çok hızlı cila tavsiye :)

cermen_555

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
arkadaşlar elimde katı wax birkaç çeşit hızlı cila olmasına ragmen üşengeçliğimden olsa gerek çok hızlı cilalar benim için en iyisi.
çok hızlı ciladan kastım da koch pw - autogglym polar seal - flowey x50 ve bi iki daha benzer ürün olabilir.
ben b33 hard yıkama peşi sürekli koch pw atarak hem yıkama işini kolaya getirip hem sürekli koruma saglıyorum. foamlance ile 1 dk da aracın her tarafını koruma altına aldıgım için bunlar benim nazarımda çok hızlı cila :)
sorum şu koch pw a alternatif ürünler içerisinden (listede olmayanlar da olabilir ) koch pw a üstün bir ürün varmı tavsiyelerinize acıgım pw dan mutluyum ama neden daha iyisi olmasın. (fusso sürekli aklımı celen bir katı wax ama üşengecliğimden elim varmıyor :) )

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
arkadaşlar elimde katı wax birkaç çeşit hızlı cila olmasına ragmen üşengeçliğimden olsa gerek çok hızlı cilalar benim için en iyisi.
çok hızlı ciladan kastım da koch pw - autogglym polar seal - flowey x50 ve bi iki daha benzer ürün olabilir.
ben b33 hard yıkama peşi sürekli koch pw atarak hem yıkama işini kolaya getirip hem sürekli koruma saglıyorum. foamlance ile 1 dk da aracın her tarafını koruma altına aldıgım için bunlar benim nazarımda çok hızlı cila :)
sorum şu koch pw a alternatif ürünler içerisinden (listede olmayanlar da olabilir ) koch pw a üstün bir ürün varmı tavsiyelerinize acıgım pw dan mutluyum ama neden daha iyisi olmasın. (fusso sürekli aklımı celen bir katı wax ama üşengecliğimden elim varmıyor :) )
Bu tarz sulandırılan konsantre hızlı cilalardan Koch pw, flowey x50, polytop maximus kullandım. Boncuk anlamında pw den çok memnunken polytop maximus da baya tatmin etti. Parlaklık da hiç fena değildi. Ama en parlak olarak flowey x50 gibi gelse de boncuk vasat x50 için. Size polytop maximus u denemenizi tavsiye ederim, baya sevdim :) pw yerine alınabilecek bir ürün olarak düşünüyorum

Mete Aytun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
MALATYA
Autoglym Rapid Aqua Wax arabayı yıkandıktan sonra ıslakken sıkıp kurtuluyorsunuz. Her türlü kurulayacağınız için çok hızlı isteğinize cevap verebilir.

cermen_555

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Bu tarz sulandırılan konsantre hızlı cilalardan Koch pw, flowey x50, polytop maximus kullandım. Boncuk anlamında pw den çok memnunken polytop maximus da baya tatmin etti. Parlaklık da hiç fena değildi. Ama en parlak olarak flowey x50 gibi gelse de boncuk vasat x50 için. Size polytop maximus u denemenizi tavsiye ederim, baya sevdim :) pw yerine alınabilecek bir ürün olarak düşünüyorum
polytop maximus araştırmaya başlıyorum hemen teşekkür ederim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
X50 nin boncuk yapısı gerçekten de beklentinin altında kalıyor. Renk olarak Wash coat , pw ve wetcoat'a benziyor. Ama parlaklık konusunda da bu 3lunun gerisinde kalıyor.
Bendeki şişeyi bitirdim ve sanırım bir daha almam :(
Anca zeminde cila varsa onunla birleşip güzel boncuk yapabiliyor. Olabilecek kombinasyonları denedim en fazla 1 ay etkisi sürdü. B33'e karşı da hiç dayanımı yok.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
üstat bu ürünler farklı bsd ve benzerleri zaten var bna pratik lazım foamlance ile uygulanabilen en fazla 1 dk uygulama süresi olanından :)
Yazdığım ürünleri ıslak araca kurularken uygulayabilirsiniz. X50 ile bsd yi karıştırıp foam ile de uygulayabilirsin.

cermen_555

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Sams ceramic boost
Car pro hydro2 lite
Tavsiye ederim toz tutma olayida yok denecek kadar az
Sams ceramic boost foamlance ile uygulaması yok sanırım
Car pro hydro2 videolardan baktıgım kadarı ile pw a üstün bi su itiş vs göremedim.
teşekkür ettim tavsiyeler için

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
X50 nin boncuk yapısı gerçekten de beklentinin altında kalıyor. Renk olarak Wash coat , pw ve wetcoat'a benziyor. Ama parlaklık konusunda da bu 3lunun gerisinde kalıyor.
Bendeki şişeyi bitirdim ve sanırım bir daha almam :(
Anca zeminde cila varsa onunla birleşip güzel boncuk yapabiliyor. Olabilecek kombinasyonları denedim en fazla 1 ay etkisi sürdü. B33'e karşı da hiç dayanımı yok.
X50 yi Waxlı araca sürünce daha tatmin edici oluyor. Açıkçası koku olarak da aralarında açık ara en iyisi olunca iyi hissettiriyor :D ama boncuk etkisi gerçekten düşük olunca kurulamayı zorlaştırıyor. Parlaklık olarak da hep beyaz araçlara uyguladığmdan Bi tık daha parlak gelmişti ama yine gözlemlerim. Biterse ben de x50 yerine pw ve maximus alırım kesinlikle.
polytop maximus araştırmaya başlıyorum hemen teşekkür ederim.
Sulandırılmayan ürünlere göre bi tık geride kalabiliyor, ömrü de kısa olabiliyor. Bu tarz ürünleri hiç koruma olmayan misafir araçlarına falan uyguluyorum. Diğer yıkamada da yine yoğun kir sökücü şampuanla yıkadığım için ömrün pek önemi yok. Benim için boncuklanması sayesinde kurulamamı kolaylaştırması önemli. Pw ve maximus en çok yardımcı olan ikili oldu söylediklerim arasında

Tamamen korumasız, 2 yıldır kil ve demirtozu görmemiş yüzeyde ilk maximus denememde şöyle boncuk almıştım