CLS400D Uygulama

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@can26 Gözümüz, gönlümüz, ruhumuz canlandı :) Eline, emeğine, paylaşımına sağlık :) (Mercedes severler kızmasın ama ben bu kasayı CLA'ya benzetiyorum :( , eski heybeti kalmadı :( )
+1 ben bunun bir onceki kasasini cok seviyorum ya bu kasa bana cirkin gozukuyor ne varsa eskilerde var :)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Makina çok dertli:)
Uygulama yaptığınız araçlardan işinizin kalitesi belli oluyor zaten fazla söze gerek yok final resmi her şeyi anlatıyor:)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Makina çok dertli:)
Uygulama yaptığınız araçlardan işinizin kalitesi belli oluyor zaten fazla söze gerek yok final resmi her şeyi anlatıyor:)
Estafurullah hocam, çok teşekkür ediyorum :) ne diyorlardı sosyal medya fenomenleri (!) dert paket :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26, :nazar: ellerine saglik kardeşim sana gelen arabalarda AY plaka ne is ;) birde rotary kullandınmi orbital yettimi :dusunx:
Değişen araçlarda olsa plaka aynı oluyor abi o şekilde tercih edildiği için :) hiç rotary kullanmadım abi bu uygulamada. Teşekkür ediyorum:)

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Elinize sağlık sizin paylaşımlarınızda ki tüm fotoğraflara tek tek bakıyorum hiç atlamadan kusursuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Maşallah, ellerinize sağlık çok güzel bir sonuç olmuş :) Arkadaki kırmızı Audi s3'üde gözlerden kaçırmadık :D

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
araç ve renk şahane, uygulamaya yine söz yok maşallah :) rengin ışıkla dansına bayıldım :)
Çok teşekkür ederim hocam,renk gerçekten keyifli :)

Maşallah, ellerinize sağlık çok güzel bir sonuç olmuş :) Arkadaki kırmızı Audi s3'üde gözlerden kaçırmadık :D
Çok teşekkür ederim hocam, müsait bi zamanda S3lede ilgileneceğiz :)

ellerinize sağlık çok maşallah araba da uygulamada yanıyor...
hocam artık çok çalışmadan daha fazlası gerek sanki bunlar için ...:basx::basx:
Çok teşekkür ederim hocam ilginize :)

Eline sağlık Can hocam. Uygulama ayrı ateş ediyor. Araç apayrı ateş ediyor:alevv::alevv:
Teşekkür ederim hocam,uygulamayı bilmemde aracın öyle bir hali vardı :taraa: