CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
RE: Opel İnsignia Polisaj Uygulaması.

Elinize sağlık, siyah araba bir ayri yaniyor :)

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Opel İnsignia Polisaj Uygulaması.

@CNR hocam koch chemie pastaları nasıl. Memnun kaldınız mı. Menzerna ile çizik alma ve bıraktığı finiş kıyaslama yapma şansınız oldu mu.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

ttopak' Alıntı:
@CNR hocam koch chemie pastaları nasıl. Memnun kaldınız mı. Menzerna ile çizik alma ve bıraktığı finiş  kıyaslama yapma şansınız oldu mu.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam aracına göre menzernadan bazen güzel iş yaparken bazende daha kötü sonuç verebiliyor.Ama esasında çeyizde bulundurulması gereken bir pasta kaliteden ödün vermiyor.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu

@CNR eline saglik. Guzel iscilik olmus.

Moderatör tarafında düzenlendi:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

Teşekkürler herkese .

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Peugeot'a fısıldayan adam CNR Detailing.

Herkese selamlar arkadaşlar. Son dönemde hayli yoğun şekilde uygulamara devam ediyoruz fakat benim buraya yükleyecek zamanım olmadığı için sizlerden af diliyorum.Zaman buldukca birikmiş arşivin uygulama fotoğraflarını sıra sıra paylaşacağım fakat bu uygulamayı sizinde görmenizi istedim.

Aracı aldığımda trabzondan alınmıştı rutubet kokusu hayli fazlaydı içine girdiğiniz vakit öksürük başlıyordu tabi ben içinden başladım dışında sonlandırdım fakat içini çok detaylı gösteremeyeceğim.

Detaylı yıkama , davlumbaz temizliği,demirtozu temizliği ve kil uygulaması sonrası maskeleyip yerimize çektik .

Geçelim uygulamaya Koch Chemie H8 ve F8 , P2 pastaları ve Ufs Domestic Ultra Focus tabancı keçe ve Flex de Hex padler ile devam ettik.Foto kalitelerinden dolayı özür dilerim gene eringenliğim üstümde orj boyutu ile ilerde değiştiririm.

Arkasında polish işlemi bitti ve detaylı yıkamayı dikkatli şekilde yaptıktan sonra p2 ve flex fantazisi için yerine aldık tekrardan :)  Çizik durumunu tekrar kontrol etmemiz gerekiyordu

Ertesi günü teslim öncesi Final fotolarını çekip içine Airclim uygulayıp teslim ettik :)

Uygulamamı benimle birlikte takip ettiğiniz için teşekkürler.İlerleyen zamanlarda listemde olan her aracı paylaşacağım , ama 2 hafta sonrasına yapacağım Türkiyede çok özel bir aracı özenle fotoğraflayıp seramik uygulamasını sizinle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Sosyal hesaplarımdan takip edip destek olabilirsiniz.

https://www.facebook.com/cinardetailing/?hc_ref=ARSmYh3SgyY6UgEIxEx-kp7e4zAeXEt_JoezH4t40Oll7eOZeVNUXt6t4qI2PwsDDlo
https://www.instagram.com/cnr.detailing/

Herkese keyifli haftalar.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
RE: Peugeot'a fısıldayan adam CNR Detailing.

Muammer abi çok güzel uygulama olmuş, eline sağlık. Artık atabildikçe bizde bakarız abi :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Ellerine sağlık, her zamanki gibi 10 numara 5 yıldız bir uygulama olmuş.Araçtaki derinlik ve parlaklık muazzam seviyeye gelmiş.
Bak bizi ihmal etme, senden bunların devamını bekliyoruz ve böyle güzellikleri görmeyi hakettiğimizi düşünüyorum.
Koch pastaları en çok kullanan sensin heralde aramızda, pastalar ile biraz detaylı bilgide verir misin bize.Bende aldım ama daha kullanmak nasip olmadı.Mesala kullanırken dikkat edecek bir püf noktaları var mı.İyi ısınınca daha iyi çalışır falan gibi.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

onurçiko' Alıntı:
Ellerine sağlık, her zamanki gibi 10 numara 5 yıldız bir uygulama olmuş.Araçtaki derinlik ve parlaklık muazzam seviyeye gelmiş.
Bak bizi ihmal etme, senden bunların devamını bekliyoruz ve böyle güzellikleri görmeyi hakettiğimizi düşünüyorum.
Koch pastaları en çok kullanan sensin heralde aramızda, pastalar ile biraz detaylı bilgide verir misin bize.Bende aldım ama daha kullanmak nasip olmadı.Mesala  kullanırken dikkat edecek bir püf noktaları var mı.İyi ısınınca daha iyi çalışır falan gibi.
Vakit buldukça uygulamarı atacağımdan emin olabilirsiniz.

Koch pastaları ile ilgili yorum kısmıma gelecek olursak , neden koch ? Menzerna pastaları kullandığım sıralarda fazla uzak değil 2 uygulama öncesinde 400 ufs padi dolduruyordu.Her panelde 3 kere padi yıkıyordum,dahasında çizikleri alamıyordum boya seçiyordu.Koch chemie ilk zamanları Cem abi vasıtası ile edindim H8 ufs yi doldurmuyor dolayısı ile dolmayan pad panelde daha güzel çalıştığı için sonuca daha çabuk gidiyor.Benim için sorun olmasada tozuması 400 ile hemen hemen aynı keçe ile birlikte elbette her pasta gibi tozuyor.Akışkanlığı 400 gibi koyu değil daha subazlı fakat ürün kurumadığı için ıslatma gereksinimi duymuyor.Domestic Premium Keçe ile sonuç çok çok kısa finalde wax altına p2 diye adlandırılan bir pasta yapıyorum ve ürünü orbital makine ile yaptığım için enfes bir parlaklık veriyor ki ürünün zaten içinde Carnuaba içeriği var bu sebeple parlaklığı bir pastadan değil de glazeden alınan parlaklık gibi parlaklık veriyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

ellerine saglık muammer. kalite işçilik on numara uygulama olmuş.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli

zenci baba eline saglık yine bir pug un bahtını talihini degiştirdin eline saglık

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

@Ozgur_gs_91 Kardo teşekkürler paylaşıma devam
@Dragstar Teşekkürler abi
@akhisar ooo zenci baba yakarız bilirsin :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Ellerinize sağlık, paylaşımların devamını bekliyoruz..

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ellerine sağlık abicim harika iş çıkmış ortaya. Koruma olarak ne kullandın acaba araçta?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Elinize sağlık, otomobilden ölü deri gitmiş :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

@nuriksari Koruma olarak P2 üstüne Valet Pro Marvelios wax uyguladım.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Peugeot'a fısıldayan adam CNR Detailing.

Ellerine sağlık ölüyü diriltmişsin.Koch H8 için dolgulu gibi yorumlar okudum dw de senin yorumun nedir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi