CleanPex.com.tr Mobil Oil & DetailForum Özel İndirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum üyelerine özel CleanPex sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde Detail Foruma ' özel hediye çeki ile %10 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

CleanPex.com.tr Mobil Oil Türkiye Tek Online Yetkili Mağazası olarak bizlere bu güzel avantajı sağladıkları için teşekkür ediyorum :sevilenx:

Site Adresi : Mobil Motor Yağları | Cleanpex Online Yetkili Satıcı
Kampanya Kodu : DetailForum
Sepet kısmında kod kısmına yazmalısınız

İndirim Kampanyası Başlangıç Tarihi : 28.09.2022
İndirim Kampanyası Bitiş Tarihi : 02.10.2022

Hediye Çeki sadece DetailForum.com üyelerine özel olmakla birlikte üyelik bilgileriyle eşlemeyen siparişler iptal edilecektir.

Herkese Keyifli forumlar ,İyi alışverişler dilerim. Yeni kampanyalar için beklemede kalın:cool:

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Maşallah indirimler çok güzel, teşekkür ederim kendi adıma:gulumsemex: Yalnız keşke hangi sektörden ne gibi anlaşma yapılacaksa biraz önceden haber verseniz süper olur, daha yeni sipariş vermiştim mobilden:utandımx:

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Akıyor yine maşallah :) Kampanya tarihi çok mu kısa ya da yanlış mı yazıldı öğrenebilir miyiz sayın Kampanya uzmanımız :) @Pro

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Maşallah indirimler çok güzel, teşekkür ederim kendi adıma:gulumsemex: Yalnız keşke hangi sektörden ne gibi anlaşma yapılacaksa biraz önceden haber verseniz süper olur, daha yeni sipariş vermiştim mobilden:utandımx:
Önceden bilgilendirmek isterim ama olası değişiklikler , iptal vb. olması durumları için kampanyalar netleşmeden bilgi veremiyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...