Derin Çizikler Hakkında Fikir Lütfen

-dogo-

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Merhaba,aracımı resimlerde görüldüğü gibi satın aldım.Genel anlamda düzgün bir araçtı,hatta tamponlarında bile boya yok o sebeple boyatmak istemedim.

Ülkemizdeki boya takıntısı durumu malum,satarken boyalı dememek için bu şekilde biniyorum ancak artık arabayı yıkamak bile gelmiyor içimden.Bu görüntüyü görmekten bıktım.

Bu çizikleri lokal boyayla yahut doldurup zımpara yaparak düzeltmek mümkün müdür? Yapabilecek biri var mıdır?

Önerilerinize açığım,şimdiden teşekkür ederim..

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Renk itibari ile rotüş vs düzgün olmaz. Binici iseniz dert etmeyip boyatın. Sonuçta kaza yapmayacağımızın garantisi yok. Çok takılmayın. boyatıp temiz temiz binin.

-dogo-

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Kilometresi yükseldi,satmayı da düşünüyorum ancak bu şekilde mi daha kolay satılır yoksa yoksa boyalı haliyle mi onu da bilemiyorum açıkcası

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Normalde boyanıp satılması daha iyi bir görüntü verir alıcıya ancak bazen de burda 2 parça boya var diye takılacak kişiler de olabilir. İsterseniz araca bakmaya gelenden boya masrafını düşerseniz hiç yoktan boyatır boyatmaz alacak kendi bilir.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Yüzeysel çizikler olmadığı için boyanması daha güzel olacaktır. Boyatmadan önce resim video, boyama aşamasında da yapılan işlemler sırasında da yine resim, video tarzında kayıt yapıp ilana ya da almayı düşünen kişiye gönderirseniz, kimsenin aklında şüphe de kalmaz ve değer kaybetmeden bu haline göre daha rahat satarsınız..

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Binecekseniz boyatın. Hiç fotoğraf vs de uğraşmayın. Sonuçta ben aynı yerden tekrar kaza yapmadığınızı bilemem. Kendi hoşunuza gidecek sekilde kullanmaya devam edin. En güzeli.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Boyatmak daha makul gibi...
Binerken içinize siner, temiz araca binmenin keyfini sürersiniz.
Boyatmadan önce fotolarını çekersiniz. Satarken çizikten dolayı boyandığını söyleyip fotoları gösterirseniz alacak kişiler böyle bir hasarı dert etmeyecektir çoğunlukla. Diğer türlü yani çizik halde satmak daha zor bence, alacak kişi bir de boya işiyle uğraşmak zorunda kalacak çünkü...

-dogo-

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
İlginiz için çok teşekkür ediyorum öncelikle.

Boyatmayı düşünüyorum ancak bu çizikleri lokal boyayla kapatmak mümkün olur mu yoksa tamamını boyatmak mı gerekir.Diğer türlü kaza yapmıs algısı olacaktır,malum kimsenin kimseye güveni kalmadı.

Boya rengi sebebiyle rötüş işlemine uygun olmadığını söylemişti sayın @s-Works aynı sebepten belki lokalle de kurtulamayabilir