Görkem hoşgeldin nihayet adım attın buraya umarım sadece adım ile kalmaz güzel kampanyalar promosyonlar havada uçuşur 2019 da... Küçüksarı dan selamlar....
@Detail-Box genel bir hoşgeldin kampanyası şöyle canlısından yeniyıl partisiyle beraber tüm ürünlerde iyi bir indirim bizi sizi daha iyi birbirimize bağlar
@Detail-Box genel bir hoşgeldin kampanyası şöyle canlısından yeniyıl partisiyle beraber tüm ürünlerde iyi bir indirim bizi sizi daha iyi birbirimize bağlar
2018'de moonlight deneyelim dediydi; bende sana gelmem zor olur sen olmadı bana gönderiver dediydimdi. Sonra bir daha haberleşmedik haliyle moonlight işi de kaldı. Belki çoktan moonlight'ı yemeklere neyin katıp bitirmiş bile olabilir
Buradan bu forum aracılığı ile moonlight'a sesleniyorum; moonlight bu yazdıklarımı okuduysan baba ocağına dön lütfen
Hoşgeldin Görkem abi seni aramızda görmek sevindirdi, fiyatlar konusunda da telefondan ulaşınca gerçekten yardımcı olmuştun. Aklında soru işaretleri olanlar için Görkem abiye whatsappdan ulaşmaları tavsiyemdir her zaman
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi