Derin Çizik Onarımlarım

mahmut0382

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
adana
Herkes selamlar derin çizik onarımlarımı bu başlıkta toplayacağım .

Çizikleri rötuş zımpara polisaj yöntemi ile düzeltiyorum %100 düzelme olmasada çoğu bilmeyen birinin göremeyeceği hale geliyor. Renk olarak opak tüm renkler olurken metalikte koyu renkler olabiliyor.

İlk paylaşımım tavan hariç komple çizilen polo . Araç bir öğretmene ait ve maalesef öğrenciler tarafından çiziliyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık Mahmut abi,sosyal medyadanda takipteyiz. Buralarda fırsat bulup uğraman sevindirici :)

mahmut0382

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
adana
Herkese ayrı ayrı teşekkürler

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Mahmut nerelerdesin özlettin kendini.
Uygulamalar harika gerçekten. Gerçekten çizklerin yerini bilmeyen birinin anlaması imkansız gibi olmuş.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öğretmenlerimizin çektiği nedir :) bir hocamın daha arabası bu haldeydi :( neyseki işinin ehli insanlar var elinize sağlık:)
Hocam bende öğretmenim. Bir anımı anlatayım. Güzel bir kış günü dışarıda müthiş kar var. Çocuklar tenefüste. Bende nöbetteyim sınıfları geziyorum. Dışarıda neler oluyor diye bir bakayım dedim. Çocuklar benim arabanın kaputa yatmış harıl harıl kar topu topluyor. :) Öylece baktım, baktım, baktım...

mahmut0382

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
adana
Mahmut nerelerdesin özlettin kendini.
Uygulamalar harika gerçekten. Gerçekten çizklerin yerini bilmeyen birinin anlaması imkansız gibi olmuş.
Abi teşekkürler. Abi çizikler gündelik kullanımda görükmeyecek seviyeye geliyor bu aracın komple boyanmasından çok çok daha iyi fakat maalesef fabrikasyon ne yaparsak yapak olmuyor. Önemli olan araç sahibinin beğeniyor olması zaten %100 beklentisi olanada yapamıyorum diyorum.

Samsung s20 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mahmut0382

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
adana
Herkese selamlar ilk defa denediğim taş izi onarım sonuçları

%100 düzelme maalesef olmadı müşteri çok beğendi fakat sizlerinde yorumunu merak ediyorum.

Bu arada araç Mercedes R320 CDI uzun süre gümrükte yatmış bu sebeple bizi baya zorlasada güzel sonuçlar alabildik.

Samsung s20 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi