Atas Est diyorsun ama beni etiketlemiyorsun kalbim çok kırıldı
Jantlarımın filteriz, photoshopsuz çıplak gözle halini ilk gören sensin dostum doğru mu? İbret-i alem olsun diye boyamıyorum 8 yıldır jantları. Ara ara delirip kafanı ütülüyorum halledelim şu jantları diye ama sonra vaz geçiyorum hakkını helal et. Dileyen herkesin ayağına kadar getirip gösteririm jantların halini. Atas Est yi "o başka platformlarda" öve öve bitiremedikleri için kanıp kullananlardan birisiyim. Hoş millete söyledikleri tatlı su yalanları bana sökmedi yok neymiş jantlar sonradan boyalıymış da güya başka ürün kullanmışım çamur atıyor muşum da, geçsinler o ayakları bana sökmez. Arabanın ilk sahibi benim, 4 jantta mı sonradan boyandı? Jantlarda, şansıma başka temizlik ürünü de kullanmadığım için baltayı fena taşa vurdular. İnsan sırf susayım diye 1 takım jant alır gönderir de al kardeşim sus artık yeter der. 4 jant yüzünden kafayı bunlara taktım, laboratuarda analiz bile edildi sonuç ne çıktı biliyorsun. Ben bu kadar yüzünün derisi kalın adamı başka bir yerde bir arada göremedim. Canlıyı koy masaya bunların hepsi herşeyi yapar. Birisi beleş mezar bulsa içine yatacak birisi alt tarafı Opel Corsa amma abarttın yahu ben GTR' a biniyorum yazarken 59 liralık mtvsini geciktirip cezaya kaldığını söylemez. Posta koymaya da gelmiyorlar azıcık sıkıştırınca beni seven bir ailem var diye ağlayanı mı ararsın hepsine şahit olmadın mı

İtalyada satılan ürün ile bunun rengi zaten farklı, neden diye soruyorum cevap yok. İtalyadaki fotoğtafta görülen orijinal ambalajlı ürünü istiyorum yok. Hep bölünmüş ürün satılıyor. Ben parası neyse vereceğim 1 varil de olsa orijinal ambalaj istedim, geldi mi? Yok. Adam zaten istanbulda fabrikama gel dedi. E hani italyadan geliyordu bu ürün sen de distribütördün? Karıştırdı çamaşır suyuyla tuz ruhunu koydu şişelere sattı millete yıllarca bu kadar basit. Şimdi "o başka platformlarda" oturup pişti oynasınlar. Allah kimseyi 4 jant için bu duruma düşürmesin