CNR Detailing - Volkswagen Passat - Boya Düzeltme işlemleri

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Emeğine sağlık Muammer özletme kendini yine bir sanat eseri izledik. Çok güzel bir uygulama olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim abi gönüller her daim bir :)
@CNR Detailing, elinize sağlık çok başarılı bir uygulama olmuş,
sunroof ve direkteki kumaş lekelerini hangi ürünle nasıl çıkardınız acaba?
Rupes Rotary Coarse yeni seri(Allah belasını versin) :) neden??
Teşekkürler hocam tavan için köpük ile temizlik yapıldı. Yeni Coarse malesef eskisi kadar hızlı sonuç vermiyor çok tozuyor ve padi dolduruyor.
@CNR Detailing Ellerine, emeklerine ve paylaşımına sağlık :) Her zamanki gibi demeye gerek var mı :)
Çok teşekkür ederim Hakan abi elimizden geldiğince :)
Ustam ellerinize sağlık. maşallah.. ben de kısmet olursa ilk fırsatta bir tanışmak istiyorum sizinle çayınızı içmeye uğrayacağım ...
Çok teşekkür ederim her zaman beklerim :)

yakupkilic

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık Caner Hocam Bildiğiniz sanat bu :D baştan sona dikkatle inceledim en detayına kadar mükemmel olmuş. Her zamanki gibi...

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Herkese merhaba dostlar biraz uzak kaldığımızı biliyorum. Güzel bir konu ile giriş yapmak istedim forumumuz hayli fazla üye sayısına ulaşmış hem tanımayan yeni üye dostlarımıza hoşgeldin eski bizi tanıyan dostlarımıza da selam ile başlamak istedim. Aracımız Vw Passat abimiz malesef kiralamak amacı ile verdiği kişiden 1 yılda 70 bin km kullanıma dayanamayıp alması ile aracı tekrar bayiden gördüğü gibi almak üzere butik garajımıza işlemler için uğradı. Gerekli işlemler konuşularak işleme start verdik. Elimizden geldiğince görselleri sizlere aktarmak istedim şimdiden gözlerinize sağlık.

Ön yıkama: Combo x2
Demirtozu : Janta Tuga Yeşil
Kil: Bilthammer Finish Clay
Cutting : Rupes Rotary Coarse yeni seri(Allah belasını versin)
Polish: Koch F6
Finish: Rupes One pure
Koruma : Tac System Uhs %90 Sio2

Ön Pvc film sökme işlemi ile başladık. Boyanın altı sıfırdan yapıldığı için çok kötü değildi.

Susuz motor temizliği

Beyazın kaçıncı tonu bilmiyorum :)

Aracın teslimi üzerine malesef bir hafta sonra biri vurup kaçmış tekrar garajımıza geldi boyasız düzeltildi ve teslim edildi.

Çınar hocam özlemiştik paylaşımlarınızı bir araç daha mükemmel bir uygulamayla ugurlanmış.
Şubat ayında Pandemiden dolayı saglıkcı oldugumuz için gelemedik yanınıza
1 Nisanda Ankara'ya gelmeyi düşünüyorum yanınıza uğrayacağım bakalım köpegin verdigi hasar nasılmış sizde görüp degerlendirirsiniz bakalım nasıl kurtarabilecegiz köpegin dişledigi çamurlukları çok meraklıyım heyecanlıyım

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim eline koluna sağlık, yapmışsın yine sanatını. Özlettin ama kendini. Fabrikasyon dönüş olmuş yine.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Çınar hocam özlemiştik paylaşımlarınızı bir araç daha mükemmel bir uygulamayla ugurlanmış.
Şubat ayında Pandemiden dolayı saglıkcı oldugumuz için gelemedik yanınıza
1 Nisanda Ankara'ya gelmeyi düşünüyorum yanınıza uğrayacağım bakalım köpegin verdigi hasar nasılmış sizde görüp degerlendirirsiniz bakalım nasıl kurtarabilecegiz köpegin dişledigi çamurlukları çok meraklıyım heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim. Her zaman beklerim zor işleri severim. :)
Emeğinize yüreğinize sağlık. Harika olmuş. Yanıyor resmen.
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
Kardeşim eline koluna sağlık, yapmışsın yine sanatını. Özlettin ama kendini. Fabrikasyon dönüş olmuş yine.
Uzun aradan sonra güzel giriş olduğunu düşünüyorum :) teşekkürler abim

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Sayın CNR detayı bıraktınız sanmıştım:terlisırıtan: Araç sahibi baya şanslı gerekeni yapıp hakkını vermişsin her zamanki gibi:opucukx: