CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ölü deriyi atmış kendine gelmiş araç maşallah. Nissan almera nın da boyası yumuşak mı diğer japonlar gibi?

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık kardeşim
Eminim bu araç hiç bu kadar yeni gözükmemiştir
Finaller gerçekten harika

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ölü deriyi atmış kendine gelmiş araç maşallah. Nissan almera nın da boyası yumuşak mı diğer japonlar gibi?
Teşekkür ederim. Olabilecek en yumuşak vernik. :)

Ellerine sağlık kardeşim
Eminim bu araç hiç bu kadar yeni gözükmemiştir
Finaller gerçekten harika
Teşekkürler abicim. Teslimde 2020 model almera üretmişler haberimiz yok diyerek ironu yapan sahibine buradan selam olsun :)

Severek takip ediyorum, emeğinize, vücudunuza sağlık :)
Çok teşekkür ederiz. Tüm detay sevenlere Rabbim güç kuvvet versin.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar yine eski modelli araçlardan devam ediyoruz. Modelli araçlara göre daha çok yorsa da sonuçları muazzam güzel oluyor. Araç sahibi abimizin zaman kısıtı olduğundan dolayı sabahın erken saatlerinde başlayarak üstesinden geldik. Biz çok keyif aldık umarım sizlerde keyif alırsınız, fotoğraflar malesef süre kısıtlılığı sebebi ile verimli iş sağlamamız açısından kısıtlı kaldı fakat finallerin sizi mutlu edeceğine eminiz! :)

Ön yıkama : Fairy Platinium
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Soft99
Cutting : Rupes Coarse, H9, Domestic Premium
Polising : Perfect Finish, Koch Polish Pad
Koruma : Soft 99 Kiwami
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Özellikle son fotoya dikkat çekmek istiyorum. İrtibatta olduğum bir çok arkadaşım ne demek istediğimi anladı :)

Herkesin gözlerine sağlık sizlerde bizleri takip edip destek olmak isterseniz sosyal hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram photos and videos

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhabalar yine eski modelli araçlardan devam ediyoruz. Modelli araçlara göre daha çok yorsa da sonuçları muazzam güzel oluyor. Araç sahibi abimizin zaman kısıtı olduğundan dolayı sabahın erken saatlerinde başlayarak üstesinden geldik. Biz çok keyif aldık umarım sizlerde keyif alırsınız, fotoğraflar malesef süre kısıtlılığı sebebi ile verimli iş sağlamamız açısından kısıtlı kaldı fakat finallerin sizi mutlu edeceğine eminiz! :)

Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Özellikle son fotoya dikkat çekmek istiyorum. İrtibatta olduğum bir çok arkadaşım ne demek istediğimi anladı :)

Herkesin gözlerine sağlık sizlerde bizleri takip edip destek olmak isterseniz sosyal hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram photos and videos

Ellerinize emeğinize sağlık. Tekrar bir ölü deri uzaklaştırma operasyonunun hakkından gelmişsiniz.
Son fotoğrafta bahsettiğiniz sizin arkadaşınızla ortak ürettiğiniz lastik parlatıcı sanıyorum. Geçenlerde forumda bahsetmiştiniz.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize emeğinize sağlık. Tekrar bir ölü deri uzaklaştırma operasyonunun hakkından gelmişsiniz.
Son fotoğrafta bahsettiğiniz sizin arkadaşınızla ortak ürettiğiniz lastik parlatıcı sanıyorum. Geçenlerde forumda bahsetmiştiniz.
Çok teşekkür ederiz. Hayır aslında konu lastik parlatıcı değil. Kendilerini butik hizmet verdiğini ve fahiş fiyatlarla uygulamalar yapmalarına rağmen teslimat diye paylaştıkları fotoğraflarda davlumbazların içi katran çamur marjbiellerin altı temizlenmemiş şekilde teslimatı iş ahlakı bulan firmaya idi. Kendileri bizim forumumuza üye olsun ''detail'' nedir yeni başlayan arkadaşlarımızdan öğrensin :)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık renk çok güzelmiş senin elinede düşünce cayırdamış mübarek ımmahhh :)
Bırak şu adamla uğraşmayı helal rızık başka olur .
o kendine onu yakıştırıyor demek ki sen anlıyorsun da dikkatini çekiyor adamın anlamıyor bunu fırsata çeviriyorlar işte

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık renk çok güzelmiş senin elinede düşünce cayırdamış mübarek ımmahhh :)
Bırak şu adamla uğraşmayı helal rızık başka olur .
o kendine onu yakıştırıyor demek ki sen anlıyorsun da dikkatini çekiyor adamın anlamıyor bunu fırsata çeviriyorlar işte
Atilla teşekkür ederim :) Uğraşmıyorum ya nerden çıkardın :D Herkes kalbinin ekmeğini yesin

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
I
Araba fabrikadan çıkmış. Ürünler falan anladığım kadarı ile çoğu iyi tabi. Ama 4 aylık detailing serüveninde herkes bulaşık deterjanı kullanmayın diye uyarıyorlar Sizde yazmışsın. Fairy platinum diye ))

Üstünde ne var ne yok söksün zaten uygulama vs yapacaksınız diyedir tabi. Ama öyle okuyunca garip oldu bana .

Ama araba çok parlamış sonunda evrim geçirmiş

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, harika olmuş, renk çok güzelmiş, detailingin tam karşılığını veriyorsun kardeşim, akşam kafanı yastığa rahat koyuyorsan senden kralı yoktur.

Al benden bir teslimat resmi o zaman, demek istediğin bu sanırım.
IMG-20200308-WA0017.jpg

Son düzenleme:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Araba fabrikadan çıkmış. Ürünler falan anladığım kadarı ile çoğu iyi tabi. Ama 4 aylık detailing serüveninde herkes bulaşık deterjanı kullanmayın diye uyarıyorlar Sizde yazmışsın. Fairy platinum diye ))

Üstünde ne var ne yok söksün zaten uygulama vs yapacaksınız diyedir tabi. Ama öyle okuyunca garip oldu bana .

Ama araba çok parlamış sonunda evrim geçirmiş
Geçmişte farklı bir kaç platform da faili mechul markaların ph'larını, verdiği etkileri( nikelaj yanmaları, vernik yanmaları) bu forumdaki büyüklerimizle zamanında tartıştık yere göğe sığmayan yok satan ürünlerin verdiği zararlar Fairy'nin belkide onlarca katıydı. Fairy'nin Ph ile herhangi agrasif bir ön yıkama ürünün ph karşılatırmanızı tavsiye ederim güzel bir fikir olacaktır. Bu millet yıllarca Atas markasının est ürününü asidik olmasına rağmen kullandı fairy onların yanında devede karınca :) Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz derseniz eğer 11 yıllık detay dünyamın 9 yılı ticari olarak idame ettirdiğim tecrübelerime dayanıyorum. Keyifli forumlar.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık kardeşim, harika olmuş, renk çok güzelmiş, detailingin tam karşılığını veriyorsun kardeşim, akşam kafanı yastığa rahat koyuyorsan senden kralı yoktur.

Al benden bir teslimat resmi o zaman, demek istediğin bu sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 19069
Çok teşekkür ederim abi senin gözünde bu düzeyde olmamız bizi hayli mutlu etti. Herkes kendine yakışanı yapar keyifli akşamlar.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Geçmişte farklı bir kaç platform da faili mechul markaların ph'larını, verdiği etkileri( nikelaj yanmaları, vernik yanmaları) bu forumdaki büyüklerimizle zamanında tartıştık yere göğe sığmayan yok satan ürünlerin verdiği zararlar Fairy'nin belkide onlarca katıydı. Fairy'nin Ph ile herhangi agrasif bir ön yıkama ürünün ph karşılatırmanızı tavsiye ederim güzel bir fikir olacaktır. Bu millet yıllarca Atas markasının est ürününü asidik olmasına rağmen kullandı fairy onların yanında devede karınca :) Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz derseniz eğer 11 yıllık detay dünyamın 9 yılı ticari olarak idame ettirdiğim tecrübelerime dayanıyorum. Keyifli forumlar.
Anladım. Yıllar evvel biz pril kullanırdık Tofaş doğan S vardı. Sene 95 falan. Parlardı araba hep solma matlaşma olmadı. Aslında benim aklım bebek şampuanında kaldı. Şu detailing işlerine bulaşmasaydım Dalin alacaktım ne güzel . ))

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Anladım. Yıllar evvel biz pril kullanırdık Tofaş doğan S vardı. Sene 95 falan. Parlardı araba hep solma matlaşma olmadı. Aslında benim aklım bebek şampuanında kaldı. Şu detailing işlerine bulaşmasaydım Dalin alacaktım ne güzel . ))
Polisaj hazırlığı için kullanabilirsin sorun yok. Cancanlı kelimelere ve ürünlere ihtiyaç duymuyorum. Polisaj öncesi Nanolex prewash ile yıkama yapmam bana hiç bir avantaj katmaz :) Sonuca bakarım

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık kardeşim
Gençleştirme operasyonu başarıyla tamamlanmış ;)
Finaller her zamanki gibi muazzam
:alkis: