Crown flex

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Selamın aleyküm abilerim 

Crown flex polisaj makinası kullanan varmı aramızda ? D kol yerine farklı bi kol aparatı kullanıyormusunuz veya makinayı nasıl kullanıyorsunuz ?

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Berat D kol yapısı özellikle kapı ve çamurluklarda işi kolaylaştırıyor. Ben D kol çok kullanmıyorum ama makine hakimiyetin çok fazla yoksa D kol kullanmanı tavsiye ederim.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
anladım abi bir süre sonra ozmn bişeyler düşünürüm tecrübeden sonra yani şu kafa kısmına uzatma gibi bi aparat bişey yapsam veya yaptırsam mükemmel olur. Rupes hesabı bişey .

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
beratt_hero' Alıntı:
anladım abi bir süre sonra ozmn bişeyler düşünürüm tecrübeden sonra yani şu kafa kısmına uzatma gibi bi aparat bişey yapsam veya yaptırsam mükemmel olur. Rupes hesabı bişey .
Berat sen tanışma konusu açmamışsın, şimdi farkettim. Kardeşim biraz kendini anlatsana nerde öğrencisin, ne yapar ne edersin. Sınava mı hazırlanıyorsun, neden bu forumdasın vs. Merak ediyorum ben.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hafif bir polisaj makinesi al Berat. Benim ilk makinem KL marka 5 kilo ağırlığında tam bir eşşekti. Canım çıkıyordu polisaj yapacağım diye.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Abi mayısta serimize rupes ekleyebilirim ne kadar hafif bilmiyorum ama bu arada crown un referansı iyiydi ondan aldım