Clio 5 RsLine Demir Mavi Tac System Moon Light Uygulaması

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
her paylaşımda yazmadan geçemiyorum ama ortam şahane :) yine güzel bir yıkama arkasına güzel bir uygulama ile taçlanmış bu güzel renk maşallah :) elinize sağlık. sıradaki yıkamadan sonra moonlight hakkında yorumlarınızı merak ediyorum :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Elinize sağlık. Araç alev almış:alevv: Şu renaultların diskleri kaliperleri çok çabuk paslanıyor. Sinir bozucu...

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Referanslık bir çalışma olmuş :) Herşey sırası ile nazime bir şekilde yapılmış :) Aracın rengi zaten parlat beni diyen türden ve siz de hakkını vermişsiniz. :) Tebrik ederim. :nazar::nazar::nazar::alkıssx::begenixx:

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öncelikle konu sahibinin ellerine sağlık. Moon Light uygulamasının yaygınlaşması mutluluk verici!

Moon Light yani yeni nesil boya korumanın temel ürünlerinden biri. Nedir onu yeni nesil yapan veya farklı kılan ?

İçeriğinde %25 oranında Sio2 mevcut. Bu da parlaklık ve dayanım temellerini çok güçlü kılıyor. Bunun yanında spreylenebilir bir ürün. Kürleşmesi gerekiyor ama kürleştikten sonra sökülmüyor. Sürüp silmezseniz kanlı canlı izi kalıyor. Polisajsız izi gitmiyor. Bu da çok güçlü tabaka yarattığının kanıtı. Diğer bir kanıt ise ürünün kapağı ikinci açılışında cam, plastik kıvamında bir tabaka sizi karşılıyor.

Tüm bunlar yanında gerçek bir seramik çizik direncinde değil ama su itiş ve parlaklıkta çok ciddi boy ölçüşür. Dayanımı kullanıma ve zemin hazırlığına bağlı 6-12 ay aralığında olduğunu söylemek mümkün. Youtube da onlarca örneği var. Türkiye'den de bu örnekleri profesyonel arkadaşlardan topluyoruz.

Deneyin, kesinlikle pişman olmazsınız, elinizi bir daha waxa v.s. sürmezsiniz
Teşekkür ederim hocam, şimdilik beni gerçekten tatmin etti. Ancak benden mi kaynaklı bilmiyorum, camda içeriden güneş karşıdan gelirken bakıldığında sürme izlerim bazı yerlerde belli oluyordu ancak rahatsız edecek derecede değil.
Tac systemin yağmur kaydırıcı ürünü ile bu ürünün camda kullanımı arasında ne gibi farklar vardır? Dayanım, kullanım, su iticilik gibi konularda kıyaslayabilir misiniz acaba?

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Emeğine sağlık mavi boncuk yanmış maşallah moonlight camda su iticilik nasıl ılacak merak ettim güncelleme yaparsan sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim abi, yağmurda yolda giderken vs de video çekip deneyeceğim bakalım nasıl bir sonuç ortaya çıkacak :)

her paylaşımda yazmadan geçemiyorum ama ortam şahane :) yine güzel bir yıkama arkasına güzel bir uygulama ile taçlanmış bu güzel renk maşallah :) elinize sağlık. sıradaki yıkamadan sonra moonlight hakkında yorumlarınızı merak ediyorum :)
Sağolun hocam, inşallah sizinde bir gün istediğiniz gibi bir detay garajınız olur :)
Elinize sağlık. Araç alev almış:alevv: Şu renaultların diskleri kaliperleri çok çabuk paslanıyor. Sinir bozucu...
Teşekkürler,:nazar: Henüz paslanma gibi bir sorun yaşamadım ancak çok fazla balata tozu çıktığını söyleyebilirim, yıkadıktan sonra 10 km yol gidiyorum jantların içlerinde balata tozları birikmiş oluyor. dış tarafında çok fazla yapışma yok gibi.

Referanslık bir çalışma olmuş :) Herşey sırası ile nazime bir şekilde yapılmış :) Aracın rengi zaten parlat beni diyen türden ve siz de hakkını vermişsiniz. :) Tebrik ederim. :nazar::nazar::nazar::alkıssx::begenixx:
Çok teşekkür ederim, sizin aracınızın renginide gerçekten çok güzel, nadir bulunan bir renk maşallah :nazar: :D

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Çok teşekkür ederim abi, yağmurda yolda giderken vs de video çekip deneyeceğim bakalım nasıl bir sonuç ortaya çıkacak :)

Sağolun hocam, inşallah sizinde bir gün istediğiniz gibi bir detay garajınız olur :)

Teşekkürler,:nazar: Henüz paslanma gibi bir sorun yaşamadım ancak çok fazla balata tozu çıktığını söyleyebilirim, yıkadıktan sonra 10 km yol gidiyorum jantların içlerinde balata tozları birikmiş oluyor. dış tarafında çok fazla yapışma yok gibi.

Çok teşekkür ederim, sizin aracınızın renginide gerçekten çok güzel, nadir bulunan bir renk maşallah :nazar::D
Öyle bir probleminizin olmamasına sevindim. Disklerde sarı bölümler gördüm o yüzden söyledim. Demek ki yanlış görmüşüm :). Evet çok balata tozu birikiyor jantlar hemen kirleniyor bende :)

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Bugün yağmur sonrası hızlıca yıkadım, Moon Light'ın su iticiliğini çok beğendim, aracı kurulamak daha önceden kullandığım BSD ve Soft99 Authentic Premium Carnauba wax'a göre daha kolay oldu. Ancak parlaklık olarak carnauba wax'ın gerisinde kaldığını söyleyebilirim :)

Detail-Box

Acemi Detaycı
Üye
Teşekkür ederim hocam, şimdilik beni gerçekten tatmin etti. Ancak benden mi kaynaklı bilmiyorum, camda içeriden güneş karşıdan gelirken bakıldığında sürme izlerim bazı yerlerde belli oluyordu ancak rahatsız edecek derecede değil.
Tac systemin yağmur kaydırıcı ürünü ile bu ürünün camda kullanımı arasında ne gibi farklar vardır? Dayanım, kullanım, su iticilik gibi konularda kıyaslayabilir misiniz acaba?
Sürme silme izi petrolize bir iz gibi ise silerken geç kalmış olabilirsiniz veya beziniz bir noktadan diğerine ürünün kalıntısını taşımış olabilir.

Tac System Rain Coat cam için üretilmiş bir ürün olduğundan silecek süpürgelerine ve kimyasal etkenlere daha dayanıklı. Su itişi moonlighttan bir tık aşağıda kalabilir ama camda daha dayanıklı olduğu kesin.