Karşılaştırma Çinli ceramic koch nano magic plastcare karşı

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
Plastik aksamlarda güzel sonuç vermiş fiyatına göre tercih edilebilir duruyor senin testler yol gösterici oluyor Süleyman abi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese tekrardan merhabalar

Yağmur ve yol sonrası testimize bir güncel daha ekleyelim.benim gözlemime göre çinli seramik olan taraf daha siyah ve halen daha iyi durumda koch magic olan tarafta etkisi devam ediyor ama zayıflama var.

Sol çinli sağ koch

Çinli seramik

Koch magic

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Herkese tekrardar merhabalar

Yağmur ve yol sonrası testimize bir güncel daha ekleyelim.benim gözlemime göre çinli seramik olan taraf daha siyah ve halen daha iyi durumda kıch magic olan tarafta etkisi devam ediyor ama zayıflama var.

Sol çinli sağ koch

Çinli seramik

Koch magic

Oyum sinovacı yapanlara bu sefer:sussx:

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dragster hocam çinliyi hangi satıcıdan almıştın?
Birde Türkiye'de satılan yerli bir seramik var. Auto Ceramix diye. Duydun kullandın mı hiç?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Dragster hocam çinliyi hangi satıcıdan almıştın?
Birde Türkiye'de satılan yerli bir seramik var. Auto Ceramix diye. Duydun kullandın mı hiç?
Çinliyi linkdeki satıcıdan almıştım ama daha iyileride çıktı herhalde söylediğin markayı duymadım.

TRY 31.35 14% Off | 30ML 9H Car Oxidation Liquid Super Hydrophobic Glass Coating Car Liquid Ceramic Coat Auto Paint Care Polysiloxane Car Care
US $4.07 14% OFF|30ML 9H Car Oxidation Liquid Super Hydrophobic Glass Coating Car Liquid Ceramic Coat Auto Paint Care Polysiloxane Car Care|Paint Protective Foil| - AliExpress

Son düzenleme:

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@Dragstar başkan lastiğe çinli yaptın mı hiç bundan sonraki hedefim çinliği lastiğe yapmak nasıl yaparım bilmiyorum ama aklımda 3 inç süngere sürüp iyice dağıtmak var dur bakalım ne olacak nasıl sürüleceği ile ilgili fikrin varsa tavsiyeni bekleriö başkan

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Dragstar başkan lastiğe çinli yaptın mı hiç bundan sonraki hedefim çinliği lastiğe yapmak nasıl yaparım bilmiyorum ama aklımda 3 inç süngere sürüp iyice dağıtmak var dur bakalım ne olacak nasıl sürüleceği ile ilgili fikrin varsa tavsiyeni bekleriö başkan
Düşünsene 6 ay boyunca simsiyah lastiği :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Boya tabancasını doldur, lastik, jant, davlumbaz ne varsa sık gitsin:)