Civic Detailing (Sonax perfect finish- meguiars White wax - zymöl detail wax)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi ellerine sağlık. Yalnız performansına hayranım. Yıkama ile başlayıp polisaj ile bitirdiğim bir yıkama günüm hiç olmamıştı :utandımx:

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık.:)
Yıkamadan sonra ertesi güne kalır siz 2li combo yapıp bitirmişsiniz.:)
Asperos sarı güç bende aldım arabada kullanmak nasip olmadı, evde yılllamış olan kalorifer peteğinde bir is lekesi vardı aldı götürdü, çok kuvvetli geldi tırstım arabada kullanmaya:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi ellerine sağlık. Yalnız performansına hayranım. Yıkama ile başlayıp polisaj ile bitirdiğim bir yıkama günüm hiç olmamıştı :utandımx:
Teşekkür ederim kardeşim, biliyorsun korumanın en büyük düşmanı trafik filmi, suyu vurunca bir baktım koruma sizlere ömür, gerisi geldi kendiliğinden zaten.
Ellerine sağlık hacı
Arayı çok açtın bu sefer
Özlettin :)
Uygulamaya söylenecek söz yok zaten
Maaşallah :nazar:
Teşekkür ederim hacı, bana diyene bak hele. Sen en son yıkama konusu ne zaman açtın acaba:)
Ellerinize sağlık.:)
Yıkamadan sonra ertesi güne kalır siz 2li combo yapıp bitirmişsiniz.:)
Asperos sarı güç bende aldım arabada kullanmak nasip olmadı, evde yılllamış olan kalorifer peteğinde bir is lekesi vardı aldı götürdü, çok kuvvetli geldi tırstım arabada kullanmaya:)
Teşekkür ederim. Asperos sadece kirli danlumbaz için kullanılır, başka yerler için çok riskli.
Emeğine sağlık abi şıkır şıkır olmuş
Teşekkür ederim kardeşim.
Elinize sağlık hocam, videoda ayrı bi güzel olmuş :)
Teşekkür ederim, aynen video daha ayrıntılı ve görsel olarak daha iyi oluyor.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Detailing gurusu yemin ediyorum:gulumsemex: özlemiştik Masterım beyaz kızı:) Elinize sağlık janta sıktığınız sonax korumasının ömrü ne kadardır?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Detailing gurusu yemin ediyorum:gulumsemex: özlemiştik Masterım beyaz kızı:) Elinize sağlık janta sıktığınız sonax korumasının ömrü ne kadardır?
Teşekkür ederim kardeşim, izlediğim bir test videosunda 3 ay gibi hatırlıyorum ama bizim ülke şartlarında imkansız gibi.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Bunu kalıcılığı hakkında herhangi bir bilginiz var mı acaba? Daha önce test etmiş miydiniz?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bugün yağmurda gezdik, wax boncuklarının durumunu paylaşayım dedim. Yediğimiz yağmur başa gitmesin.

Zymöl detail wax boncukları

Sonax FelgenVersiegelung bıncukları

Arabayı garaja alınca ıslak kalmasına da gönlüm razı olmadı. Air blower ile kuruladım.

Camlarıda 3d glass cleaner ile sildim.

görsel yükle

Ohh temiz temiz gönül rahatlığıyla yatabilirim:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bunu kalıcılığı hakkında herhangi bir bilginiz var mı acaba? Daha önce test etmiş miydiniz?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce kullandım 2 defa ama dayanım testi yapmamıştım, bu sefer yapayım. Çok güzel boncukluyor.

bryn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Bugün yağmurda gezdik, wax boncuklarının durumunu paylaşayım dedim. Yediğimiz yağmur başa gitmesin.

Zymöl detail wax boncukları

Sonax FelgenVersiegelung bıncukları

Arabayı garaja alınca ıslak kalmasına da gönlüm razı olmadı. Air blower ile kuruladım.

Camlarıda 3d glass cleaner ile sildim.

görsel yükle

Ohh temiz temiz gönül rahatlığıyla yatabilirim:)

Maşallah boncuklanma çok güzel, tam havayı tutarken görseydik boncukların kaymasını dedim ve videoyu gördüm sonlara doğru o an geldi acayip hoşuma gidiyor :) elinize sağlık

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Maşallah boncuklanma çok güzel, tam havayı tutarken görseydik boncukların kaymasını dedim ve videoyu gördüm sonlara doğru o an geldi acayip hoşuma gidiyor :) elinize sağlık
Teşekkür ederim, boncuklarin kayması gerçekten çok hoşbir görüntü. Keşke tavanı çekseydim. Sonradan aklıma geldi video çekmek.