CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Dostlar herkese selamlar, bizlerin uygulamasını keyifli yaptığı sizlerinde keyif alacağını düşündüğümüz bu güzel uygulamayı sizlerle paylaşmak istedik Aracımız Volkswagen Corrado Türkiyede 10 adet var bu kondisyonda sanırım yok. Motor olarak 1.8t Swap işlemi yapılmış herşey olması gereğinden çok çok iyi çok dolu bir araç recaro koltuk, koltuk ısıtma, arka spoiler 130 dan sonra açılıyor 130 altın da kapanacak şekilde tasarlanmış, Tr de nadir denilebilecek sayıda Bbs Jantları ve bir çok yazamadığım özellik.

Aracın ileri tarihte ziyarete geleceğini biliyorduk fakat biraz daha öne çektik sebebi ise kötü komşu :) Balkon yıkarken dikkatsizliğin sonucunda arkadaşımızın bu güzide aracına kireç çözücü dökülmüş her panelinde onlarca boya hasar görmüş. Görsellerini görsemde yinede ziyaretime gelmesini rica ettim geldiğince epek fazlaca inceledik belliki boya haddinden fazla zarar görmüş opak bir yapısı olduğundan dolayı koruyucu top coat kısmı malesef olmadığı için direk boyaya nufüs etmiş. Benden önce 4 boyacıya giderek fikir alınmış ve hepsi komple boyanacağından bahsetmiş dedim getir elimden geldiğince düzeltirim. Kısmı lokal zımpara işlemi ile %70 üzerinde sonuç aldık onayladık ve startı verdik umarım sizlerde beğenirsiniz.

Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, Koch H9, Domestic Premium
Polising : Koch F5, MasterShine Polish Pad
Finish : Perfect Finish , Hex Logic Final Pad
Koruma : Tac System Quartz Shine
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant, Nikon 1500,2000 sulu zımpara.

İşleme başlamadan önce boyanın gördüğü hasarın durumu.

Detaylı ön yıkama ve polisaj için zemin hazırlama

Başlayalım.

Zımpara sihirli bir değnektir kullanabilene.

Detaylı ve aşamalı çizik giderimi yapıldı detaylı yıkaması sonrası Seramiği kaplandı kürleştirildi.

Finaller.

Onur abinin göndermiş olduğu hediyesi için ayrıca teşekkür ediyorum MasterShine Orbital pad umduğumdan daha iyi final sağladı fakat Rupes makineler için dayanımı biraz zayıf :)

Sizlerde bizleri sosyal hesaplardan takip edip destek olabilirsiniz.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları
Ellerine sağlık, mal yanıyor yine, her zaman ki gibi:alkis:

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Elinize sağlık harika işçilik çıkarmissiniz. Size hep böyle koyu renkler gelsin biz bakarken daha çok keyif alıyoruz :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Arabanın verileri ilk okuduğumda çok dikkatimi çekmişti ama aşağı inip detay işlemlerini gördükçe unuttum gitti bile Maşallah verilen işçilik ve alınan sonuç harika görünüyor, elinize sağlık.

Bu arada değinmeden edemedim maskeleme bandının rengi de ayrı bi hoşuma gitti, uygulamaya farklı bir görsel hava katmış bence.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim eline koluna sağlık, yine bir şaheser ortaya çıkmış, eline koluna sağlık, yanıyor resmen. Siyahın bütün güzelliği ortaya dökülmüş. Zımpara kullanılan uygulamaları ayrı bir seviyorum nedense. Yazacak şeyde bulamıyorum artık, daha önce demiştim, ustanın eklemlerini

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Maşallah elinize sağlık gene harika bir sahaser çıkmış ortaya. Yani siyah siyah olalı boyle güzellik görmemiştir.
Zımparayi ne gibi yerlerde kullaniyirsunuz
birde mesela benim.aracimda bir kaç yerde kuş yanığı var tabi yeni değil eski onları çıkarmada yardımı olur mu.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık, değişim büyük
Teşekkürler.

Uygulamaya yorum yok, maşallah emeğine sağlık :) ama corradoyu merak etmedim değil gidişi sesi soluğu:sarki:
Teşekkürler kardeşim Ankaraya geldiğince inceleriz beraber :)

Video yu izledim Arkadaş bu nasıl bir uygulama ve parlaklıktır ellerine emeğine sağlık muammer foruma güzellikler katıyorsun.

DENİZLİ
Teşekkürler abi sayenizde :)

Instagramdan bakıp bidaha geldim boyacında iyiydi acaba dedim komple mi ultra hd olmuş :kop:
Boyacım, kaportacım mekanikcim hepsi iyi aslında bütün manyakları buldum :)

Muhteşem olmuş elinize sağlık:alkis:
Teşekkür ederim :)

Oyy oyy gözlerimiz şenlendi , eline emeğine sağlık <3
Çok sağol Ahmet hocam :)

Araç şahane, uygulama şahane, sonuç mükemmel :) @CNR Detailing elinize sağlık helal olsun :)
Çok teşekkürler hocam :)

Sanatkarlık bu olsa gerek eline koluna sağlık çok harika olmuş
Sağolasın Atocum arada uğra çay içelim :)
Ellerine sağlık, mal yanıyor yine, her zaman ki gibi:alkis:
Teşekkür ederim :)

Abi maşallah sanatını konuşturmuşsun :alkis:
Teşekkürler kardeşim est :)

Elinize sağlık harika işçilik çıkarmissiniz. Size hep böyle koyu renkler gelsin biz bakarken daha çok keyif alıyoruz :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler şansımıza önümüzdeki 3 arabada siyah :(

Arabanın verileri ilk okuduğumda çok dikkatimi çekmişti ama aşağı inip detay işlemlerini gördükçe unuttum gitti bile Maşallah verilen işçilik ve alınan sonuç harika görünüyor, elinize sağlık.

Bu arada değinmeden edemedim maskeleme bandının rengi de ayrı bi hoşuma gitti, uygulamaya farklı bir görsel hava katmış bence.
Çok teşekkürler elimizden geldiğince yaptık bişeyler maskeleme olarak da aracın rengine göre seçim yapıyorum öyle daha hoş görünüyor gözüme :)

Kardeşim eline koluna sağlık, yine bir şaheser ortaya çıkmış, eline koluna sağlık, yanıyor resmen. Siyahın bütün güzelliği ortaya dökülmüş. Zımpara kullanılan uygulamaları ayrı bir seviyorum nedense. Yazacak şeyde bulamıyorum artık, daha önce demiştim, ustanın eklemlerini
Çok teşekkürler abi zımpara severim bilirsin :)
Maşallah elinize sağlık gene harika bir sahaser çıkmış ortaya. Yani siyah siyah olalı boyle güzellik görmemiştir.
Zımparayi ne gibi yerlerde kullaniyirsunuz
birde mesela benim.aracimda bir kaç yerde kuş yanığı var tabi yeni değil eski onları çıkarmada yardımı olur mu.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Zımpara kireç suyunun tahrip ettiği nokta olarak deldiği yerlerde kullanıldı haricinde kullanılmadı. Kuş yanığı konusunda aracı görmeden malesef yorumda bulunmam yanlış olur. Fakat zımparasız da düzelecek kuş lekeleri var iken zımpara ile düzelecek kuş lekeleri de var tamamen tahribata bağlı.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hasta ve doktor aynı kişi olur mu? Oluyormuş gördüğümüz üzere :D

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar dostlar Corradonun devamında aynı işlemlere sahip olan Audi A3 misafirimiz de gereken ilgili gördü. Polisaj hazırlıkları için vakit kısa olduğu için malesef fotolayamadım. Fakat finaller sizi hayli mutlu edeceğinin garantisini verebilirim.

Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, Koch H9, Domestic Premium
Polising : Koch F5, MasterShine Polish Pad
Finish : Perfect Finish , Hex Logic Final Pad
Koruma : Koch P2 üstüne kiwami
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant, Nikon 1500,2000 sulu zımpara.

Gözlerinize sağlık. Sizlerde bizleri takip etmek ister misiniz ?
https://www.instagram.com/cnr.detailing/?hl=tr

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bizim ne gözlerimizin ne de akli dengemizin sağlığı kaldı sayende. Corona var diye hastaneye de gidemiyoruz. Bakıyorum yerde jant var az üstünde bulut var Muammer neden dükkanın önündeki arabaları çekmiş diyorum meğer o kapıymış :D

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık beyefendi bu are hep siyah araçlardasınız ışıl ışıl maşallah :mutlu:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Maşşallah abi çok güzel olmuş , emeğine sağlık. Hiç koruma yapılmamış araca boyası temizlenmesi için KC green starla yıkamak mantıklı mı ?

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Bizim ne gözlerimizin ne de akli dengemizin sağlığı kaldı sayende. Corona var diye hastaneye de gidemiyoruz. Bakıyorum yerde jant var az üstünde bulut var Muammer neden dükkanın önündeki arabaları çekmiş diyorum meğer o kapıymış :D
Alışık olduğun şeyler :)
Emeğinize sağlık beyefendi bu are hep siyah araçlardasınız ışıl ışıl maşallah :mutlu:
Cancım hiç sorma piskolojim bozuldu :D Teşekkür ederim.
Çok teşekkürler.
Maşşallah abi çok güzel olmuş , emeğine sağlık. Hiç koruma yapılmamış araca boyası temizlenmesi için KC green starla yıkamak mantıklı mı ?
Teşekkür ederim prewash tarzı şampuanlar ile yıkamanızı tavsiye ederim. GS farklı amaçlara hizmet ediyor.