CilaKutusu & Detail Forum İndirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cila Kutusu

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Kocaeli
Sitenizden alta foam 2000 köpük yapıcı pompa siparişi vereceğim lakin ürünü sadece set olarak (alta foam+k2 bela) alma seçeneği mevcut. Yanlızca alta foam siparişi veremiyor muyuz.
Merhaba alta Foam şu an maalesef stokta yok. Söylemiş olduğunuz setlere baktık ama stokta gözükmüyor belki anlık bir karışıklık olup stoğu var olarak göstermiş olabilir . Normal şartlarda tabi ki ürünü tek başına satın alabiliyorsunuz . Ürün geldiğinde size bilgi veririz . İyi akşamlar diliyorum

Cila Kutusu

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Kocaeli
Maalesef bazı ürünlerde dist ile ciddi fark var :(
K2 Pro Anti Insect dist 180 tl sizde 250 tl ( dün firmanın stoğunda vardı)
Wax Uygulayıcı kırmızı siyah sünger başka sitede 120 tl civarı sizde 250 (Jo Moyner)
Merhabalar öncelikle . Nuta anti - insect için yönelttiğiniz eleştirinizi dikkate alacağız fiyat konusunda şu konuya dikkatinizi çekmek isterim aylık olarak fiyatlarımız güncellenmektedir . Forum indirimi dolayısıyla yukarı doğru bir artış kesinlikle yapılmamıştır . Eğer nuta anti insect ürününde fahiş bir fiyat artışı yaptıysak en kısa zamanda düzelteceğiz . Wax uygulama aplikatöründe ise almış olduğumuz firmadan gelen fiyat doğrultusunda hareket ediyoruz . Belki sizin görmüş olduğunuz aplikatör farklı bir firmaya ait olabilir . Onunla alakalı da firmayla görüşeceğiz .
Görüşleriniz için çok teşekkür ederiz . İyi günler diliyoruz

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Daha önceden de alışveriş yaptığım bi mağazanın forumla birlikte kampanya yaptığını görünce çeyize birkaç malzeme daha ekliyim dedim. Yeni bir eldivene ihtiyacım vardı @Sefa46 'nın önerisiyle Purestarın Double Twist Wash Mite ni aldım. Deturnerinde interior dressingini denemek istedim. Hediyeler içinde @Cila Kutusu na teşekkürler ama 2'li sgcb uygulama pedinin içinden 1 tane çıktı.

Cila Kutusu

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Kocaeli
Daha önceden de alışveriş yaptığım bi mağazanın forumla birlikte kampanya yaptığını görünce çeyize birkaç malzeme daha ekliyim dedim. Yeni bir eldivene ihtiyacım vardı @Sefa46 'nın önerisiyle Purestarın Double Twist Wash Mite ni aldım. Deturnerinde interior dressingini denemek istedim. Hediyeler içinde @Cila Kutusu na teşekkürler ama 2'li sgcb uygulama pedinin içinden 1 tane çıktı.

Merhabalar. SGCB Wax pedi’nin 2.sini size yarın gönderelim paketler genelde 2’li olduğundan kontrol etmiyoruz size denk gelmiş yarın 2.sini de göndeririz size . Umarım ürünlerden memnun kalırsınız

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Merhaba, deturner ürünlerinde detaydeposu ile sizin sitenizde ürünlerin fiyatları hemen hemen aynı iken Deturner wheels set lastik jant temizlik ve bakım seti fiyatında ciddi fark var. Diğer sitede 825 TL iken @Cila Kutusu sitenizde 1025 TL.. Bu farkın sebebini merak ettim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cila Kutusu

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Kocaeli
Merhaba, deturner ürünlerinde detaydeposu ile sizin sitenizde ürünlerin fiyatları hemen hemen aynı iken Deturner wheels set lastik jant temizlik ve bakım seti fiyatında ciddi fark var. Diğer sitede 825 TL iken @Cila Kutusu sitenizde 1025 TL.. Bu farkın sebebini merak ettim.

Merhabalar paylaşılmış fiyat listesine göre fiyatları girdik siz söyledikten sonra farkettim fiyatta bizim tarafımızda bir yanlışlık yok . Kendilerine de bu konuyu aktaracağız . Uyarınız için teşekkür ediyoruz . İyi hafta sonları diliyorum

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Merhabalar paylaşılmış fiyat listesine göre fiyatları girdik siz söyledikten sonra farkettim fiyatta bizim tarafımızda bir yanlışlık yok . Kendilerine de bu konuyu aktaracağız . Uyarınız için teşekkür ediyoruz . İyi hafta sonları diliyorum
O zaman bu ürün yada paket 825TL'ye de satılabiliyorsa ve bu zamana da kadar da sizin fiyatınıza göre daha uygun fiyata bu ürünü satın almış kişileri düşünürsek detay işine gönül vermiş ve Deturner markasını ürünlerini kullanmayı düşünenler açısından @DetayDeposu ile yapacağınız görüşme sonrasında umarım sizin de fiyatlandırmanız da detaycılar için olumlu bir gelişme olur.
Size de iyi haftasonları diliyorum.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa

Bu sorudan sonra Detaydeposu fiyatı arttıracaktır, bence yapılması gereken nerede ucuz ise oradan almak.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@escaba_tr Merhaba, jant setinin bizim sitemize yanlış girilmesinden kaynaklı bir durum oluşmuş. Kontrol ettiğimde de bugüne kadar bu yanlış fiyattan alanların ürünleri gönderilmiş. Bu yanlış fiyat girilme hatası tamamen bizim sorumluluğumuz. @Cila Kutusu doğru girmiştir.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bu sorudan sonra Detaydeposu fiyatı arttıracaktır, bence yapılması gereken nerede ucuz ise oradan almak.
Tabi ki, nerede ucuz ise oradan almak mantıklıdır ama yukarı da başka üyelerin önceki mesajlarını okuduysanız, bazı ürünlerde de cila kutusunun sitesinde fiyatlar yüksek olduğu için düzeltmeler yapıldı.
Bahsi geçen ürün için de aynı şey olabilirdi. Kaldı ki detay ürünleri satış sitelerine bakıldığında hiçbir ürün de başka siteyle arasında 200 lira gibi farkla daha ucuza satılmaz.
Yanlışlık olsa bile satın aldıktan sonra gönderim yapılmaz. Daha önce başıma geldi, sonra ödenen paranın karta iadesini bekleme durumu oluyor ve firma bilerek ve isteyerek yapmıyor olabilir ama bu iade sürecini başlatmayıp bir de unuttuysa siz paranızın peşine düşüyorsunuz.
Neyse burada detay severlerin faydası düşünülüp ona göre bir düzeltme yapılabilirdi ama bu zamana kadar aynı ürünü çok daha ucuza alanlara hayırlı olsun demek düşer..

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Tabi ki, nerede ucuz ise oradan almak mantıklıdır ama yukarı da başka üyelerin önceki mesajlarını okuduysanız, bazı ürünlerde de cila kutusunun sitesinde fiyatlar yüksek olduğu için düzeltmeler yapıldı.
Bahsi geçen ürün için de aynı şey olabilirdi. Kaldı ki detay ürünleri satış sitelerine bakıldığında hiçbir ürün de başka siteyle arasında 200 lira gibi farkla daha ucuza satılmaz.
Yanlışlık olsa bile satın aldıktan sonra gönderim yapılmaz. Daha önce başıma geldi, sonra ödenen paranın karta iadesini bekleme durumu oluyor ve firma bilerek ve isteyerek yapmıyor olabilir ama bu iade sürecini başlatmayıp bir de unuttuysa siz paranızın peşine düşüyorsunuz.
Neyse burada detay severlerin faydası düşünülüp ona göre bir düzeltme yapılabilirdi ama bu zamana kadar aynı ürünü çok daha ucuza alanlara hayırlı olsun demek düşer..

Sonuç: fiyat arttı :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Zaten artması yada düşük fiyatta kalması gerekiyordu, düşük fiyatta kalması yerine satıcı firma fiyatın artmasını uygun görmüş.
Konunun başında fiyat farklarını dile getiren arkadaşlarımızda var diye tekrar hatırlatmak isterdim ama nasılsa okumadığınız yada anlamak istemediğiniz için yazmaya gerek yok.. sonuçta fiyat arttı demek yerine @Cila Kutusu firmasından hep alışveriş yapana ( hatta yüksek fiyattan alışveriş yapan sizde olabilirdiniz) haksızlık olmuş demeniz bence daha yerinde olurdu, bundan sonra bu firmadan ürün almadan önce acaba başka yerde çok büyük fiyat farkıyla ürün satılıyormudur diye iki kere düşünmem gerekecek.

Cila Kutusu

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Kocaeli
Zaten artması yada düşük fiyatta kalması gerekiyordu, düşük fiyatta kalması yerine satıcı firma fiyatın artmasını uygun görmüş.
Konunun başında fiyat farklarını dile getiren arkadaşlarımızda var diye tekrar hatırlatmak isterdim ama nasılsa okumadığınız yada anlamak istemediğiniz için yazmaya gerek yok.. sonuçta fiyat arttı demek yerine @Cila Kutusu firmasından hep alışveriş yapana ( hatta yüksek fiyattan alışveriş yapan sizde olabilirdiniz) haksızlık olmuş demeniz bence daha yerinde olurdu, bundan sonra bu firmadan ürün almadan önce acaba başka yerde çok büyük fiyat farkıyla ürün satılıyormudur diye iki kere düşünmem gerekecek.

Merhabalar . Alışveriş yapmadan önce istediğiniz yerden fiyatları kontrol edebilirsiniz tabi ki ama firmalar tarafından bize verilen fiyat listelerine göre ürünlerin fiyatlarını sistemimize giriş yapıyoruz . Birkaç üründe karışıklık olmuş olabilir tabi ki onları da uyarıları dikkate alarak düzeltiyoruz . Tekrar söylemek isterim ki hiçbir üründe kasıtlı fiyat artışı veya forum için tanımladığımız indirimden dolayı yüksek fiyat girme gibi bir surum söz konusu değildir. Her türlü şikayetiniz ve öneriniz için istediğiniz zaman yazabilirsiniz.
Hayırlı pazarlar diliyorum .

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Merhabalar . Alışveriş yapmadan önce istediğiniz yerden fiyatları kontrol edebilirsiniz tabi ki ama firmalar tarafından bize verilen fiyat listelerine göre ürünlerin fiyatlarını sistemimize giriş yapıyoruz . Birkaç üründe karışıklık olmuş olabilir tabi ki onları da uyarıları dikkate alarak düzeltiyoruz . Tekrar söylemek isterim ki hiçbir üründe kasıtlı fiyat artışı veya forum için tanımladığımız indirimden dolayı yüksek fiyat girme gibi bir surum söz konusu değildir. Her türlü şikayetiniz ve öneriniz için istediğiniz zaman yazabilirsiniz.
Hayırlı pazarlar diliyorum .
Ben zaten sizin firmanız için indirimden dolayı fahiş fiyata satıyorsunuz diye bir yorum yapmadım, bu konu başında size söylendi siz de durumu değerlendirdiniz, ben kendim için o kampnanyadaki oranı kullanmayı gerek duymuyorum. Ben sadece bahsi geçen ürün de forum yararına yönelik fiyat değerlendirmesi yapılabilir diye yine yanlış bir beklenti ve düşünce içine girmiş oldum, onu da tekrar anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...