CLS400D Uygulama

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Herkese selamlar geçtiğimiz günlerde uygulamasını yapabildiğim bir araç sizlerlede ufak bir özetini paylaşmak istedim :)

Ön hazırlıkta Flowey B33 ,Koch GS, VP Concentrated,Flowey R10 ve BH kil ile işlemlermizi yapıp aracı garaja aldım :)

Öncelikle iç detayıyla başlayıp çoğu iç aksamı deri olan araçta colourlock tercih ettim,arkasından taban halısının temizliği ve trim temizlikleryle devam edip iç mekanı bitirdim

VP CC ile temizlenen tabanfinalini yapıp kapıları kapatıp maskeleme işlemi ve ardından boya ölçümlerini yapıp,genel durumu gördükten sonra kombinasyonumuza karar verip uygulamaya başladım. Genel olarak yıkama çizikler olsada bazı alanlarda zorlu çizilmeler,ezilmelerde mevcuttu.

Rupes orbital keçe ve orbital makina kombinasyonuna cuttingte Tac System RF2 eşlik etti

50/50 olarak göstermeye çalışayım,renk oldukça enteresan ışığı yakalayıp görüntüye almak

Tamponda olan oldukça göze batan çizikte ufak bi çalışma yapmak istedim plastik bölgede oldukça çekimser olsamda ibrid ile hızlıca 2000-3000 tatminkar bi düzelme sağladım.

Daha sonrasında Flowey 3.4 ile finish yaparak uygulamayı tamamladım

Tekrar bir yıkama ile pasta tozlarından kurtulduktan sonra gerekli kontrolleri yapıp aracımızla vedalaştık.

Şöyle bir hoşuma giden yansıma bırakayım önce

Güneşte başka, gölgede başka :)

Göz gezdiren,okuyan herkese teşekkürler:)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Elinize sağlık
Araç harika uygulamalar harika final parlaklığı kendini belli ediyor
Böyle araç alsam zemini temizledikten sonra ilk işim ppf kaplama olur heralde

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@can26, bey ellerinize saglık yine harikulade bir detay serüveni yaşattınız bize. araca söylenecek tek şey yıldızı yeter.
maşallah sahibi güzel günlerde kirletsiz.
premium sınıf sizden sorulur oldu artık. göz kırpma.

iyi detaylar.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26, bey ellerinize saglık yine harikulade bir detay serüveni yaşattınız bize. araca söylenecek tek şey yıldızı yeter.
maşallah sahibi güzel günlerde kirletsiz.
premium sınıf sizden sorulur oldu artık. göz kırpma.

iyi detaylar.
Teveccühünüz efenim,premium sınıfın boyasının yıldızı bile başka :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 Gözümüz, gönlümüz, ruhumuz canlandı :) Eline, emeğine, paylaşımına sağlık :) (Mercedes severler kızmasın ama ben bu kasayı CLA'ya benzetiyorum :( , eski heybeti kalmadı :( )
Teşekkür ederim abi, kesinlikle o konuda haklısın içli dışlı olmayan CLA sanıyor gerçekten :) birbirine benzemeyen modelde pek kalmadı zaten yandan ordan burdan kırpılmışı oldu hep

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim abi, kesinlikle o konuda haklısın içli dışlı olmayan CLA sanıyor gerçekten :) birbirine benzemeyen modelde pek kalmadı zaten yandan ordan burdan kırpılmışı oldu hep
Ben bir ara E ile C'yi karıştırıyordum. Gerçi arkadan görürsem halen karıştırabiliyorum :(
Bmw'de sağolsun aynı haltı yaptı. 3 ile 5 birbirine benziyor.