve asma koku hediye edilecektir.

Kampanya için @Cila Kutusu yetkililerine teşekkürler. :)

Cila Kutusu

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Kocaeli
Merhaba Emirhan bey . Şimdi kontrol ettik haklısınız Hepsiburada’da stok açık kalmış ürün . Ürün stoklarımıza girdiği zaman bize hatırlatırsınız kampanya bitmiş olsa dahi size özel fiyat veririz . İyi hafta sonları diliyoruz

Cila Kutusu

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Kocaeli
IK Foam Pro 2+ hepsiburada'da listeleniyor ancak sitede stok yok görünüyor. Stokta mevcut mu ? @Cila Kutusu
Tekrar rahatsız ediyorum sizi . Bugün depoda üründen 1 adet daha kaldığını farkettik size yazmak istedim düşünüyorsanız Web sitemizde sizin için stok açabiliriz

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
sürekli mağazasından alışveriş yaptığım firma çok ilgili ve çok kibarlar. sorduğum her soruya whatsapp dan sıkılmadan cevap verirler. Darıca'dan 60 km yol yapıp gitmişliğim bile vardır.

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
forumda yeniyim az önce siparişimi oluşturdum sipariş numaram 19551 kampanya için teşekkür ederim :)

Cila Kutusu

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Kocaeli
forumda yeniyim az önce siparişimi oluşturdum sipariş numaram 19551 kampanya için teşekkür ederim :)
Siparişinizi aldık bugün kargoya vereceğiz bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz umarım memnun kalırsınız . Herhangi bir sıkıntı yaşarsanız ürünlerle alakalı buradan dile getirebilirsiniz

nodrac

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Maalesef bazı ürünlerde dist ile ciddi fark var :(
K2 Pro Anti Insect dist 180 tl sizde 250 tl ( dün firmanın stoğunda vardı)
Wax Uygulayıcı kırmızı siyah sünger başka sitede 120 tl civarı sizde 250 (Jo Moyner)

Son düzenleme:

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
@Cila Kutusu İndirim ve hediye kokular için teşekkürler. Siparişi dün öğle saatlerin de verdik bugün kargo elimizdeydi gerçekten çok hızlı ve çok iyi paketleme yapılmış ürünleri açmak zaman aldı.

Ama bu alışverişimiz de olumsuz bir durum kargo bilgisi ne sizin tarafınızdan ne de kargo firmasından gelmedi siteniz de 'hazırlanıyor' aşamasında hala ama bugün eve geldiğim de ürünlerin geldiğini gördüm tesadüf eseri evde ailemden birileri olmasa kargonun gelip daha sonra geri gitmesi gibi bir olumsuz durum olabilirdi buna dikkat ederseniz çok iyi olur.

Cila Kutusu

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Kocaeli
@Cila Kutusu İndirim ve hediye kokular için teşekkürler. Siparişi dün öğle saatlerin de verdik bugün kargo elimizdeydi gerçekten çok hızlı ve çok iyi paketleme yapılmış ürünleri açmak zaman aldı.

Ama bu alışverişimiz de olumsuz bir durum kargo bilgisi ne sizin tarafınızdan ne de kargo firmasından gelmedi siteniz de 'hazırlanıyor' aşamasında hala ama bugün eve geldiğim de ürünlerin geldiğini gördüm tesadüf eseri evde ailemden birileri olmasa kargonun gelip daha sonra geri gitmesi gibi bir olumsuz durum olabilirdi buna dikkat ederseniz çok iyi olur.
Merhabalar . Paketlemeden memnun kalmanıza sevindik . Kargo bilgilerinin sisteme girilmemesi konusundaki eleştirilerinizde de haklısınız . Yoğunluktan dolayı bazen yetişemeyebiliyoruz. Dikkate alacağımızdan şüpheniz olmasın. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sitenizden alta foam 2000 köpük yapıcı pompa siparişi vereceğim lakin ürünü sadece set olarak (alta foam+k2 bela) alma seçeneği mevcut. Yanlızca alta foam siparişi veremiyor muyuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...