Merhaba arkadaşlar, iş yoğunluğundan uygulamalara ara vermiştik, bir fırsat bulup bir Duster detailing yapayım dedim. Zira özledim uygulama yapmayı ve kafa boşalmayı.
Araç kayınbabanın koşunun aracı, yıllardır kötü bakılmış ve sürekli arazıye çıktığı için kötü durumda. Hadi Bismillah adam edelim.
Kirli halimiz.
Davlumbazlarda ve aracın her tarafında çamur gibi görünen ama çamur olmayan, boya gibi birşeyle kaplanmıştı. aynı çamur gibi duruyordu, ön yıkamadan sonra çıkmayınca çamur olmadığını anladım, çıkarmak büyük vaktimi aldı. Ayrıca aracın neresine su vursam çamur. çam yaprakları vs vs bir sürü şey fışkırıyordu, ön yıkamadan kova yıkamasına geçmem 5 saatimi aldı arındırana kadar.
Davlumbazlara uzun zamandır Ceviz kullandığım için kullanmadığım ama çok fazla sevdiğim bir ürün olan Arexons Fulcron ile başladım. Oldukça etkili ve temizlik kabiliyeti çok üst düzey bir üründür.
..
Jantlara KC FB kullandım.
Kapı içlerine kirleri yumuşatması için saf Ceviz kullandım.
Ön yıkamamızı Flowey B33 ile yaptım.
Ön yıkama şampuanımız çalışırken bende VP detay fırçam ile detaylara giriştim, kapı fitillerinin içleri içler acısı.
Resimdeki çamurlu su zemini temizlememe rağmen ikinci ön yıkamamdan sonra çıkan toprak. Bu arabana çıkan 8 saksı doldururdum heralde. Videoda ön yıkama sonrası kapı içinde hala çıkana çer çöp demek istediğimi anlatır heralde.
Artık jant, lastik, davlumbazların detayına geçebilirim.
Lastiklerde ikinci geçişte bile çıkan kir....
Öğle başlayıp akşam üstü geçebildiğim kova yıkaması
Adams car Wash kullandım.

Araç kayınbabanın koşunun aracı, yıllardır kötü bakılmış ve sürekli arazıye çıktığı için kötü durumda. Hadi Bismillah adam edelim.
Kirli halimiz.
Davlumbazlarda ve aracın her tarafında çamur gibi görünen ama çamur olmayan, boya gibi birşeyle kaplanmıştı. aynı çamur gibi duruyordu, ön yıkamadan sonra çıkmayınca çamur olmadığını anladım, çıkarmak büyük vaktimi aldı. Ayrıca aracın neresine su vursam çamur. çam yaprakları vs vs bir sürü şey fışkırıyordu, ön yıkamadan kova yıkamasına geçmem 5 saatimi aldı arındırana kadar.
Davlumbazlara uzun zamandır Ceviz kullandığım için kullanmadığım ama çok fazla sevdiğim bir ürün olan Arexons Fulcron ile başladım. Oldukça etkili ve temizlik kabiliyeti çok üst düzey bir üründür.
..
Jantlara KC FB kullandım.
Kapı içlerine kirleri yumuşatması için saf Ceviz kullandım.
Ön yıkamamızı Flowey B33 ile yaptım.
Ön yıkama şampuanımız çalışırken bende VP detay fırçam ile detaylara giriştim, kapı fitillerinin içleri içler acısı.
Resimdeki çamurlu su zemini temizlememe rağmen ikinci ön yıkamamdan sonra çıkan toprak. Bu arabana çıkan 8 saksı doldururdum heralde. Videoda ön yıkama sonrası kapı içinde hala çıkana çer çöp demek istediğimi anlatır heralde.
Artık jant, lastik, davlumbazların detayına geçebilirim.
Lastiklerde ikinci geçişte bile çıkan kir....
Öğle başlayıp akşam üstü geçebildiğim kova yıkaması

yıkaması polisajdan uzun sürmüştür bu aracın kirlerden sonra 1 lt yakıt degeri düşmüştür kesin 
Sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi olmuş araç. Bu fitillerdeki siyah akıntıların sebebi nedir acaba, fitiller özelliğini yitirmiş olabilir mi? Birde davlumbazdaki o inatçı kirleri nasıl çıkarmayı başardın
usta ellerde araç can bulmuş.