CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Elinize sağlık,herzamanki gibi finaller muhteşem.Maşallah :foto:

İmzanıza biyerlere Siyahlara fısıldayan adam ekleyin derim:hava:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık, forumda gördüğüm en iyilerdensiniz. Özellikle araçları estetik olarak çok iyi hale getirmeniz sizi daha başarılı yapıyor.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Herkese selamlar dostlar karantina günlüklerine devam edemeyeceğimi anlayarak dikkatli şekilde işime dönmeye karar verdim yahu evde 2 gün duramadım :D Yeni uygulamamız Honda Civic, NH-731P boya koduna sahip Crystal Black Pearl adına sahip misafirimiz boya ve boya koruma uygulaması için misafirimiz oldu. Asıl gelme amacı çizik giderim ve koruma işlemi olsa da daha büyük bir sorun vardı tamponda ki hasar gözümüzü hayli tırmaladı gerekli bilgileri vererek tamponu boyamaya karar verdik.
Genel durum bu şekilde idi.

Kollarımızı sıvadık ve tamponu sökme aşamalarına başladık. Genel olarak fikir verecek olursam sadece üst panelden 20 nin üzerinde klips söktüm japonlar bu işi neden bu kadar abartıyor anlamış değilim bir tampondan bir avuç civata çıkarmı :)

Tamponun hasarlı kısmı tamir edildi.

Tampon boyadayken vakit kaybı olmaması için bizde kendi işimize döndük aracın polisaj hazırlıkları için ön hazırlamaları yaptık.

Peki neler kullandık.

Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, Domestic Premium(ihtiyaç duyulan yerde)
Polising : Koch F6, MasterShine Polish Pad
Finish : Koch Chemie P2 , Hex Logic Final Pad
Koruma : Kiwami
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası, CG davlumbaz fırçasıKwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Atalay arkadaşımızın gönderdiği ekipmanları aynı zamanda test ettik. Kendisine teşekkür ederim.

Bizden önce gidilen yerde arkadaşlar çalışmalar yapmış malesef boyalar kısım kısım yanmış. Her zaman söylerim kasaplar et kesmeli uygulama yapmamalı :)

Maskeleme işlerimiz arasında en önemlilerinden.

Çizik giderim için startı verdik.

Tamponumuzun boya işlemi tamamdır montaj işlemine geçiyoruz.

Finaller.

Bizi takip eden güzel yorumlarda bulunan herkese teşekkürler.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları
Ellerine sağlık finnaller, çalışma şahane. Maşallah diyeyim. Şu günlerde hele Allah esirgesin

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ayna maşallah ellerine sağlık muammer yansımalar çok iyi.

DENİZLİ
Çok teşekkürler abi senin kadar olmasa da.
Ellerinize sağlık, forumda gördüğüm en iyilerdensiniz. Özellikle araçları estetik olarak çok iyi hale getirmeniz sizi daha başarılı yapıyor.
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Siyah renk rüyanıza giriyor mu artık Çınar bey :deli::komik:
Rüyalarıma girmez olur mu gözlerim kör olacak artık koyu arabaya bakmaktan dolayı
Ellerinize sağlık finaller harika olmuş her siyahta yaptığınız uygulamalar gibi
Çok teşekkür ederiz
Ellerine sağlık finnaller, çalışma şahane. Maşallah diyeyim. Şu günlerde hele Allah esirgesin
Çok teşekkürler

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Yine muhteşem bir uygulama olmuş, eline emeğine sağlık abi. Maskeleme de yine şiir gibi ama ben Scirocco'daki siyah-turuncu uyumunu daha sevmiştim :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Yine muhteşem bir uygulama olmuş, eline emeğine sağlık abi. Maskeleme de yine şiir gibi ama ben Scirocco'daki siyah-turuncu uyumunu daha sevmiştim :)
Kardeşim teşekkür ederim Corrado sanırım bahsettiğin araba :) Senin için her siyah uygulama da turuncu Bant kullanacağım bundan sonra :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Kardeşim teşekkür ederim Corrado sanırım bahsettiğin araba :) Senin için her siyah uygulama da turuncu Bant kullanacağım bundan sonra :)
Evet evet Corrado olacak, karıştırdım ben :) İnşallah virüsten kurtulursak İstanbul'a geçerken bir Ankara'ya uğrayıp turuncu bantla maskelenmiş siyah bi araçla anı fotoğrafı çektirirsem yeter bana :D

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Evet evet Corrado olacak, karıştırdım ben :) İnşallah virüsten kurtulursak İstanbul'a geçerken bir Ankara'ya uğrayıp turuncu bantla maskelenmiş siyah bi araçla anı fotoğrafı çektirirsem yeter bana :D
Durum vahim sende de bro topluca foruma psikolog sponsoru olacağım gönüllü :D

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Kardeşim işçiliğin ve özen gösterişin U.K’de bile düğme ilikletiyor :) üzgün olduğum tek konu aynı şehirde olmamamız.Hele benim sektöre ağır darbe vuran Virüs salgını dolayısı ile hergün evde oluşum inanılmaz sıkıcı keşke yanında olup bunları kısa süreli filmler haline getirip taçlandırabilsek sağlıcakla kal kardeşim benim.Başarıların daim olsun

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Kardeşim işçiliğin ve özen gösterişin U.K’de bile düğme ilikletiyor :) üzgün olduğum tek konu aynı şehirde olmamamız.Hele benim sektöre ağır darbe vuran Virüs salgını dolayısı ile hergün evde oluşum inanılmaz sıkıcı keşke yanında olup bunları kısa süreli filmler haline getirip taçlandırabilsek sağlıcakla kal kardeşim benim.Başarıların daim olsun
U.K dan Jack bro ya selamlar Giraycım :) Keşke yanımda olabilsen diyorum bende çekim yaparken. Bu illet başımızdan gittiği an güzel bir prodüksiyon ile buluşacağız dostum emin olabilirsin.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar dostlar arayı açmadan biriken uygulama paylaşımlarını sizlerle paylaşmak istedim. Aracımız bir kaç parça harici boyalı Ford Focus potansiyeli yettiği kadar toparlayıp korumasını gerçekleştirdik.

Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Tuga Chemie İron
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, Domestic Premium
Polising : Koch F6, MasterShine Polish Pad
Finish : Sonax Perfect Finish , Hex Logic Final Pad
Koruma : Tac System Quartz Shine
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası, CG davlumbaz fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Hava durumundan dolayı elde etiğimiz parlaklığı pek yansıtamadık. Fakat ilk yıkamasında şaşırtıcı bir parlaklığı vardı ilerleyen dönemlerde tekrar çeker final fotoğraflarını tazelerim.

Herkese teşekkür ederiz.

Login • Instagram