Deri Direksiyon Temizlik ve Koruma Uygulamam -- İlk Günkü Gibi Kalmasına Bayılıyorum

thelordof

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Yaklaşık 1buçuk aylık direksiyon deri temizlik işlemim.

Bir nebze kir çıktı. Temizlik sonrası deri kalkanı uygulanıp koruma altına alındı.

Kullanılan ürünler : Autoglym Leather Cleaner , TLS extra mat deri kalkanı , Superclean Scrub pad , detay fırçası , mikrofiber bez

Bariz bir parlama yoktu , aracı aldık alalı genelde 1 - 1buçuk ayda bir temizleyip korumaya alıyorum. Derinin ilk günkü kalması acayip iyi hissettiriyor.

Yeni yeni YT sektörüne atılıyorum diyebilirim. Tabi hobi amaçlı benimkisi. Video karşısında o an denilecek bir şey akla gelmediği oluyormuş. :)

---------------------

İşlem sonrası güneş ışıklarından korunmaya alındı.

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık çok güzel olmuş, bende hafta sonu bir direksiyon temizliği yapacağım bakalım ;)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Emeğine ve paylaşımına sağlık :) Ben temizlik için şu aralar ikisi bir arada olan ürünleri kullanıyorum. Fakat, direksiyona sürünce ve 45derece sıcaklık altında güneşe maruz kalınca direksiyonda kusma yaptı. Neyse ki direksiyonu kuru bir bez ile silince bu olumsuz durumdan kurtuldum ama bu da bana ders oldu. Sırf güneş altında birşey olmasın diye direksiyona da böyle bir ürün sürünce pek hoş şeyler olmuyormuş. Hayrettir, koltuklarda bu kusma olayı hiç olmadı. aksi gibi onlar sıcağa daha çok maruz kalıyor. Kullandığım ürün soft99'un ikisi bir arada ürünü. (reklam değildir)

thelordof

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Emeğine ve paylaşımına sağlık :) Ben temizlik için şu aralar ikisi bir arada olan ürünleri kullanıyorum. Fakat, direksiyona sürünce ve 45derece sıcaklık altında güneşe maruz kalınca direksiyonda kusma yaptı. Neyse ki direksiyonu kuru bir bez ile silince bu olumsuz durumdan kurtuldum ama bu da bana ders oldu. Sırf güneş altında birşey olmasın diye direksiyona da böyle bir ürün sürünce pek hoş şeyler olmuyormuş. Hayrettir, koltuklarda bu kusma olayı hiç olmadı. aksi gibi onlar sıcağa daha çok maruz kalıyor. Kullandığım ürün soft99'un ikisi bir arada ürünü. (reklam değildir)
Teşekkürler.

TLS nin deri kalkanından çok memnunum. Herhangi kusma veya yapış yapış iz verme olayı yaşamadım.

Deri sütü(besleyiciden) ziyade deri kalkanı daha çok hoşuma gidiyor. Gerçi marka sıfır direksiyonda ilk 3 yıl deri kalkanı kullanılmasını öneriyordu sanırım. Sonrasında deri besleyiciye geçilmesini söylemişti.

Ayrı ayrı olanlar daha başarılıdır diye düşünüyorum.

Bu aralar güneş felaket güneşlik kullanmamayı unutmamak gerek. :sırıtan1: Gölge alan yoksa mecbur güneş altı.

thelordof

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Son düzenleme: