Corolla & Mr.Fix 4 Ay Sonra

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline sağlık Ahmet hocam bu kadar temiz efsane kasa nadirdir kesinlikle :)
Teşekkürler efenim bir Cnr detailing olmasakda elimizden geleni yapıp temizliğini korumaya çalışıyoruz.:):utandim:

Başlık gözümden kaçmış yeni görüyorum elinize sağlık:alkis:.
Teşekkür ediyorum..

Güzel olmuş eline sağlık mis
Teşekkürler..

Hep yapmak isteyip yapmadığım, üşendiğim uygulamayı tavsiye edeyim, bir sonraki video çekimi öncesinde beyaz üzerinde rahat görünecek ve gözü rahatsız etmeyecek bir sulu boyayı fısfıs şişeye karıştırıp gövdeye sıkarsan boncuklanma çok daha güzel anlaşılır diye düşünüyorum :)
Beyaz renk bir çok detayı ve kusuru saklıyor ve malesef ters ışıkta kamera da nereye odaklanacağını ve kontrastı...vs'yi nasıl ayarlayacağını beceremiyor,
Eline sağlık, takipteyiz :)

P.S: Bu haftasonu da balkon boyadım. Bu akşam vakit ayırıp birkaç videoyu düzenleyip konuları açacağım :)
Uygun açıyı yakalamaya çalıştım fakat hem tabanca hem telefonu kontrol sıkıntı sürekli farklı yerleri odaklıyor..:confused: Sulu boya olayı güzel fikir bir sonraki yıkamada boncukların durumunu öyle çekmeye çalışayım.. Saolasın abi..<3

Adminim eline sağlık.
Beyazı cam gibi parlatmışsın :super:
Teşekkürler Can senin beyaz meleğe biraz yaklaştı sanırım parlaklık olarak :):fisilti::komik:

Su iticilik çok iyi devamını bekliyoruz..
Saolasın abi , yıkama güncellemelerini konu üzerinden paylaşacağım..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim nedir bizim bu çektiğimiz, arabaları nasıl parlatıyorsak artık kameraya çekemiyoruz, kör oluyor aletler. Teknoloji beyazın parlaklığı karşışında acziyet içinde:komik::kop:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Kardeşim nedir bizim bu çektiğimiz, arabaları nasıl parlatıyorsak artık kameraya çekemiyoruz, kör oluyor aletler. Teknoloji beyazın parlaklığı karşışında acziyet içinde:komik::kop:
Hiç sorma abi ya nasıl parlattiysam polisaj sonrası 2. Gün yeni boyanmış sandılar :kop::kop:Kameranin kör olması normal.. Zaten bir @Eraycan abinin beyazı parlatamadik gitti..:komik::komik::komik:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Meşhur Çinli seramiğin yaklaşık 3 hafta sonraki durumu.. Çinli şaşırtmaya devam ediyor çok iyi boncuklara imza atıyor.. Araç 11 günde 2 yağmur gördü ve çamurlu halde kaldı.. Durum videodaki gibidir..

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sağlam bir şekilde devam ediyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Meşhur Çinli seramiğin yaklaşık 3 hafta sonraki durumu.. Çinli şaşırtmaya devam ediyor çok iyi boncuklara imza atıyor.. Araç 11 günde 2 yağmur gördü ve çamurlu halde kaldı.. Durum videodaki gibidir..

Üçüncü hafta sanki ilk gün gibi
Benimki de geldi
Uygulamak için sabırsızlanıyorum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çinliler bu piyasaya girdiğine göre tadı kaçar mi dersiniz :rolleyes:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Çinliler bu piyasaya girdiğine göre tadı kaçar mi dersiniz :rolleyes:
Kaçmaz kaçmaz gerçek değeri o kadar abartılı olmayıp uçuk fiyata satan markalar yerine daha uygun fiyatlı ürünler temin edilir.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Koruma gayet güzel bir şekilde devam ediyor bu fiyatlarla nano kaplamanın cevizi olacağa benziyor.

Bence Çinliler bu işe uyanıp fiyat artışına gitmeden stoklamak lazım abi..:fisilti:

Kaplama hala süper @Pro çok başarılı
Teşekkürler hocam..

Ne kadar gidecek merakla içindeyim.
2 ay rahatlıkla dayanacak gibime geliyor bakalim güncellemeleri konuya ekleyecegim..

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Civicde 3 haftalık Corollada ise 5 haftalık çinli seramiğin performansı sizlerle.. Her iki araçta ceviz prewash sonrası Zymöl autowash ile yıkandı. Ceviz prewash seramiklede tamamen dost oldugunu kanıtladı..:super:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Söylenecek laf yok, mükemmel performans. Şairin dediği gibi '' anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz''