Civic Hb wax yenileme( Infinity Supergloss +)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi duruma göre bir arkadaşımdan rica edicem getirmesi için de ondan dolayı biraz irdelemiş gibi oldum. Anladığım kadarıyla top tier rakiplere göre bir tık geri ama orta ve orta-üst rakiplerden iyi. İhtiyaca göre tercih edilebilecek bir ürün. Keşke fiyat biraz daha makul olsaydı.
Fiyatları makul ama çarpan yüksek :(

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık onur abi. Supergloss çok merak ettiğim bir wax. Artık senden takip edeceğiz :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko ama jantlara koruma uygulamamışsın :D
Pad de kalan ürünü jantlara sürdüm, Boş geçer miyim:)
Eline sağlık, boncuklar şahane gözüküyor. Ben daha infiniti'lere kıyamadım :)
Teşekkür ederim, bende de uzun zamandır bekliyordu, artık vakti geldi dedim.
Eyvallah teşekkür ederim
De o kadar zahmete girmene gerek yok
Kullandığın soft99 larla kendi görüşlerinle (hani boncuklar fussodan üstün,parlaklık otantikle kiwami arası gibi) kıyaslaman kafi
Bu arada bütün soft99 ları kullanmış gibi davrandım sana :komik:(biraz düşününce pek de soft99 uygulamanı hatırlayamadım):dusun:
O zaman şöyle düzelteyim;
Kullandığın soft99 larla şahsi görüşlerinle kıyas yaparsan sevinirim ;)
Ha sen illa mahalledeki araçlara dadanacam diyorsan orası ayrı :komik:
Ama bu kış şartlarında sırf benim merakımı gidermek için zahmete girmene gönlüm razı olmaz :p
Ne zahmeti canım. Denemek istediğim bir kaç üründe var onları da deneyecem.
Bu arada laf aramızda ben daha önce hiç:komik::komik::utandim::utandim: soft99 waxlarından kullanmadım.
@onurçiko yine efsane uygulama olmuş köpükler parti vermiş, iron kokteylleri , üstüne de merak edilen ürün olunca mü kem mel bi özet olmuş abi 2018in enleri ödüllerinde en hızlı uygulamacısı,en detaycısı ödülleri sana gelsin :komik: süpergloss yine de alternatif olabilir diye düşünüyorum abi kış mevsimi için zymöle kıyılamadığı bu mevsimlerde boncukları çok efsane pozisyonlar almış dayanımınıda seninle takip ederiz buralardan, eline emeğine sağlık abi :alkis:
Teşekkür ederim kardeşim utandırıyorsun beni:utandim: Övgülerinize layık olmaya çalışıyorum efendim.
Ellerine sağlık onur abi. Supergloss çok merak ettiğim bir wax. Artık senden takip edeceğiz :D
Teşekkür ederim kardeşim,