Dacia Duster Detailing ( 3d ACA500 - 3dACA520 - CG Jet Seal - CG Butter Wet Wax )

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Konu gelmed2n önce videoyu ilk izlediğimde parlaklığı ölçen cihazı boya ölçer sanıp arazi aracı için ne kadar ince boyası var diye düşündüm saf saf :)
Üstadım o çamura benzeyen ve davlumbazı kaplayanlar çok yüksek ihtimalle büyükbaş hayvan dışkısıdır. Köy yollarında mecbur kalıp üstünden geçildiyse ve de kuruyup kaldıysa resmen zamk gibi yapışnıştır.
Ellerin dert görmesin çok güzel uygulama olmuş yine değişmez bir durum olarak. Sürekli araziye çıkan aracı bakımlı tutnak ayrı bir çaba gerektiriyor bu arada :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Ustadim ellerine sağlık, özelikle yıkama aşamasındaki maceralarin epey gülümsetti Bu parlaklikla acik arazide yildiz gibi parlar maşallah, sonuç şahane.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize emeğinize sağlık üstad:alkıssx: videoda başta değerleri görünce yeni arabalarda boyayı iyice incelttiler diye düşündüm glossmetre olduğunu baya geç anladım:komik:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık abi :begenixx::nazar: Sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi olmuş araç. Bu fitillerdeki siyah akıntıların sebebi nedir acaba, fitiller özelliğini yitirmiş olabilir mi? Birde davlumbazdaki o inatçı kirleri nasıl çıkarmayı başardın :D
Teşekkür ederim, plastik kalitesi, kötü bakım, kostik gibi etkenlerden oluyor sanırım.
Ellerine sağlık master çok çamurlu bir uygulama olmuş. usta ellerde araç can bulmuş.

DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei. Aynen çamur deryası.
Eline sağlık @onurçiko hocam. Özlemişiz detay videolarını.
Teşekkür ederim, arayı açmayacağız inşallah elimden geldiği kadar.
Ellerine sağlık üstad, cam fitilllerinden akan kiri görünce bir tuhaf oldum ama finaller görünce gözümde çiçekler açtı :)
Teşekkür ederim kardeşim.
@onurçiko Ellerine sağlık :) Bizim Duster'da da aynı çiziklerden mevcut. Neden, çünkü bende iş nedeniyle mecburen demiryolu ile paralel giden hafif araziye girmiştim. Çalılar, ve değişik yabani bitkiler sağolsun her yerini çizmişti.
Benzer çizikleri komşunun Duster'da da gördüm. Tabi onun Duster'ı siyah renkli olunca insanın gözüne gözüne batıyor. O da sağolsun hafif arazide kullanıyor ve hiç ilgilenmiyor hatta umursamıyor. Ben onun Duster'a bir operasyon düzenlesem akşamına aynı çizikleri yapıp geri getirir :D Adamın yazlık evi dağ tepede ve ben görmedim ama görenlerin dediği kadarıyla yol dar olduğundan ne kadar çalı, çırpı, bitki, dal varsa hepsine sürtüyormuş :(
Duster'ı da sırf o yolda kullanmak için satın aldı. Duster yolun hakkını veriyor adam da parasının karşılığını alıyor. Geçinip gidiyorlar. :)
Bu arabanın değişmez kaderi olsa gerek.
Adeta deri değiştirmiş finaller müthiş ellerine sağlık
Teşekkür ederim
Abi uygulamalarını keyifle izliyorum. Bir tripod mu ayarlarsın nasıl edersin bilmiyorum. Ama şu video işini bir elde telefonla değil de en azından daha sabit bir şekilde yaparsan daha güzel şeyler olur. doyamadan uygulama bitiyor :)

Ellerine sağlık:alkıssx::alkıssx::nazar:
Teşekkür ederim, kötü bir tripot var, düşüp duruyor. Bakalım Bi.
Onur abi ellerine sağlık, uzun zamandır bu kadar kirli arabayla çalışmıyordun sanırsam. :D O çıkan kirleri, yaprakları temizleyince bi rahatlamışındır abi. :) Sonax Jant Temizleyicisini kullanmak daha nasip olmadı, nasıl etkili mi ? Yoksa rutin kullanmak için mi ?
Teşekkür ederim kardeşim, rütin yıkamalarda kullanabilirsin, yoğun bir ürün, akıp gitmiyor. Temizliğinde başarılı. Sevdim ben.
Beyazlar da parlar dedikleri bu eline sağlık
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık abi çok güzel bir uygulama olmuş. 520yi merak ettim bir ara deneyeceğim. Yine masrafa soktun bizi :smilex:
Teşekkür ederim güzel kardeşim. Yapacak birşey yok, alacak bitmiyor bir türlü.
Teşekkür ederim Recep
Eyvallah
@onurçiko sanada:nazar: arbayada:nazar: emeklerinde :nazar: muzik olsa şampiyonlar ligi fon olarak :begenixx:
Teşekkür ederim İdris
Konu gelmed2n önce videoyu ilk izlediğimde parlaklığı ölçen cihazı boya ölçer sanıp arazi aracı için ne kadar ince boyası var diye düşündüm saf saf :)
Üstadım o çamura benzeyen ve davlumbazı kaplayanlar çok yüksek ihtimalle büyükbaş hayvan dışkısıdır. Köy yollarında mecbur kalıp üstünden geçildiyse ve de kuruyup kaldıysa resmen zamk gibi yapışnıştır.
Ellerin dert görmesin çok güzel uygulama olmuş yine değişmez bir durum olarak. Sürekli araziye çıkan aracı bakımlı tutnak ayrı bir çaba gerektiriyor bu arada :)
Teşekkür ederim, dışkı hiç aklıma gelmemişti. Bu kadar yapışması enteresan.
Ustadim ellerine sağlık, özelikle yıkama aşamasındaki maceralarin epey gülümsetti Bu parlaklikla acik arazide yildiz gibi parlar maşallah, sonuç şahane.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, dün gördüm arabayı, yine çamura başlamış yavaştan:)
Elinize emeğinize sağlık üstad:alkıssx: videoda başta değerleri görünce yeni arabalarda boyayı iyice incelttiler diye düşündüm glossmetre olduğunu baya geç anladım:komik:
Teşekkür ederim Doktor, glossmetre hep ters köşe yapmış anlaşılan.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@onurçiko
Bu otomobilin değişmez olmasa da genel kaderi bu. Biz şantiyelere rahat girip çıkmak için almıştık. Fazlasıyla işimizi gördü. Artık gidecek şantiyede kalmadı. Bende ilk fırsatta boyasını epey elden gecirecegim. Tekrardan eline sağlık :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@onurçiko abi bir aracın daha kabuğunu soyup gün yüzüne çıkarmışsın :) şaka bir yana final fotolarını görünce tekrar başa dönüp plakayı kontrol ettim :D şaka Bi yana aracın bütün parçalarında yıllanmış resmen kirler. Kirlerin çıkmasını, temizlenmesini geçtim araç göz alıcı parlaklığa gelmiş ellerine sağlık :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko abi bir aracın daha kabuğunu soyup gün yüzüne çıkarmışsın :) şaka bir yana final fotolarını görünce tekrar başa dönüp plakayı kontrol ettim :D şaka Bi yana aracın bütün parçalarında yıllanmış resmen kirler. Kirlerin çıkmasını, temizlenmesini geçtim araç göz alıcı parlaklığa gelmiş ellerine sağlık :)
Eline sağlık reis gerçekten harika olmuş o nasıl bir kirdir heralde 3 aydır yikanmiyordur.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sahibinin araç yıkama yöntemi bir kova su alıp aracı komple o suyla yıkamakmış öğrendiğim kadarıyla:rulet: