Detail Forum Aplikatör - İlk Uygulama

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Son düzenleme:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık Ömer
Biz anca hayaliyle avunurken sen uygulama bile yapmışsın, gayet de kullanışlı olmuş gibi görünüyor
Yalnız dikkatimi çekti, sarpı bana göre bayaa bol bulamaç döktün
Yani ben lef lef süngerle bu kadar ürünü dört lastiğin tamamında ya kullanıyorum ya kullanmıyorum
Şimdi bu durum lef lefin avantajı mı yoksa senin mi elin biraz bol

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerine sağlık Ömer
Biz anca hayaliyle avunurken sen uygulama bile yapmışsın, gayet de kullanışlı olmuş gibi görünüyor
Yalnız dikkatimi çekti, sarpı bana göre bayaa bol bulamaç döktün
Yani ben lef lef süngerle bu kadar ürünü dört lastiğin tamamında ya kullanıyorum ya kullanmıyorum
Şimdi bu durum lef lefin avantajı mı yoksa senin mi elin biraz bol
Abi dikkatini çekmesi güzel, bu ped ile ilgili sanıyorum sert pasta pedi ama yine de emdi ürünü, bir de ben biraz bol tuttum söylediğin gibi. Lef lef her zaman avantaj bu konuda.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, çok süper oldu bu ya, tam istediğim şeydi, ben elimden sürekli padleri düşürürüm, bu tam bana göre bir şey oldu. Nasıl canımızı çektirdin...

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eline sağlık kardeşim, çok süper oldu bu ya, tam istediğim şeydi, ben elimden sürekli padleri düşürürüm, bu tam bana göre bir şey oldu. Nasıl canımızı çektirdin...
Abi sen bununla ne yanar donerli sovlar yaparsin var ya super, ele tam oturuyor.

Biraz daha can cektireyim :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Evet arkadaşlar selamlar,

Dün bir kaç test yanında ufaktan bir de aplikatörü deneyeyim dedim. Bahaneyle tekrar emeği geçenlere teşekkürler. @Pro @Endotown

Aplikatör ele süper oturuyor, 80 mm pasta uygulama süngeri kullandım ben, befar marka:
pasta cila polisaj seti pasta süngerleri 80mm 8cm PASTA CİLA FAR TEMİZLEME SETİ matkapla pasta cila Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Aplikatör link:
Ortak Alım - Endotown Aplikatör (Detail Forum Aplikatör İlk Ve Tek)

Video:
Abi eline koluna sağlık aplikatör ped ile birlikte çok seksi durmuş, samsın bir pozu var sende tripod varken onun gibi bir poz alabilirsin, biraz da gölge kısımların doygunluğunu artırarak sam'e sana kapak olsun diye foto gönderebiliriz :D

Yalnız waffle pad mi şu 6gen desenli olanla da çok şekil duruyor. Senin pedde siyah olaymış aynı etkiyi verirmiş abi.

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Abi eline koluna sağlık aplikatör ped ile birlikte çok seksi durmuş, samsın bir pozu var sende tripod varken onun gibi bir poz alabilirsin, biraz da gölge kısımların doygunluğunu artırarak sam'e sana kapak olsun diye foto gönderebiliriz :D

Yalnız waffle pad mi şu 6gen desenli olanla da çok şekil duruyor. Senin pedde siyah olaymış aynı etkiyi verirmiş abi.
Siyahı da var siyahını da takarız da benim kollar o kadar kıllı değil :D

Çekelim bir fotoğraf diyorsun, onu da yaparız :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Çok kullanışlı görünüyor video için elinize sağlık.
Davlumbazların temizliği gözümden kaçmadı ☺️ Bende spor yay olduğu için o kadar giremiyorum, sanırım jantı söküp arada bi temizlemek en iyisi.

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok kullanışlı görünüyor video için elinize sağlık.
Davlumbazların temizliği gözümden kaçmadı Bende spor yay olduğu için o kadar giremiyorum, sanırım jantı söküp arada bi temizlemek en iyisi.
Davlumbaz temizligini kabaca yaptim aslinda cok ugrasmadim bu seferinde, bir de korumasini atmamistim henuz ama tesekkur ederim.

Evet oyle araclarin sahipleri icin uzuluyorum :(

Artik estetik acidan yapmasaniz da temizlik açısından en az ayda bir yapsaniz iyi olur bence. Bir de yer ve imkan varsa pratik bir kriko alirsaniz aslinda cok da zahmetli degil.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Davlumbaz temizligini kabaca yaptim aslinda cok ugrasmadim bu seferinde, bir de korumasini atmamistim henuz ama tesekkur ederim.

Evet oyle araclarin sahipleri icin uzuluyorum :(

Artik estetik acidan yapmasaniz da temizlik açısından en az ayda bir yapsaniz iyi olur bence. Bir de yer ve imkan varsa pratik bir kriko alirsaniz aslinda cok da zahmetli degil.

Şu an bi yandan kriko bakıyorum hocam ☺️