CNR Detailing- Nighthawk Black Pearl- Paint Correctin - Paint Protection

Zeugma

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık burası şaşmaz oto sanayi sitesini acaba tanıdık geldi şuan bana teşekkürler

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ediyorum :)
Agacım öncelikle eline emeğine sabrına gören gözüne sağlık :) ülkemizde dönem dönem tüm iş kollarına ilgi anlık olarak artabiliyor bundan bi 5-6 yıl evvel hatta biraz daha geride olabilir photography'ler artmıştı yani her eline fotoğraf makinesi alıp kendini fotoğrafçı sanan arkadaşlar türemişti sayısız sosyal medya fotoğrafları profil fotoğrafları vsvs birsürü işe zıplıyorlardı ogün bugündür kalitemden hiç ödün vermedim az ve öz olsun ama temiz olsun kafasındaydım ve hala öyleyim.Şuandada görüyorumki eline polisaj makinesi alan detailingci olmus bu arkadaşlar detailingci ise sen nesin kardeşim :) saygılar sevgiler.
Noktasına kadar katılıyorum kardeşim :)
Üstad bir şey soracağım.
Acaba biz çayı çekirdeği alsak bir sandalye kapsak sen parlatsan biz seyretsek nasıl olur. Zaten sinemaya gidemiyoruz hem de senin filmin finali birçok filmden daha etkileyici.
Eline koluna sağlık!
Çok teşekkür ederim beklerim çekirdek de çay da mevcut :)
Honda büyük sıkıntı ustam ya eline koluna sağlık. Her zamanki gibi hakkını sonuna kadar vermişsin.
Teşekkür ediyorum :)
Kardeşim araba büyük eziyet görmüş, işkenceye maruz kalmış resmen. Neyseki doktorunu bulmuş. Ellerine sağlık, harika olmuş.
Teşekkür ederim abicim beğenmene sevindim :)