Nasipse sırada yapacağım araçlardan bir tanesi civic sedan. Bayram sonrası uygulamayı yapacağım Honda boyası tam çalışmaya uygun senin de Önerin ile mikrofiber ped aldım bakalım merak içindeyim
Nasipse sırada yapacağım araçlardan bir tanesi civic sedan. Bayram sonrası uygulamayı yapacağım Honda boyası tam çalışmaya uygun senin de Önerin ile mikrofiber ped aldım bakalım merak içindeyim
Uygulama yapalı bir seneden fazla oldu bizim komşuya, bu süre zarfında oldukça hare ve çizikler oluşmuş araçta.
Bunları giderip, aklayıp paklayıp eski haline döndürelim bakalım.
Sıcaklardan mı yoksa vakit kısıtlılıgından mı diyeyim çok detaylı resimler çekemedim eski konular gibi ama idare eder sanırım.
Davlumbazlara ceviz ile başlayalım.
Bu arada kapı içlerine de ceviz uyguladım.
Lastikler inanılmaz pismiş.
Jantlara demirtozu sökücü uyguladıktan sonra foam lance ile Flowey b33 ile köpük banyosu. Buraların resimler yol maalesef.
Sonrasında kapı içlerinin ve jantlatın detaylı yıkamasını gerçekleştirdim..
Kova yıkasında şampuan tercihim cg maxi suds kullandım. Beğenmediğim bir şampuan olur kendisi.
Demir tozu temizliğinde Koch chemie Rrr Reactive Rust Remover kullandım. Elimde ürün neredeyse bitmek üzere, 6lt bitirmişim. Çok sevdiğim bir ürün kaportada.
Kil ve ardırdan yüzeyde kalan zift falan için ad just the tonic ve gazyağı karışımı ile geçtim.
Yüzey temizleme safhası bitti, şimdi polisaj zamanı. Orbital makina, Flowey p8 ve cutting pad ile çizik almaya başladım.
Ardından polishing pad ile Flowey p9 ile yüzeye koruma öncesi son şeklini veriyorum.
Bu günlük yeter deyip bıraktım ve ertesi gün Flowey b33 ile yıkayıp işe başladım.
Üstüne m 700 ile geçerek yüzeydeki yağlardan tamamen kurtuldum.
Koruma olarak bu sefer uzun süredir denemek istediğim bir ürünü kullandım. Çinli bir ürün auto care liquid glass seramik kullandım.
Bütün plastikler ve janta da üründen uyguladım.
Gelelim iç tarafa. Buranın da finalleriyle bitirelim.
Kullanfığım ürünler.
Flowey i2
Flowey textile cleane
Orange degreaser
Vp carpet cleaner
Flowey c4
Meg glass cleaner
Zymöl detail wax
Teşekkür ederim kardeşim, pastaları orbital çalıştım, yeterli oldu yumuşak boyaya.
Çinli mr fix gibi. Biraz daha parlak gibi geldi bana. Uygulama kolay. Bakalım boncuk falan naaıl olacak.
Teşekkür ederim Sensei, parlaklık gerçekten tatmin edici, beklentimin üstünde çıktı açıkçası. Dayanım falan nasıl çıkacak bakacağız. Uygulama kolay, sürmesi, silmesi kolay, hemen donmuyor. Antalya sıcağında 3 panel yapıp öyle silmeye döndüm ve rahat sildim.
Üstad @onurçiko ellerine saglık. Tam zamanında bir uygulama olmuş. araç daha fazla yıpratılmadan müdehale etmişsiniz. Sonuçlar gözkamaştırıyor yine sayenizde . Komşunuz güzel günlerde kullansın.