çok hızlı cila tavsiye :)

Atibay

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Yazdığım ürünleri ıslak araca kurularken uygulayabilirsiniz. X50 ile bsd yi karıştırıp foam ile de uygulayabilirsin.
Elimde pw, aqua coat bsd ve finalle var bsd yi pw yada aqua coat ile de karıştırıp foam lance ile atabilir miyiz bozar mı kimyasal yapılarını birbirinin

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
şu an ne kullanıyorsunuz merak ettim :) valet pro snow seal de çıktı. siz hangi üründen memnunsunuz. Yoksa çok hızlı cilalardan vaz mı geçtiniz :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
şu an ne kullanıyorsunuz merak ettim :) valet pro snow seal de çıktı. siz hangi üründen memnunsunuz. Yoksa çok hızlı cilalardan vaz mı geçtiniz :D
Ben şuan o tür bi ürün kullanmıyorum elimde 1 lt kadar koch var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Autoglym Rapid Aqua Wax arabayı yıkandıktan sonra ıslakken sıkıp kurtuluyorsunuz. Her türlü kurulayacağınız için çok hızlı isteğinize cevap verebilir.
Bu ürünü merak edip kullanmıştım fakat ben beğenmedim etkisini çabuk kaybediyor, şu an carpro hydro2lite kullanıyorum. Etkisi daha uzun sürüyor boncuklanma ve su iticilik de daha yüksek autoglym e göre. Ayrıca ikinci ve daha sonraki uygulamalar ile etkisi daha da ortaya çıkıyor kanaatindeyim.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kışın yıkama sonrası ıslak yüzeye hydro2 lite sıkıp duruluyorum. Parlaklık, su iticiliği, dayanıklılığı oldukça tatminkar. Üründen de memnunum fakat fiyatı çok arttığı için alternatif bakıyorum. Arastrmalarima gore kc pw ve sams ceramic boost one cikiyor. Pw daha cok f/p urunu gibi duruyor. Hydro yerine tecrubesi olan arkadaslar hangisini onerirler ?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Kışın yıkama sonrası ıslak yüzeye hydro2 lite sıkıp duruluyorum. Parlaklık, su iticiliği, dayanıklılığı oldukça tatminkar. Üründen de memnunum fakat fiyatı çok arttığı için alternatif bakıyorum. Arastrmalarima gore kc pw ve sams ceramic boost one cikiyor. Pw daha cok f/p urunu gibi duruyor. Hydro yerine tecrubesi olan arkadaslar hangisini onerirler ?
Ben bugün turtle wax dry shine denedim. Bence iyi, yağmurda ki etkisini bekliyorum. YouTube daki videolarda ürün başarılı görünüyor.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Pw aşırı derecede toz çekiyor, ben hiç memnun kalmadım…

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben bugün turtle wax dry shine denedim. Bence iyi, yağmurda ki etkisini bekliyorum. YouTube daki videolarda ürün başarılı görünüyor.
Daha once 2 kutu dry and shine bitirdim hocam, o da basarili bir urun ama ben bazen kullandigmda urun arac uzerinde lekelenmeler yapti. Sonra bez ile cikiyor sorun olmuyor ama hydro2, turtle waxdan daha iyi diyebilirim. Ama dry and shine da kesinlikle f/p urunu.

Pw aşırı derecede toz çekiyor, ben hiç memnun kalmadım…
Pw urun olarak baya bereketli duruyor. Diger wax ve hizli cilalar da toz cekiyor ama arda hocam siz pw icin bariz sekilde cok daha fazla cok cektigini mi soyluyorsnz ?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Daha once 2 kutu dry and shine bitirdim hocam, o da basarili bir urun ama ben bazen kullandigmda urun arac uzerinde lekelenmeler yapti. Sonra bez ile cikiyor sorun olmuyor ama hydro2, turtle waxdan daha iyi diyebilirim. Ama dry and shine da kesinlikle f/p urunu.

Pw urun olarak baya bereketli duruyor. Diger wax ve hizli cilalar da toz cekiyor ama arda hocam siz pw icin bariz sekilde cok daha fazla cok cektigini mi soyluyorsnz ?
Dikkate alıyorum :) , teşekkür ederim.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Amatör bir kullanıcı olarak genel olarak carpro ürünlerini çok başarılı buluyorum. Hydro2lite çok beğendiğim bir ürün fakat sık sil olarak carpro ech2o da kullanılabilir. Seyreltme oranı çok fazla 1 litrelik almıştım çok bereketli bir ürün çıktı

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Eaglemre
Polytop aynı katagori bir cila, toz çektiğini gözlemlemedim desem yeridir. Yine en son uyguladığım Sonax Xtreme ceramic coatingdede toz gözlemlemedim. Cila uygulamadan yaptığım yıkama sonrası durumlara göre. Aynı yere farklı cilaları uygulayıp aracımı park ettim Pw toz konusunda zirvede…

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Eaglemre
Polytop aynı katagori bir cila, toz çektiğini gözlemlemedim desem yeridir. Yine en son uyguladığım Sonax Xtreme ceramic coatingdede toz gözlemlemedim. Cila uygulamadan yaptığım yıkama sonrası durumlara göre. Aynı yere farklı cilaları uygulayıp aracımı park ettim Pw toz konusunda zirvede…
Arda hocam cevabiniz icin tsk ederim, bahsettiginz urun Polytop Hybrid Sealer Maximus degil mi? Birde kullanimindan brz bahsedeblr msnz? Urun uygun oranda seyrelttikten sonra islak yuzeye sık basınçlı suyla duruşa şeklinde midir?

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul